Indonezia: Unde Cultura Întâlnește Natura

Indonezia: Unde Cultura Întâlnește Natura

Indonezia este o țară sud-est-asiatică situată în Oceanul Indian și Pacific. Aceasta cuprinde o colecție de aproximativ 17.000 de insule, aproximativ 6000 dintre care sunt locuite. Având o Coastă lungă de peste 54.000 de km, aceasta oferă tărâmurilor unice de pe suprafața teritoriului.

Indonezia este, de asemenea, cel mai mare stat musulman din lume și, în același timp, casa pentru câteva din cele mai cunoscute vederi ale lumii precum insulele Gili și Orangutan. Acest stat se potrivește perfect ocaziilor în aer liber, cum ar fi surfarea, înotul cu delfinii și cascada Raiului Pârâului. De asemenea, Indonezia oferă musafirilor o experiență unică, îmbinând forțele naturii și culturii.

Țara Indoneziei a suferit recent o eroziune sezonieră a comunității sale printr-o acoperire romantică a culturii sale. Cu importante monumente și câteva situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO, această țară a găzduit totul, de la temple prăfuite la străzi agitate și festivaluri vesele. Cu piese de mobilier din spațiul public și turismul prin exotice peisaje, Indonezia oferă o varietate de experiențe noi pentru oricine se aventurează.Indonezia atrage in mod regulat calatorii de la toate colturile globului datorita spectacolelor naturale si culturale aflate acolo. Iata unul dintre principalele motive care determina turistii sa descopere ce e mai frumos in aceasta tara:

  1. Peisaje frumoase

Indonezia oferă o mulțime de peisaje spectaculoase pe care le poți descoperi indiferent dacă te prinzi în junglă, te îndrepți spre vârfurile munților sau până la fața oceanului. Pentru animalisti, insulele mai mici sunt un refugiu pentru animale exotice precum orangutani, broaște testoase și bizoni sau până la numeroasele specii de păsări și mamifere marine.

  1. Ospitalitatea

Ospitaliatea este o trăsătură caracteristică a indonezienilor. Meciuri organizate pentru vizitatori către diverse locuri, ospitalitate și maniere amabile și diligența lor în servirea mesei au cutremurat destinatarii. Cât de adesea te simți ca într-o casă de departe? În Indonezia, vei primi această privire în fiecare moment!

Unde a fost filmat filmul Amazon The Power? Te-ar putea interesa si: Unde a fost filmat filmul Amazon The Power?
  1. Cultura bogata

Indonezia este acasă la miliarde de persoane care își împart fericirea și cultura între ei. Anual, se desfășoară multe atracții culturale, dintre care Bali Arts Festival, fiecare anotimp, care se desfășoară în prezența lui Ida Ratu bagus, ducesa sărbătorită cu cultul mont și muzică live, jocuri traditions, mult succes.

  1. Arhitectura unica

Indonezia este casa unor faimoase temple, inclusiv Pura Ulun Danu Batur – Templul Apelor, Templul Sutagamana si Pura Besakih, cel mai mare templu hindus din Bali si unul dintre cele mai vechi dintre ele. Acestea inclusiv alte asemenea locații oferă o imagine de vis despre trecutul și cultura Indoneziei.

  1. Faceți cumpărături

Indonezia este un paradis pentru cei care vor sa faca cumparaturi. Bulevardele insula au pensiuni pline de culoare, magazine cu amintiri, restaurante, galerii si magazine tematice. Spre deosebire de marile centre comerciale, târgurile sunt pline de autenticitate. Unele dintre cele mai tipice produse care poți cumpara sunt Mie Goreng, Jaket, sarong și T-shirturi.

  1. Alimente sanatoase

Alimentația locală oferă turiștilor o mulțime de tipuri de presențe cu aroma și gustul autentic. Una dintre cele mai cunoscute mâncăruri este Nasi Goreng, și este un amestec de orez, ceapă, bucăți de carne și pui și legume. Preferatul localnicilor lor, Sate Ayam (și Gado-Gado – o masă pe bază de legume și sos gras Ikan Bilis), este consumată zilnic în majoritatea regiunilor Indoneziei.

Indonezia iese constant pe măsură ce descoperi cât de multă diversitate cuprinde această țară. Acest colț al lumii te poate purta pe parcursul vremurilor, iar natura vine împreună cu o mare varietate de cultură pentru a oferi oamenilor o experiență unică și de neuitat. Unde altundeva poți descoperi un amestec de peisaje remarcabile și o experiență exotică atât de diversă ca în Indonezia? Este ideal pentru iubitorii de aventuri în aer liber, asupra cărora să se bucure de reluații și agonii, și în același timp se bucură de grandoarea naturii și culturii Indoneziei.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Indonezia: Unde Cultura Întâlnește Natura

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×