Honda conturează strategia globală pentru mașinile electrice

Honda conturează strategia globală pentru mașinile electrice

Honda, unul dintre cei mai veneraţi furnizori de vehicule din lume, ia acum noi măsuri pentru a se concentra pe vehiculele electrice şi să îşi îmbunătăţească oferta pe piaţa globală. În ultimele luni, compania a anunţat o serie de provocări tehnologice şi noua lor direcţie, cu scopul de a aduce produse mai competitive pe piaţa autovehiculelor electrice.

Acum, Honda anunţă că vizează lansarea unei noi generaţii de vehicule electrice la nivel global în următorii cinci ani, dezvoltând noi tehnologii şi platforme. Noul program va permite companiei să ofere vehicule electrice cu cele mai noi caracteristici şi avantaje pentru a satisface cerinţele consumatorilor din toate colţurile lumii.

I. Planul Honda pentru electrice

Honda se concentrează pe a creea produse electrice inovatoare. O parte integrantă a programului lor se referă la dezvoltarea platformei sale EV. Aceasta va permite vehiculelor electrice să folosească o tehnologie standardizată şi compatibilă.

Compania a dezvoltat platforma EV Architecture, care se concentrează în principal pe managementul bateriilor și pe spațiul de interior. Honda a anunțat că va adăuga noi tehnologii și caracteristici și va crește autonomia electrică pentru vechile vehicule pentru a face față cerințelor actuale de pe piață.Platforma Honda EV Architecture se va baza pe patru tehnologii cheie:

  1. Sistem de propulsie electrică e: Platforma utilizează cel mai nou sistem de baterii, acesta fiind proiectat pentru a livra putere maxima în cel mai scurt timp posibil.

  2. Sistem electric compact, e: Acest sistem se concentrează pe creşterea eficienţei energetice. Utilizează un nou sistem de încărcare rapidă și include funcţii de control al temperaturii și al ventilaţiei.

  3. Sistem cu administrare conexiuni e: Honda se concentrează pe creşterea conexiunii vehiculului cu lumea exterioară, adăugând funcţii de conectivitate, cum ar fi controlul vehiculului şi suportul pentru servicii cloud.

  4. Sistem avansat de control al mașinii e: Acest sistem se bazează pe ultima tehnologie de conducere autonomă pentru a garanta că vehiculul se va comporta în mod responsabil şi securizat.

    Tendinte in machiajul de mireasa pentru 2024 Te-ar putea interesa si: Tendinte in machiajul de mireasa pentru 2024

Platforma Honda EV Architecture va fi disponibilă pe piaţă pentru noile vehicule electrice, pe care compania urmează să le lanseze în decursul a cinci ani.

II. Soluțiile Honda pentru piețele globale

Honda își dorește să ofere soluții pe piața autovehiculelor electrice la nivel global, acordând atențional cerințelor legale, politice și la nevoile fiecărei piețe în particular. Pentru acest motiv, în fiecare zonă geografică în care desfășoară activitatea, compania va aborda strategii și soluții diferite în modul de a aduce vehicule electrice pe piață:

  1. UE: În Europa, Honda trebuie să respecte noile reglementări de emisii, ceea ce înseamnă că toate vehiculele de pe piață trebuie să se încadreze în limitele de emisii stabilite de Comisia Europeană. Honda va lansa vehicule electrice care se încadrează în această regulă.

  2. SUA: În America de Nord, Honda se concentrează pe introducerea noilor vehicule electrice. Acestea vor respecta noile standarde de economisire a energiei adoptate de guvern. Honda și-a propus să reducă costurile de producție a vehiculelor electrice pe parcursul următorilor cinci ani, prin folosirea tehnologică.

  3. Asia: Honda a stabilit obiective ambitioase de creştere a vânzărilor de vehicule electrice în Asia Pacific. Compania se concentrează pe mari piețe care includ China, Japonia, India și țările din Asia de sud-est. Abordarea Honda va acoperi atât vehiculele mari, cât și cele mici.

  4. Africa: Honda se concentrează pe liniile directoare și tehnologii bazate pe auto-conducere, ceea ce înseamnă că vor avea același nivel de performanță ca și în restul regiunilor. Abordarea companiei va fi însă orientată către costuri. Aceasta se va concentra pe produsele ieftine, unde piesele și bateriile sunt mai ușor de obținut.

Honda are ca scop să devină un lider mondial în producția de vehicule electrice. Compania se concentrează pe adaptarea produselor la cerințele tuturor pieţelor globale și pe reducerea costurilor, în scopul de a realiza obiectivul de a vinde un milion de vehicule electrice anual până în 2025.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Honda conturează strategia globală pentru mașinile electrice

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×