Încoronarea face parte din evoluția lungă pentru Camilla

Încoronarea face parte din evoluția lungă pentru Camilla

Camilla Parker Bowles este una dintre cele mai binecunoscute personalități din Familia Regală Britanică. Ea a cunoscut o evoluție remarcabilă de la ființa publică detestată la consort favorit al Reginei și chiar mătușa Coroanei. Încoronarea sa în calitate de Doamnă a Coroanei a Simfoniei Regale a reprezentat cu siguranță cea mai importantă etapă din această evoluție.

Camilla, Prințesa Celui de-al Treilea Rând, s-a bucurat de o poziție remarcabilă în lumea regală în ultimii ani. Născută în anul 1947, Camilla este soția ducelui de Cornwall, Prințul Charles; în plus, ea a devenit un membru important al Familiei Regale Britanice după încoronarea și investitura publică a sa ca Doamnă a Coroanei a Simfoniei Regale, în anul 2005.

Înainte de numirea sa ca Doamnă a Coroanei

Înainte de numirea sa ca Doamnă a Coroanei, Camilla s-a bucurat de o poziție mai puțin privilegiată. Multă vreme, a fost vazută cu scepticism, de către publicul britanic, din cauza relației sale cu Prințul Charles. În anii 1980, Charles şi Camilla au avut o relație turbulentă.

Curând, însă, lumea reala a realizat că Camilla îl ajuta pe principele Charles să domine presiunile insuportabile care îi erau puse în calitate de viitor monarh. Interesele comune ale lui Charles și Camillei în problema conservării patrimoniului rural al Regatului Unit au contribuit în mare măsură la îmbunătățirea reputației sale.După divorțul soției sale, Prințului Diana, Charles și Camilla s-au căsătorit în anul 2005. Având în vedere aceste evenimente, Familia Regală a acceptat-o pe Camilla în rândurile ei.

Încoronarea ca Doamnă a Coroanei

Ca urmare, în ianuarie 2005, Camilla a fost numită Doamnă a Coroanei a Simfoniei Regale a Regatului Unit. Acest eveniment a fost primit cu entuziasm de către public, prințul Charles fiind prezent la ceremonie.

Organizată în Abatia Westminster, ceremonia a avut un scop formalizat şi a presupus sărcinile delicate ale încoronării. Camilla a fost îmbrăcată cu o robă și decorații regale. Acestea au fost împreunate cu turbanul regal al mătușii ei, Queen Mary, care a fost noscută inițial de către regina Elizabeth II. Roba a fost confecționată din mătase, cu o căciuliță croșcată pe lângă care era brodată în flori albe.

Ghid de stil suprem despre ce să purtați pentru fotografiile de logodnă Te-ar putea interesa si: Ghid de stil suprem despre ce să purtați pentru fotografiile de logodnă

O izbucnire de aclamații a anunțat intrarea cameristului regal, care a purtat palliumul regal, o decorare regală aducându-i aminte de împuternicire. Acesta era decoporat cu rubine și perle și conținea emblema Caselor de Lancaster și York. Pentru încoronare, camilla a primit un steag, simbol al autorității simbolice asupra armatei.

Înainte de a fi încoronată, Camilla a mai primit nouă medalii regale, simbolice ale statutului său. Cele mai importante medalii au fost Victoria Coroanei, propria ei medalie militară a reginei, Medalia Victoria, Medalia Albă a Reginei Elisabeta și Medalia Militară Regală.

Argintaria regală și Monteiths Crown sunt, de asemenea, prin urmare, expuse specific. Acestea sunt foarte importante pentru încoronare, deoarece arată autoritatea Constituției la fiecare etapă.

A fost, de asemenea, prezentat un steag specific, care seamănă cu steagul regal, dar are o diademă în loc de o coroană. Acest steag a fost creat pentru a simboliza simultan autoritatea regală și a parlamentului.

Efectul încoronării pe relația Camillei cu familia regală

Încoronarea a schimbat relația Camillei cu familia regală. Acum se bucura de o mai mare respect și de o mai mare onoare. Nu numai că a devenit Doamnă a Coroanei, prin urmare membru oficial al Familiei Regale, dar a devenit, de asemenea, un membru valoros al comitetului regal.

In calitate de Doamnă a Coroanei, Camilla a reprezentat regina în ceremonii offici și acțiuni caritabile, inclusiv:

• Participarea la ceremoniiimportante precum deschiderea ședinței parlamentare și ANZAC Day; ·Participarea la numeroase acţiuni caritabile; · Organizarea de evenimente și întâlniri publice; · Participarea la diverse spectacole; • Calatorii in străinătate în scopuri de reprezentare regală.

În plus, Camilla s-a bucurat de o mai mare reprezentare în protocolul regal. A fost adăugat numele ei în comenzile de stat, chiar înaintea numelui Prințului Charles, iar titlul său a fost adăugat, de asemenea, în liturghia de încoronare și a fost invitată să participe la ceremonile prezidențiale ale Regatului Unit.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Încoronarea face parte din evoluția lungă pentru Camilla

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×