Guardians of the Galaxy: Toate aparițiile MCU

Guardians of the Galaxy: Toate aparițiile MCU

Guvernează Universul Marvel (MCU) îl știm deja foarte bine prin expresia așa- numita „avalansă de eroi super”. Primul film din MCU a fost realizat în 2008 și, de atunci, au urmat peste 20 de filme, ce cuprind o varietate de personaje super-eroi care sunt impresionante în lumea cinematografică. Acești eroi care lucrează împreună și formează o echipă sunt cunoscuți sub numele de Guardians of the Galaxy și oferă o perspectivă cu adevărat captivantă asupra unei povești în curs de dezvoltare ce are loc în MCU, printr-un stil comic și clișee spectaculoase.

Cine sunt Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy - această echipă a fost creată prima dată în anul 1969 de Marvel Comics, iar membrii săi inițiali erau Star-Lord, Drax the Destroyer, Gamora, Groot și Rocket Raccoon. Aceștia au aparut prima data împreună în benzile desenate Marvel Super-Heroes, Nr. 18. Astăzi, datorită filmelor Guardians of the Galaxy, această echipă a câștigat o mare popularitate în lumea divertismentului prin intermediul MCU. Ei sunt consideraţi eroi care au schimbat fața aventurilor intergalactice în lumea cinematografică.

Viziunea echipei este de a refuza invazia spațială de oricine și orice ar încerca să-și impună autoritatea. Această echipă funcționează de obicei la fel ca și Batman vs Superman sau The Avengers în sensul că lucrează împreună pentru a salva universul. Deși eroii înțeleg faptul că nu pot salva întregul univers, membrii echipei fac tot ce le stă în putință pentru a salva cât mai mult teritoriu și cât mai multe vieți.Aparițiile MCU găzduite de echipa Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy au apărut pe marele ecran pentru prima oară în 2014, cu filmul Marvel Guardians of the Galaxy, și au găzduit mai multe filme din MCU cu aceeași pricipală, inclusiv Guardians of the Galaxy Volamy 2 (2017) și Volum 3 (2020).

Guardians of the Galaxy (2014)

Filmul debutului echipei MCU din Guardians of the Galaxy a fost lansat în anul 2014 și a urmărit pe Peter Quill, un fost căutător de comori, într-o călătorie îndrăzneață prin spațiul cosmic. Acesta descoperă o piatră misterioasă care se dovedește a fi atât de importantă, încât el și colegii săi trebuie să traverseze spațiul și universuri paralele pentru a proteja piatra de la cei ce doresc să o șfichuiă. În timpul filmului, Quill se alătură echipei, alcătuite din Groot (un copac inteligent), Rocket Raccoon (o veveriță inteligentă), Gamora și Drax. Acestea sunt toate creaturi ciudate, dar adorabile, care se ajută reciproc pentru a duce o luptă câștigătoare și salvatoare împotriva opoziției lor strictă și supervizată pe fondul fundalului muzicale populare al anilor ’70 și ’80.

Top 100 Cele Mai Bune Filme De Comedie Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Top 100 Cele Mai Bune Filme De Comedie Din Toate Timpurile

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Guardians of the Galaxy Vol. 2 a fost lansat în 2017 și a plecat de la începutul lui 2014, unde echipa originală a fost reunită. Acest film găzduieste pe Ego (jucat de unul dintre cei mai faimoși actori britanici, Kurt Russell) care afirma că este tatăl lui Peter Quill și că dorește să-i facă cunoscută fiului său istoria și originea. Filmul a urmărit echipa punându-și viața în pericol în numele dragostei, în căutarea lui Peter de a descoperi originea sa, în timp ce echipa se confruntă cu multe dificultăți și combate forțele răutăcioase ale lui Ego. Acesta a înfățișat, de asemenea, rădăcinile muzicale pop ale anilor ’70 și ’80 în fundalul actiunei fără oprire susținând vibe-ul pe care l-a creat primul film.

Guardians of the Galaxy: Volum 3

Ultimul film din trilogia Guardians of the Galaxy, Volum 3, ajunge la teatru în 2020 și introduce mai multe personaje ale Marvel Comics, inclusiv Adam Warich, The Fabric of Reality. Acest film se concentrează pe Star-Lord, care se confruntă cu sentimente de vinovăție și tristețe după ce a fost trădat de prietenii săi. El conduce echipa de Guardians într-o călătorie prin universul cosmic pentru a descoperi secretele trecutului și ale viitorului sale. Pe parcursul călătoriei, echipa principal întâmpină alte adaptări în care eroii își pun viețile în pericol pentru a salva universul de amenințări răutăciose.

Reacția fanilor

Fanii au reacționat pozitiv și entuziastic la filmele Guardians of the Galaxy și au lăudat trilogia pentru modul în care a captat energia anilor ’70 și ’80 și a adăugat elemente specifice acestei perioade, precum muzica și modul în care a fost interpretată de actorii principal.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Guardians of the Galaxy: Toate aparițiile MCU

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×