Harrison Ford: Actorul care a adus la viață personaje memorabile

Harrison Ford: Actorul care a adus la viață personaje memorabile

Harrison Ford este cu siguranță una dintre cele mai memorabile voci și față de pe marele ecran. De-a lungul carierei sale, el a adus mereu personaje unice la viață și a avut mai multe filme care au intrat în istoria culturii populare. De la Indiana Jones la Blade Runner, Harrison Ford a atras mereu cu precizie miile de fani, s-a transformat în veritabile superstaruri ale filmului și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai secolului XX.

Harrison Ford a fost născut pe 13 iulie 1942, și a crescut la suburbiile Chicago-ului. Tatăl lui Ford, Christopher Ford, a fost un actor și scriitor, în timp ce mama sa, Dorothy, a fost un disezator de costume. După ce s-a mutat în California, în 1967, Ford a început o carieră ca actor în televiziune, deși lucrurile nu au mers întotdeauna bine. El a jucat în mai multe producții video mici înainte ca finalmente, în 1971, să apară într-un lungmetraj, „The Hollywood Walk of Fame”. Deși acest rol a fost destul de mic, a fost suficient ca producătorul George Lucas să remarce și să-l invite să joace în „Star Wars”, această decizie fiind responsabilă pentru ceea ce a urmat.

Rolurile lui Ford in Filme &TV

Unul dintre rolurile cele mai bine cunoscute ale lui Harrison Ford este acela ca Han Solo in Star Wars, care a devenit una dintre cele mai memorabile și iconic și asemănări din toate vremurile cu privire la nava de luptă și au fost semnificativ îmbunătățite. Drive de SUV-uri scumpe în urma izbucnirii scenei de lupta, devenind unul dintre personajele principale și revoluționând astfel politetul din trecutul galaxiei.În 1981, Ford a fost angajat pentru a juca personajul principal din Indiana Jones, rolul care l-a transformat în star. Recent, Harrison Ford a a jucat în „Blade Runner 2049” care a fost un uriaș succes comercial și critic, dar și un fir pentru ultimul său rol principal mai târziu, Hans Solo în "Star Wars: The Last Jedi" și "Star Wars: The Rise of Skywalker".

In afara filmelor, Harrison Ford a jucat, de asemenea, si In numeroase show-uri de televiziune, cum ar fi:

• Sesame Street  • 30 Rock  • Saturday Night Live  • The Late Show

Aparițiile inevenimente

În afară de rolurile sale în filme și televiziune, Harrison Ford a fost în numeroase evenimente publice și evenimente de presă pentru a vorbi despre filmele și cariera sa, la care a participat:

Amandla Stenberg: Tânăra actriță care luptă pentru drepturile minorităților Te-ar putea interesa si: Amandla Stenberg: Tânăra actriță care luptă pentru drepturile minorităților

• Producătorii Guild of America (PGA) din America • Festivalul de film de la Cannes • Elie Saab Fashion Awards • Premiile Glendale International Film • Santa Barbara International Film Festival • British Academy of Film and Television Arts

Premiile câştigate

De-a lungul carierei sale de succes, Harrison Ford a primit numeroase recunoașteri și premii, inclusiv:

• Oscar pentru performanță excelentă pentru filmul "Blade Runner" • Premiul Saturn pentru cel mai bun actor în „Blade Runner” • Aurigny Award pentru cea mai bună performanţă pentru filmul "Blade Runner" • Aurigny Award pentru cea mai bună performanță în rol principal pentru filmul „Indiana Jones și templul mormântului profanat”

Influența lui Harrison Ford

Harrison Ford a fost în mare parte influentat de cariera sa și de filmele sale. Personajele lui Ford au inspirat mulți oameni, în special tinerii, și au schimbat ideea tradițională despre eroismul masculin. Baiatul simpatic, plin de culori și provocări i-a adus pe oameni din generații întregi, iar personajele lui sunt și astăzi și mai populare, la fel ca fanii.

Citate memorabile

Harrison Ford a ajutat, de asemenea, la reducerea barierelor dintre cele două lumi, de producție de film și de divertisment. El a fost cotat de către public cafandii bine-cunoscute și citate, printre care:

• „Ai nevoie de o ancoră, pasul următor” • „Trebuie să fiu în mijlocul acțiunii, pentru că aşa sunt interesaţi să-şi petreacă banii”

Acest rol și aceste citate au contribuit la popularitatea lui Harrison Ford si au ajutat la câștigarea premiilor sale.

Moștenirea Harrison Ford

La sfârșitul zilei, Harrison Ford are încă un număr impresionant de oameni care admiră cariera lui și vor continua să supraviețuiască generațiilor viitoare. Pasiunea lui incredibilă pentru roluri și performanța sa impecabilă vor fi întotdeauna adorate. Harrison Ford a dovedit că, cu dăruire și evoluție, poți deveni ceea ce îți dorești și poți schimba lumea prin performanțe cu adevărat impresionante și inedite.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Harrison Ford: Actorul care a adus la viață personaje memorabile

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×