Huawei dezvăluie noi telefoane P60 și Mate X3 în China

Huawei dezvăluie noi telefoane P60 și Mate X3 în China

În ultimii ani, Huawei a devenit unul dintre cei mai mari producători de telefoane mobile din lume, în principal datorită performanțelor bune, calității utilizatorului și prețurilor scăzute. În plus, lansarea seriilor P și Mate a câștigat compania încrederea publicului. Mai recent, Huawei a lansat două noi modele, P60 și Mate X3, în China și în alte câteva țări.

Huawei P60 și Mate X3 sunt două noi game care oferă o multitudine de caracteristici, precum avansate facer print și recunoașterea vocii, precum și alte caracteristici avansate de securitate și conectivitate. Două dintre caracteristicile cele mai inovatoare pe care le prezintă aceste noi modele sunt elaborarea unui sistem de securitate îmbunătățit și o serie de caracteristici software deosebit de avansate, care să ofere utilizatorilor o experiență superioară.

Huawei P60

Huawei P60 este un telefon mobil ce vine echipat cu procesorul Kirin 9000 5G și ecran de 6,6 inci OLED display cu rezoluție 2K și intrare pentru stylus. Telefonul vine, de asemenea, cu o cameră principala cu 40 de megapixeli, cu un senzor IMX700 cu dimensiuni de 1/1.7 și teleobiectiv 3x de mari, 3 camere aleatorii cu 12 și 8 megapixeli și, de asemenea, o mică cameră cu 8 megapixeli.Huawei a anunțat că smartfonul P60 va rula EMUI 11.0, bazat pe Android 11, îmbogățit cu cel mai nou software pentru a oferi o experiență intuitivă, dar și cu cea mai recent difuzare a media, cu suport audio 3D surround și conexiune 5G. Huawei face schimbări și îmbunătățirea sistemului de securitate, astfel încât noile modele să ofere un grad mai mare de protecție pentru utilizatori.

Huawei Mate X3

Huawei Mate X3 este un telefon de nivel înalt cu caracteristici avansate. Are un ecran OLED flexibil cu un design diferit față de alte telefoane. În modul său pliat, ecranul P60 are o diagonală de 8,03 inci. Acest televizor este, de asemenea, echipat cu procesorul Kirin 9000 5G și rulează Android 11. În modul său deschis, dimensiunea ecranului are o dimensiune de 11,06.

Cele mai bune telefoane viitoare din Marea Britanie anul acesta Te-ar putea interesa si: Cele mai bune telefoane viitoare din Marea Britanie anul acesta

Telefonul mobile Mate X3 este prevăzut cu 8GB de memorie RAM, 128GB spatiu de stocare, un sistem de conectare rapidă WiFi 6, un modul GPS dual, o cameră de filmare cu o rezolutie de 12 megapixeli și detectie automată împotriva vibrațiilor, în timp ce camerele secundare au un senzor de 6 megapixeli și unul de 2 megapixeli.

Huawei Mate X3 vine, de asemenea, cu o baterie rezistentă de 4200mAh care se încarcă rapid cu protocolul de încărcare rapidă de 66W, care promite să încărcați telefonul în mai puțin de o oră și jumătate.

Caracteristici de securitate

Huawei oferă un nivel superior de securitate pentru noile sale telefoane P60 și Mate X3. Pe lângă software-ul de securitate de bază, compania a suplimentat tehnologia cu o serie de caracteristici noi.

Face Print avansat și autentificare vocală: Huawei P60 și Mate X3 beneficiază de un sistem de scanare de amprentă 3D și de autentificare vocală pentru a se asigura că utilizatorii sunt în ele sunt autentificați corespunzător.

Inteligenta Artificială pentru securitate: Toate informațiile de pe ecranul telefonului sunt monitorizate și verificate periodic pentru a se asigura că totul este protejat împotriva vulnerabilităților. Sistemul utilizează, de asemenea, Inteligenţa Artificială pentru a lua decizii în cazul în care se detectează o amenințare sau o vulnerabilitate.

Huawei a ieșit din nou cu două modele noi de telefoane: P60 și Mate X3. Aceste telefoane sunt echipate cu unele dintre cele mai avansate caracteristici de pe piață, incluzând avansate facer print și recunoașterea vocii, îmbunătățirea sistemului de securitate și Inteligența Artificială pentru securitate. Aceste modele aduc încredere utilizatorilor în produsele Huawei, oferindu-le, de asemenea, o experiență excelentă.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Huawei dezvăluie noi telefoane P60 și Mate X3 în China

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×