Insula nelocuită care a dat naștere New York-ului

Insula nelocuită care a dat naștere New York-ului

Înainte să fie New York, era mai întâi o insulă fostă ascunsă undeva în zona de est gurii râului Hudson. Acum cunoscută sub numele de Governors Island, insula este, în prezent, o destinație populară pentru persoanele care vizitează orașul. Fiind aproape de Monumentul Columbia, este un loc ideal pentru cei care vor să se bucure de vederea frumoasă a mării și să meargă la diverse petreceri locale. Insula fostă care a dat naștere orașului New York și, prin urmare, a ajutat la formarea, tranzitul și dezvoltarea orașului constă în multe istorii interesante.

Primii oameni care au locuit pe Governors Island au fost abonații americani. Acesta a fost primul popor care a pășit piciorul pe insula nelocuită la sfârșitul anilor 1600. De atunci, au avut loc numeroase evenimente istorice și schimbări sociale:

• Întregul secol al XVIII-lea a fost marcat de războaie și conflict militar - Francezii au preluat Caribienii și au convertit insula într-o bază militară.

• Secolul al XIX-lea a văzut un rol regal crescut pentru insulă - S-a construit un fort pentru a-i proteja pe abonații și este folosit ca bază de încadrare a militarilor.• Secolul XX a văzut o schimbare majoră pentru Governors Island - a fost cedat statului New York pentru a fi utilizat ca locație pentru un Departament înarmat, care a servit ca locație pentru trupele militare americane în timpul Războiului Civil și al celui de-al Doilea Război Mondial.

• În anul 1996, insula a fost concesionată guvernului federal și statului New York și s-a dedicat dezvoltării.

• În prezent, insula este dependență administrativ de statele New York și New Jersey și este condusă de Governors Island Alliance, care are ca obiectiv conservarea și schimbarea insulei.

Utilitatea și dezvoltarea insulei nelocuite care a dat naștere New York-ului

Soarta insulei a avut multiple rodaje în timp. Din al patrulea deceniu al secolului XVIII și până în 1900, insula a fost folosită pentru tranzitul călătorilor, în timp ce a devenit un simbol al libertății și creșterea eticii luptătorilor de război din întreaga regiune. Acum, insula a devenit un loc de recreere pentru cei care vin să-și petreacă timpul liber și să se bucure de vederile și durata parcului. Aceste activități includ:

Beneficii ale transpirației despre care nu știai Te-ar putea interesa si: Beneficii ale transpirației despre care nu știai

• Explorarea terenului - Vizitatorii pot face o tură completă a insulei, vizitând toate monumentele, monumentul Columbia și alte locuri de interes istoric.

• Participarea la evenimente - Poți lua parte la petreceri, festivaluri culturale și alte evenimente care au loc în fiecare an.

• Bucurați-vă de frumusețea și bogăția clădirilor - Arhitectura imperială a insulei datează dinainte de 1800 și offere o mulțime de lucruri interesante de văzut.

• Asistați la evenimentele culturale speciale - Insula găzduiește proiecții de filme în aer liber, concerte și alte evenimente culturale.

• Participarea la vizite ghidate - Guvernul insulei organizează regulat vizite ghidate, care oferă informații interesante despre istoria și cultura insulei.

• Plimbați-vă pe jos, înotați sau ciclism - Puteţi să vă bucuraţi de vederile, deofelul de relaxare și de divertisment pe care le oferă insula.

Influența insulei asupra dezvoltării și istoriei New York-ului

Insula nelocuită care a dat naștere New York-ului a jucat un rol important în istoria orașului; cu toate schimbările din trecut, insula cu siguranță a avut un impact major asupra dezvoltării regiunii. Ea a fost incidentul epicentru al istoriei New York-ului și a servit drept bază pentru a lansa o mulțime de activități și evenimente istorice.

• Comerțul - Guvernorul insulei a folosit-o ca hub comercial și a participat la negocieri și comercializarea de bunuri.

• Politica - În ciuda schimbărilor de dominație, insula a fost folosită pentru a promova politici corecte și mai multe acorduri în interesul cetățenilor.

• Succesul economic - Legăturile economice și financiare dintre insulă și cei din New York City au jucat un rol major în succesul economic al orașului.

• Transportul și educația - Insula a jucat un rol important în construirea unor sisteme de transport, precum și îmbunătățirea infrastructurii, astfel încât să poată fi construite și dezvoltate școli, licee și alte instituții educaționale.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Insula nelocuită care a dat naștere New York-ului

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×