Japonia aprobă primul cazinou cu pariu mare pentru o piață neexploatată

Japonia aprobă primul cazinou cu pariu mare pentru o piață neexploatată

Vestea cea mai recentă din Japonia este că țara a aprobat aprobarea cazinourilor pentru expansiunea sa în industria de pariuri mare. Fiecare mare provincie din Japonia are acum posibilitatea să deschidă cazinouri, care se bucură deja de succes imens în Asia de Est, în Asia Centrală și chiar și în Europa. Acest lucru deschide noi oportunități pentru pariori obișnuiți și pentru cei care își desfășoară activitățile în industria jocurilor.

De ce Japonia a apelat la cazinouri și de ce au început în cele din urmă să acorde licențe? Răspunsul constă în faptul că Japonia a văzut posibilitatea de a genera un flux consistent de venituri din această industrie, deoarece nu se bucurase încă de un succes deosebit în ceea ce privește pariurile mai mari.

De asemenea, Japonia a luat în considerare că fiecare cazinou care va fi deschis ar trebui să se desfășoare în condiții de siguranță și cu respect față de clienții săi. Aceasta presupune că vor fi impuse reguli stricte în locații pentru a se preveni jocurile de noroc ilegale, precum și de a se asigura că proprietarii de cazinouri respectă această normă legală.

Astfel, această decizie a Japoniei este un pas istoric către introducerea cazinourilor de pariuri mari și o nouă piață rivală pentru Asia, incluzând Macao și Singapore. Dar, înainte de a discuta mai multe despre provocările și opțiunile de jocuri în această piață neexploatată, să luăm în considerare contextul istoric al jocurilor de noroc și al pariurilor în Japonia.Contextul istoric al jocurilor de noroc și al pariurilor în Japonia

Japonia a fost cunoscută drept o țară cu strictă legislație în domeniul jocurilor de noroc. Încă de la începutul anilor 1980, guvernul și-a întărit legea anti-jocurilor de noroc prin legislația dure, împreună cu valuri de evenimente care au fost adoptate cu scopul de a limita activitățile jocurilor de noroc.

În Japonia, etichetele de jocuri de noroc sunt foarte stricte, făcând în principal referire la cazinouri și câteva jocuri bazate pe monede. Acestea sunt principalele locații de jocuri de noroc la care au acces japonezii, acestea se numesc pachinko și sunt locuri esențiale, tradiționale, în care cetățenii pot juca jocuri amuzante, sigur și în regulă.

8 sfaturi pentru a fi consecvent cu antrenamentul de acasă Te-ar putea interesa si: 8 sfaturi pentru a fi consecvent cu antrenamentul de acasă

De asemenea, există și alte forme de pariuri, cum ar fi loteria, pariurile cu curse de cămile și alte evenimente similare. Dar, odată cu creșterea economiei și avansarea științei și tehnologiei, oamenii din Japonia au vrut să experimenteze noi forme de pariuri cum ar fi cazinoul și jocurile specifice tipului de casino. Jocurile de cazino vor fi oferite exclusiv prin intermediul unor cazinouri autorizate care vor fi licențiate de un organ guvernamental japonez. Astfel, jocurile de noroc au fost aduse în Japonia pentru a satisface această crescândă cerere de pariere pe care oamenii din țară o au.

Aprobarea cazinourilor pentru Japonia

În luna iulie 2019, Camera Mondială a Parlamentului Japoniei a aprobat un proiect de lege menit să introducă cazinouri în Japonia. Această lege a fost adoptată și promulgata, devenind lege în luna decembrie a aceluiași an. Ca parte a legii, țara avese să permită cazinoue limitate și să contribuie la dezvoltarea economiei și creșterea veniturilor fiscale din întreaga țară.

În urma acestei legi, fiecare provincie sau localitate din Japonia a fost acordată ca și partener în construirea și deschiderea unor cazinouri destinate populației japoneze. Fiecare provincie va avea dreptul să pună la dispoziția publicului un singur cazinou, ceea ce sporește șansele pentru ca această piața să devină destul de concurențială.

Companiile care au dorit să facă parte din industria cazinourilor

Odată creați regulile, companiile au început imediat să se înscrie pentru a dezvolta cazinouri pentru prima oară în Japonia. Fiecare provincie avea sarcina de a alege pe cei mai buni competitori, astfel încât aceștia să poată să îngrijească cazinourile cu preocupări primordiale privind securitatea și curățenia.

Printre principalele companii din lista celor care au căutat să facă parte din industria cazinourilor se numără:

  • Universal Entertainment Corp
  • Sega Sammy Holdings Inc
  • Tourism Promotion Organization of Japan – International Management Corporation
  • Happo-en
  • Caesars Entertainment Co Ltd
  • Strat-Walker Interbank
  • Osaka Gas Co Ltd
  • Yamato Life Insurance Company
  • Hotel Okura Co
  • Tokyu Land Corporation


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Japonia aprobă primul cazinou cu pariu mare pentru o piață neexploatată

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×