Top documentare despre jocuri de noroc

Top documentare despre jocuri de noroc

Dacă vă place să mergeți la cazinou în vacanță și sunteți fascinat de emoția de a câștiga potul cel mare, este foarte probabil să vă fi întrebat cum funcționează jocurile de noroc. Evident, unii oameni se pricep mai bine decât alții să-și încerce norocul în cazinouri și există persoane care au trebuit să se confrunte cu consecințe destul de grave din cauza jocurilor de noroc.

Pentru mai multe informații despre ceea ce îi motivează pe oameni să joace și despre suișurile și coborâșurile jocurilor de noroc, ar putea fi util să urmăriți un documentar sau două pe această temă. Iată Top 10 documentare despre jocurile de noroc pe care le puteți viziona în scop de divertisment sau educațional. Dacă vreți să plasați un pariu, este important să urmăriți ponturi pariuri telegram.

Louise Theroux: Jocuri de noroc în Las Vegas

Rating Imdb: 7,4/10

Anul: 2007

Acest documentar o urmărește pe Louise Theroux, o jurnalistă de investigație din Anglia, în timp ce călătorește în Las Vegas pentru a se întâlni cu jucătorii care frecventează cazinourile. De asemenea, ea discută cu angajații cazinourilor și află ce este nevoie pentru a-i menține pe jucători fericiți și motivați să continue să-și asume riscuri în timp ce urmăresc un jackpot. Unul dintre "personajele" principale, Dr. Martha Ogman, este o pensionară care recunoaște că a pierdut mai mult de 4 milioane de dolari în ultimii șapte ani jucând la aparatele de joc. Fiul ei, Seth, care apare, de asemenea, în documentar, este destul de nemulțumit că mama sa își risipește moștenirea la jocurile de noroc. "Louise Theroux: Gambling in Las Vegas" confirmă ideea că oricine poate fi dependent de jocurile de noroc.
The Best of It

Rating Imdb: 7,1/10

Anul: 2016

Acest documentar explorează viața jucătorilor profesioniști. Urmărește viețile lui The Shrink, Dink, Boston și Banker, care își câștigă existența pariind pe sport. Filmul The Best of it împărtășește suișurile și coborâșurile acestei alegeri de stil de viață și provocările care vin odată cu alegerea acesteia ca mod de a-și câștiga existența.

Înșelătoria din Las Vegas

Rating Imdb: 5,9/10

Anul: 2000

Acest documentar prezintă modalitățile prin care cei mai vicleni jucători și escroci intră în cazinourile din Sin City pentru a câștiga sume mari de bani. Narrat de James Woods, filmul îi urmărește pe trișorii din Las Vegas și modalitățile ingenioase prin care aceștia trec de securitatea cazinourilor. De asemenea, sunt prezentate înregistrări ale camerelor de securitate, iar atât trișorii, cât și profesioniștii cazinourilor își împărtășesc poveștile. Există chiar și o relatare a unui bijutier care a înșelat cazinoul topind argintul și creând monede false. Bijutierul a câștigat o sumă mare de bani și nu a petrecut prea mult timp în închisoare după ce a fost prins. "Cheating Las Vegas" arată, de asemenea, riscurile extreme pe care unii oameni și le asumă pentru a-și susține obiceiul de a juca și modul în care jocurile de noroc le afectează viața de zi cu zi.

Out of Luck

Rating Imdb: 7,6/10

Anul: 2015

Documentarul despre jocurile de noroc, "Out of Luck" sugerează că cele mai mari "cazinouri" din America sunt loteriile. Filmul explorează faptul că americanii cei mai săraci și mai puțin educați sunt afectați în mod negativ de loteriile de stat, iar 15% dintre jucătorii de loterie furnizează un procent surprinzător de 80% din profiturile loteriei. Documentarul prezintă, de asemenea, povestea unui bărbat care deținea un magazin de proximitate. Acesta a cumpărat mai mult de un milion de dolari în bilete de loterie în magazinul său și, în cele din urmă, a dat faliment.

Jocuri: Top cele mai interesante jocuri de jucat Te-ar putea interesa si: Jocuri: Top cele mai interesante jocuri de jucat


Now Place your Bets

Rating Imdb: N/A

Anul: 2017

Acest documentar, Now Place your Bets, examinează pariurile sportive legale și popularitatea lor în creștere în Las Vegas. Filmul explorează, de asemenea, faptul că pariurile sportive au devenit tot mai populare în întreaga lume și reprezintă o industrie de miliarde de dolari. Documentarul include mai multe interviuri detaliate, precum și fotografii și filmări cu jucători. Mulți jucători își împărtășesc, de asemenea, poveștile personale pentru a oferi mai multe informații despre lumea pariurilor sportive și despre modul în care aceasta a crescut de-a lungul anilor. Filmul explorează, de asemenea, modul în care se schimbă Las Vegas, un oraș cunoscut pentru jocurile de noroc și divertisment, și face lumină asupra modului în care pariurile sportive sunt uneori supravegheate de rețele de crimă organizată sau chiar de instituții corporative. Filmul arată chiar și modul în care guvernul american este conectat la unele operațiuni de pariuri. Proprietari de cazinouri, case de pariuri, jurnaliști și jucători sunt intervievați cu privire la unele evenimente șocante și care au schimbat vieți în lumea jocurilor de noroc. Sunt prezentate mai multe icoane ale pariurilor sportive, printre care Jimmy Vaccaro, Dennis Tobler, Frank "Lefty" Rosenthal și Bob Martin. Aceștia vorbesc despre viața unui parior profesionist și despre modul în care competiția și obsesia banilor sunt principalele principii ale jocurilor de noroc profesionale.

The Real Hustler

Rating Imdb: 7,8/10

Anul: 2012

Acest documentar palpitant și fascinant îl prezintă pe Alexis Conran, starul din "The Real Hustle", difuzat pe BBC Three. Conran este un jucător de poker extrem de priceput și se simte foarte bine în cazinou. El vede jocurile de noroc ca pe un hobby plăcut și îi place emoția de a paria pentru a obține, eventual, cel mai mare câștig al său. Cu toate acestea, tatăl lui Alexis a avut o experiență de joc de noroc foarte diferită. În timp ce Conran poate paria în mod responsabil, tatăl său, care era dependent de jocurile de noroc, a ajuns la închisoare pentru că a comis fraudă pentru a obține bani pentru pariuri.

Acest lucru, împreună cu comportamentul pe care Conran l-a observat la el însuși, l-a împins să exploreze ce anume îi face pe unii oameni să fie prudenți în abordarea pariurilor, în timp ce alții sunt dispuși să riște totul. În documentar, Conran este prezentat călătorind în Atena, Las Vegas și Marea Britanie. El vorbește cu dependenți de jocuri de noroc, cu experți în dependență și cu propriile sale rude pentru a încerca să înțeleagă ce face ca jocurile de noroc să fie o constrângere pe care unii oameni nu o pot depăși.

Concluzie

Acestea sunt după părerea noastră cele mai bune documentare despre jocuri de noroc pe care orice pasionat trebuie să le urmărească.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top documentare despre jocuri de noroc

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×