Idei de pictură abstractă: Tutoriale de desen

Idei de pictură abstractă: Tutoriale de desen

Pictura abstracta poate fi o adevarata provocare pentru multi pasionati de arta si poate parea la prima vedere o piesa nfricosatoare,cat si dificil de realizat. Cu toate acestea, pictura abstracta poate deveni mai accesibila si mai prietenoasa atunci cand au fost urmati pasii corecti si tuturiale de desen.

In acest articol, vom vorbi despre cateva idei de pictura abstracta si subtilitatile lor, eliberandu-va de presiunea de a creat ceva spectaculos si putand sa va bucurati de procesul artistic.

I. Definirea artei abstracte

Definitia artei abstracte poate fi aceea a trasaturilor care nu imita direct acelea din realitate. Are obiectivele sale de expresie, dorind sa creeze noi forme, sensuri si sentimente subiective.

Exista o gamă largă de stiluri în pictura abstractă, reducându-se la lucruri cum ar fi minimalismul, simbolismul, abstracțiunea lirică și expresionismul abstract. Timpurile s-au schimbat de-a lungul istoriei și, prin urmare, stilurile au fost influențate, astfel încât și artistii tanar pot invata multe lucruri noi.

II. Idei de pictură abstract

A. Estompează culorile Estomparea culorilor poate fi un mod minunat de a creea o atmosfera si un sentiment mai special. Acest stil de pictura implica estomparea culorilor atat de bine, incat elementele protagonice si contururile lor existente tinute in rabdare.B. Expresia punctelor Un alt stil popular este acela al expresiei punctelor. Aceasta oportunitate se referă la folosirea unor mici bucăți de culoare si a rezultatelor unice, creând astfel o formă.

C. Negru, alb și gri Negrul, albul si griul sunt simboluri clasice in arta. Utilizand aceste culori, artistii abstracti pot vorbi fie despre opozitii, fie despre sentimente mai profunde, cum ar fi tristetea sau monotonia.

D. Forme geometrice Laturile geometrice argintii si purtate au devenit o parte importanta din aceasta arta, prin urmare, esecul de a le adauga poate duce la o confuzie si o oboseală privitorului. Folosirea formelor geometrice se poate face intr-un mod care sa aduca un sentiment de ordine si neclaritate in acelasi timp, luand in considerare proportiile perfecte dintre elemente.

Idei de cadouri creative pentru cupluri Te-ar putea interesa si: Idei de cadouri creative pentru cupluri

E. Câmpuri de culori Adesea considerate ca un stil mai modern al picturii abstracte, câmpurile de culori sunt recunoscute pentru faptul ca utilizeaza cele mai simple linii si modele simetrice, creand astfel o simbioza intre forme si culori.

III. Tutoriale de desen pentru pictura abstractă

A. Chitara abstractă Unul dintre cei mai populare tutoriale de desen pentru arta abstracta, tutorialul de chitara abstracta se concentreaza pe latura pratica a tehnicilor culorare si ajunge la rezultate vizuale symbolistice, foarte frumoase. Coloritul și lucrul cu formele geometrice pot duce la o compozitie interesanta.

B. Natură abstractă Un alt tutorial de desen pentru pictura abstracta se refera la desenarea naturii abstracte. Acest tutorial se concentreaza mai mult pe reprezentarea creaturi aflate in natura prin vulcanizarea acestora. Acest stil necesita intelegerea elementelor individuale ale creaturii si ulterior transferarea lor in stil abstract.

C. Rapelul întunecat Rapelul întunecat este un tutorial de pictura abstracta ce va invata sa utilizati culorile vibrante si neclare pentru a crea o senzație inconjuratoare și misterioasa. Este necesar sa intelegeti bine ce nivelul de luminozitate si ce nivel de opacitate este necesar.

D. Calea cerului In cazul acestui tutorial de desen si pictura abstracta, se pun accentul pe imaginarea unei calatorii prin cer. Exista o serie de sentimente atat de profunde si de multe lucruri de descoperit intr-o astfel de pictura abstracta.

Revenirea la realitate

Desenul si pictura abstracta sunt deosebit de tentante motiv pentru multi artisti care vor sa isi exprime liber creativitatea. Aceste tutoriale de pictura abstracta sunt non-restrictive si pot oferi artistilor sansa de a experimenta liber stilurile si metodele lor personale.

Pictura abstracta poate fi la fel de accesibila precum alte stiluri de pictura. Constientizarea obiectivelor tale si incaparea de noi idei si concepte pot fi punctul de pornire pentru orice artist care doreste sa isi exploreze creativitatea. Experientele personale sunt esentiale atunci cand exersati abilitatile si deprinderile in domeniul picturii abstracte.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Idei de pictură abstractă: Tutoriale de desen

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×