Jacob Elordi: De la viața liniștită la Hollywood-ul agitat

Jacob Elordi: De la viața liniștită la Hollywood-ul agitat

Jacob Elordi este un celebru actor australian care a câștigat popularitate pe plan internațional datorită rolurilor sale din fulgerătoarele și inovatoarele com-ediile de televiziune și de film, aducând o notă proaspătă și originală genului și divertismentului. Acest talentat actor a crescut în suburbia liniștită a Brisbane-ului și, în cele din urmă, a ajuns în rândul starurilor de la Hollywood, iar acum este unul dintre cei mai prolifici actori de la generația tânără. În acest articol, vom face un scurt tur al vieții sale începând de la copilărie și până la revelarea în industria divertismentului, trecând prin îndrăgitele sale producții și anumitele detalii interesante legate de viața sa personală și de cariera sa.

Copilărie și educație

Jacob Elordi s-a născut po 6 Iunie 1997 în Brisbane, Australia, ca al patrulea copil al familiei Elordi. Băiatului i-a plăcut să joace sport, iar familia sa l-a încurajat să urmeze această pasiune. În timpul său liber de la școală, urma ore de teatru, iar această preferință a început să crească în timpul adolescenței sale. El nu numai că a excelat în fotbal, dar a devenit un lider în olimpiadele de public speaking și literatură, datorită unui vechi profesor. El a absolvit educația școlară primară și liceul australian și, de asemenea, a mers la Brisbane și la Academia Catholica College unde a obținut numeroase premii de excelență și titluri onorifice.Istoria de film a lui Jacob Elordi

Jacob Elordi a început cariera sa de actor în Australia cu mici apariții în câteva producții televizate de așa-numitul canal ABC și a apărut într-o serie de reclame. El s-a mutat în Los Angeles în anul 2016 cu intenția de a-și construi o carieră în Hollywood, unde a visat să fie de la 18 ani și, în scurt timp, a început să apară în producții importante. Elordi a obținut prima sa caracter major în anul 2017, în comedia Netflix, The Kissing Booth, în care interpreta rolul convingător și dificil al lui Noah Flynn. Această interpretare sa remarcat de criticii de film, mai ales datorită scenei memorabile de la bazinul școlii.

În același an a apărut și în comedia HBO, Euphoria, într-un rol controversat despre relațiile de vârstă diferită, cea a focoaselui Nate Jacobs. Toate scenele sale memorabile au adus neașteptată sfidare producției și l-au scos în evidență pe Elordi materializându-i reputația de actor de neegalat.

Picturi celebre Van Gogh care îți vor schimba viața Te-ar putea interesa si: Picturi celebre Van Gogh care îți vor schimba viața

De atunci, Jacob Elordi a apărut în numeroase producții printre care:

  • The Mortuary Collection
  • Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales
  • 2 Hearts
  • Pirates of the Carribean
  • The Strode
  • Our Friend

Înfățișare și stil

Jacob Elordi are o înfățișare neobișnuită și interesantă. Ochii săi verzi, caracteristică unică a familiei sale, sunt adesea satisfăcuți și mulțumiți. Are o înălțime de 6'4 și o greutate de 78 Kg și are întotdeauna un simț al prezentării sale.

Jacob are un căutare tendință către stiluri boho, casual, denim, clasic și business-chic. El poartă mereu pantaloni îngusti și blazeri slim în mijlocul unei mulțimi, motiv pentru care atrage atenția tuturor.

Viața lui Jacob Elordi: pe o notă personală

Jacob Elordi devine discret și privat la cea de-a treia sa discuție despre viața sa personală. Acesta se bucură de o relație apropiată cu familia și prietenii săi și, mai presus de toate, își respectă cu adevărat intimitatea. În ceea ce privește viața de dragoste, Elordi nu a vorbit niciodata deschis despre acest subiect și preferă să-și rezervõ momentele de intimitate. Cu toate acestea, Elordi avea o relație cu actrița Joey King în urmă cu câțiva ani, despre care presa vorbea despre ea ca despre o dragoste minunată și pasionată. Cu timpul, cei doi au decis să se despartă și să se îndrepte în direcții diferite.

Anumite aspecte speciale ale lui Jacob Elordi

Jacob Elordi nu e doar un actor, ci are și alte interese speciale.

  • Sportul- El e un mare fan al fotbalului și al echipelor sale australiene preferate, și totodată a luat parte la diverse meciuri de la Brisbane și în împrejurimi.

  • Religia - Elordi posedă credința sa și are tendința sa se roage, să citească Scripturile și să mediteze religios.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Jacob Elordi: De la viața liniștită la Hollywood-ul agitat

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×