Guvernul olandez schițează un nou pachet pentru reducerea emisiilor

Guvernul olandez schițează un nou pachet pentru reducerea emisiilor

Guvernul olandez a lansat un nou pachet de măsuri destinat reducerii emisiilor de dioxid de carbon, pentru a se conforma cerințelor UE și a contribui la lupta împotriva schimbărilor climatice. Acest nou pachet, cunoscut sub numele de „Olanda pentru Reducerea Emisiilor”, includ o serie de inițiative și inițiative menite să ajute la reducerea emisiilor de CO2 cu mai mult de 30% până în 2030. Acest nou pachet este destinat să pregătească țara pentru o economie propulsată de energie curată și să reduce nivelurile de poluare.

Olanda și-a asumat preocuparea față de schimbările climatice, luând măsuri concrete pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon în țară. De exemplu, în 2018, guvernul a lansat „Olanda pentru Reducerea Emisiilor”, un pachet de măsuri destinat să ajute la atingerea obiectivului țării de a reduce emisiile de carbon cu mai mult de 30% până în 2030 și a se conforma cerințelor UE. Acest nou pachet include un set de inițiative lansate pentru a încuraja folosirea energiei curate, pentru a reduce poluarea și pentru a dezvolta infrastructura necesară unei economii verzi.

Ce presupune pachetul olandez pentru reducerea emisiilor

Pachetul oferă mai multe inițiative pentru a ajuta țara să atingă obiectivul de reducere a emisiilor. Acestea includ:• Obiectivul de a dubla hibridul și electricitatea folosite de autovehicule mai repede decât orice țară europeană. Această inițiativă se va baza pe scutirile fiscale, subvenții și alte măsuri menite să sprijine vânzările mașinilor electrice și hibride.

• Obiectivele foarte ambițioase de a reduce emisiile industriale cu 49% până în 2030 și de a înlocui energia obținută din combustibili fosili ineffecienti și din surse regenerabile, cum ar fi biogazul, solarul, energia eoliană și hidroelectrica.

• Introducerea unui certificat verde pentru produsele energiei regenerabile; prin acest certificat, consumatorii din țară vor fi încurajați să achiziționeze produse verzi, ceea ce va stimulentiza comercianții și medicii pentru a produce și a vinde produse regenerabile și curate.

• Stimularea dezvoltării infrastructurii verzi, care va include dezvoltarea de autostrăzi electrice, de statii de încărcare și de baterii de stocare a energiei.

• Investiții în cercetare și tehnologie bazată pe carbune care să ajute la reducerea emisiilor și la prevenirea poluării atmosferice.

Cursuri de engleza pentru copii, adaptate nivelului de engleza si varstei copilului tau Te-ar putea interesa si: Cursuri de engleza pentru copii, adaptate nivelului de engleza si varstei copilului tau

• O politică de „înăsprire a reglementărilor” menită să asigure că toți operatorii absorb și utilizează energia regenerabilă.

• Subvenții pentru a sprijini eforturile guvernului de a-și atinge targetul de reduceri a emisiilor pentru sectorul transporturilor.

• O inițiativă „Circulară”, ce presupune deplasarea consumatorilor și a producătorilor către produse și servicii cu emisii mai mici de carbon.

• O lege pentru a stabili numărul mare de vehicule electrice ce pot fi produse.

Avantajele pachetului Olandez pentru reducerea emisiilor

Pachetul olandez pentru reducerea emisiilor oferă avantaje semnificative pentru economia țării, de la o economie mai curată și mai verde la un mediu de muncă mai stabil şi o industrie regenerabila mai puternică.

Beneficiile acestei inițiative includ:

• Ajutorul oferit de guvern olandez pentru stimularea vânzărilor de vehicule electrice și hibride va susține și mai mult producătorii de astfel de vehicule și va accelera conversia către vehiculele suite. Acest lucru, la rândul său, va conduce la o emisie mai mică de dioxid de carbon și la o îmbunătățire a calității aerului şi a calității vieții.

• Dezvoltarea infrastructurii pentru energie regenerabilă și vehicule electrice duce și la dezvoltarea sectorului de energie regenerabilă și electrică, aspecte ce se reflectă prin crearea de noi locuri de muncă.

• Sectoarele industriale vor fi ajutate pentru reducerea emisiilor și valorificarea energiei regenerabile și înlocuirea combustibililor fosili cu cei mai puțin poluatori și mai eficienți.

• Investițiile guvernului în cercetare și tehnologie bazată pe carbune vor ajuta la reducerea emisiilor și la prevenirea poluării atmosferice.

• Introducerea unui certificat verde pentru produsele energiei regenerabile va oferi un stimulent economic pentru comerciantii și medicii pentru producerea și vânzarea produselor regenerabile și curate.

• Inițiativa „Circulara” va ajuta la crearea de produse și servicii mai eficiente în ceea ce privește energia și reducerile emisiilor de carbon.

• Politica de “înăsprire” a reglementărilor oferă o garanție privind utilizarea energiei regenerabile.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Guvernul olandez schițează un nou pachet pentru reducerea emisiilor

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×