Jennifer Lawrence: Actrița prodigioasă din 'Winter's Bone'

Jennifer Lawrence: Actrița prodigioasă din 'Winter's Bone'

Jennifer Lawrence este o actriță americană de 26 de ani, cunoscută pentru rolul principal din serialul "Winter's Bone". De la apariția sa în 2008 în filmul "Winter's Bone", Lawrence a devenit rapid una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood și este deseori comparată cu Anne Hathaway și Emma Stone. În ultimele sale producții, Jennifer Lawrence a devenit un simbol al curajului și forței de independență a personajelor sale. Lawrence este un exemplu de actriță semnificativă pentru generația tânără care reușește să îngroape barierele de sex, și care are un succes fulminant în lumea divertismentului.

Jennifer Shrader Lawrence s-a născut în Louisville, Kentucky, în 1990 și a început să practice dansul încă de la vârsta de trei ani. De la vârsta de 14 ani, Lawrence a căutat căi de a se lansa în cariera sa de actriță profesionistă și a obținut terenul său profesional ca model pentru agențiile de publicitate. După doi ani de modelling, ea a realizat roluri în producții de televiziune la vârsta de 16 ani, în același an renunțând și la școală, devenind din acel moment actriță profesionistă.

În 2008, Lawrence a apărut pentru prima dată în "Winter's Bone", care a fost lansat la Sundance Film Festival, unde actrița a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare feminină. Filmul a atras imediat atenția publicului și a scris istoria unei cariere fulminante și rapid ascendente pentru Lawrence.Personajele memorabile ale lui Jennifer Lawrence

 1. Mystique în "X-Men"

Mystique este unul dintre cele mai cunoscute personaje interpretate de Jennifer Lawrence, care este o mutată cu temeri și un zeu dumnezeu cu puterea de a schimba forma sa în cea a oricărui om sau animal. Andrew Bridge, regizorul filmului a comentat: "Jennifer a devenit o figura iconografică datorită rolului mystique, care a ajutat la modernizarea X-Men în ochii publicului".

 1. Katniss Everdeen în "Hunger Games"

Personajul principal din "Hunger Games" a câștigat chiar și inimile celor mai critici fani. Lawrence a putut prelua perfecat lipsa de emoție și inteligența critică pe care personajul a avut-o și a făcut mai mult decât să înfățișeze personajul. Katniss Everdeen a devenit un simbol al curajului, al dorinței de a trăi și al dependenței de sine și de independența față de dominația puterii.

 1. Tiffany Maxwell în "Silver Linings Playbook"

Într-o producție destul de depresivă, Lawrence amestecă liniile performante și creează caracterul pe care l-a pus în scenă cu uimitoare echilibru, aducând un sentiment de speranță. Acest personaj a fost extrem de important pentru public pentru că a arătat ceea ce înseamnă să își cunoști exact abilitățile și să îți asumi responsabilitatea față de ceea ce înseamnă acest lucru.

Cele mai bune activități în aer liber din San Francisco Te-ar putea interesa si: Cele mai bune activități în aer liber din San Francisco
 1. Rosalyn Rosenfeld în "American Hustle"

Rosalyn Rosenfeld, soția lui Irving Rosenfeld, personajul lui Christian Bale, interpretată de Jennifer Lawrence a rămas o parte esențială a acestei pelicule. Desfăcută căirigrilă și necunoscători tineri vulnerabil și conștient de propriul putere, caracterul lui Rosalyn a excelează doar pe post de ilustrare a nașterii măreței spirite a anilor '70.

Premii și realizări

Jennifer Lawrence a câștigat inimile faniilor din întreaga lume și a câștigat în același timp industria de divertisment, devenind una dintre cele mai populare și mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

Recompense

 1. Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță, 2012

 2. Globul de Aur pentru Cea mai bună Actriță -Film Dramă, 2012

 3. Premiul BAFTA pentru Cea mai bună Actriță în rol principal, 2013

 4. Premiul Critics Choice pentru primul actor, 2012

 5. Teen Choice Award pentru cea mai bună Actor, 2014

 6. Cele mai bune actor și actrița premiul la Cannes Film Festival, 2013

 7. Premiul Saturn pentru cel mai bun rol principal, 2012

Roluri comerciale notabile

1.Converse Chuck Taylor All Star

2.Miss Dior

3.Raport de Imagine

4.Luxury Rogue

5.Havoc Ismael

Alte realizări

 1. Jennifer Lawrence a devenit cea mai tânără actor de la Hollywood care a fost nominalizată la Premiile Oscar pentru cea mai bună actor în rol principal.

 2. Lawrence a fost numit de revista Time ca fiind unul dintre cei mai influenți oameni din lume.

 3. Ea a primit premiul "Mujer de leyenda" de la Mujeres Argentinas Revista, care onorează femeile care servesc ca modele de curaj pentru comunitatea globală.

Incursiune în viața personală

Față de profesia sa, Jennifer Lawrence abordează slabitatea în viața ei personală și suferă de anxietate socială severă, care îi provoacă transpirație extremă în rolurile sale performanțe. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Jennifer Lawrence: Actrița prodigioasă din 'Winter's Bone'

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×