În pană de Idei de cadou pentru iubit? Încearcă să oferi un card cadou!

În pană de Idei de cadou pentru iubit? Încearcă să oferi un card cadou!

Aproape toți comercianții oferă clienților carduri cadou ca o modalitate de a face cumpărături sau de a le oferi, atât în varianta online, cât și în cea fizică. Există două tipuri de carduri cadou — fizice și digitale (carduri cadou electronice) — și fiecare vine cu o gamă largă de caracteristici și beneficii.

Dacă ai probleme în a găsi idei de cadou pentru iubit interesante, ar fi bine să cumperi carduri cadou pentru el în perioada sărbătorilor pentru ca el să-și poată procura ce-și dorește, de la magazinul preferat!

Principii de bază

Cardurile cadou pot fi un înlocuitor convenabil și util pentru un cadou pentru o persoană dragă.

Cardurile cadou pe suport fizic pot fi utilizate fara grija în magazine sau pe site, iar cardurile cadou digitale sunt concepute pentru a fi folosite doar in mediul online. Cardurile cadou digitale pot fi trimise direct către iubitul tău prin intermediul calculatorului sau al telefonului pentru a face achizițiile mai ușoare și mai sigure, dar și mai interesante, dacă este un pasionat al tehnologiei de orice fel.Este important să verifici cardurile fizice și electronice pentru datele de expirare și/sau taxe dacă intenționezi să le oferi cadou.

Cum funcționează cardurile cadou

Un card cadou este o formă de plata ce poate fi folosită și pentru cumpărături în magazine, benzinării, restaurante și alte locuri în care ați dori să ieșiți împreună. Încarci bani pe card, pe care destinatarul cardului cadou îi poate cheltui apoi în locațiile acceptate.

Cardurile cadou pot fi în circuit deschis sau în circuit închis. Un card cadou cu circuit deschis poate fi folosit oriunde este acceptată acea marcă de card.

🎁 Idei De Cadouri Pentru Barbati Te-ar putea interesa si: 🎁 Idei De Cadouri Pentru Barbati

Un card cu circuit închis, pe de altă parte, poate fi folosit doar la anumiți comercianți. De exemplu, dacă achiziționați un card cadou de la un anumit magazin online, iubitul tău, căruia îi vei face cadou acest card îl va putea folosi pentru a face achiziții numai la comerciantul care emite cardul.

Unele carduri cadou pot percepe unele taxe la achiziționarea lor. De asemenea, poți plăti o taxă separată pentru a reîncărca banii într-un card cadou dacă dorești să îl reutilizezi.

Cardurile cadou, niște idei de cadou pentru iubit ideale când ești în pană de timp

Cardurile cadou pot oferi o serie de avantaje. De exemplu:

Ele pot fi o formă de plată alternativă bună dacă preferi să nu îi dai cadou iubitului tău numerar.

Cardurile cadou se pot transforma într-un cadou potrivit pentru Crăciun sau orice altă ocazie deosebită.

Pot fi ușor și convenabil de utilizat.

În ceea ce privește oferirea de cadouri, cardurile cadou ar putea fi de preferat dacă nu ai idee ce să cumperi pentru iubitul tău sau pur și simplu ești în până de timp, deoarece permit destinatarului să cumpere ce vrea și când dorește. Reține că, dacă alegi carduri cadou cu circuit închis în locul cardurilor cu circuit deschis, acesta limitează opțiunile beneficiarului pentru locul în care poate folosi cardurile.

 Dacă ești interesată să oferi un astfel de card cadou pentru a-l ajuta pe iubitul tău (puțin cam cheltuitor) să învețe să-și gestioneze mai bine cheltuielile, îți recomandăm să cauți carduri de debit preplătite. Ele funcționează în mod similar, dar sunt de obicei cu circuit deschis.


Ce nota merita acest Articol:
Claudia

Claudia - Iasi, 33 ani

Scriu cu drag despre: moda, fashion, stiri mondene. Am terminat Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti. Sunt content writer din 2010 si am creat content pentru cele mai populare site-uri de fashion din Romania. Pe foxi.ro sunt editor si coordonator de proiect.

Nu sunt Comentarii la În pană de Idei de cadou pentru iubit? Încearcă să oferi un card cadou!

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×