John Wick: Personaje din seria care își merită propriul spin-off

John Wick: Personaje din seria care își merită propriul spin-off

Personajele din seria John Wick au câștigat rapid în popularitate, atât la nivel național cât și internațional, iar filmul are trei filme și se pregătește al patrulea. Cu cât devine mai populară seria, cu atât apar personaje interesante alături de John Wick, răzbunătorul profesionist care și-a câștigat titlul de "Baba Călăul". Aceste personaje oferă adesea o versiune proprie a unei legi nescrise și a momentelor amuzante. Există personaje care pe parcurs devin cât se poate de intrigante și care ar merita să aibă propriul lor spinoff.

Personaje din serialul John Wick care se merită un spin-off

Oamenii care lucrează alături sau împotriva lui John Wick sunt ceea ce face un film ca acesta unul atât de interesant. Iată o listă cu personajele din film care se merită maxim un spin-off, fiecare având câteva explicații care să justifice de ce acest lucru ar trebui să aibă loc:

1. John Wick

John Wick este personajul principal din film și unul dintre cei mai bine cotați din filmografia lui Keanu Reeves. Meciul scump și îmbrăcămintea lui dietică sunt doar niște atribute care completează efectele speciale și personajul principal din film. Este un personaj puternic și foarte interesant, care se predică a fi in acelade spin-off.2. The Continental

The Continental este un loc despre care am auzit în fiecare film John Wick, acesta joacă un rol esențial în lumea secretă a lui John Wick. Este controlat de șeful domeniului global responsabil cu el, Winston, care stă la picioarele pentru a face pe ceilalți membri ai acestei comunități să se conformeze legii și să respecte regulile. Winston are abilitatea de a gestiona acest loc minunat și controla membrii săi, ceea ce face ca spin-off-urile să fie destul de interesante. Într-un spin-off, ar fi interesant să aflăm mai multe despre The Continental, cum funcționează, cum activează noi membri și cum se leagă de John Wick și întreaga lume construită în jurul său.

3. Viggo Tarasov

Viggo Tarasov este fratele lui John Wick, played by Michael Nyqvist. Viggo este capul domeniului criminal în film și are o glandă care îi ajută să creeze filme tari, precum și de a-și prelua propriile decizii și a folosi violenta pentru a face lucrurile în modul lui. Având în vedere cât de excepțional este acest personaj, el ar merita un spin-off.

Cele mai bune filme cu Nicolas Cage din anii 2000 Te-ar putea interesa si: Cele mai bune filme cu Nicolas Cage din anii 2000

4. Tarasov Bratva

Tarasov Bratva, formați din membrii lui Viggo Tarasov, este o rază rusească interesantă în acest film. Ei se ocupă cu activitățile ilegale și sunt adesea folosiți ca un mod de a acoperi ceea ce Viggo are în vedere. Ca urmare, un spin-off facut despre aceasta rasă de oamemni interesanti ar fi pe deplin în măsură să ofere vizitatorilor o mulțime de informații despre această formație.

5. Bowery King

Bowery King (played by Laurence Fishburne) este un alt personaj important care poate fi văzut în acest film, care se concentrează asupra lăcaș de adăpost a oamenilor săraci dar va face bani multi. El folosește și o bandă, și folosind pe cei mai pricepuți luptători el și banda sa sunt adesea incantați. El este adesea folosit la aceeași masă cu John Wick și Viggo Tarasov deci el ar fi un personaj ideal pentru un spin-off.

6. Santino D'Antonio

Santino D'Antonio (played by Riccardo Scamarcio) este unul dintre cei mai inteligenti și mai rea persoane din lumea criminală a lui John Wick. El va apărea mai târziu în film ca una dintre principalele forțe și a doua părți responsabile pentru complotul care ia loc în filmul 3. Devine destul de interesant și poate fi vazut ca unul dintre acei caractere pe care sa-l urmăresti într-un spin-off, ceea ce va fi, de asemenea, foarte interesant.

7. Gianna D'Antonio

Gianna D'Antonio este personajul femeii, răzbunarea personajului principal, interpretata de Alice Tarasov (Claudia Gerini). Ea este adesea folosita drept un antrenor pentru John Wick, obiectivele ei clare fiind de a-i învața cum sa lupte. Desigur, ea, ca majoritatea personajelor, are propriul ei sens de lume, motiv pentru care ea merită un spin-off. Am avea șansa să vedem un nou loc și să aprofundam cum se diferențiază lumea ei de cea a lui John Wick.

8. The Adjudicator

The Adjudicator (interpretat de Asia Kate Dillon) este un alt caracter interesant din film. Se crede că acesta reprezintă The High Table, care a fost dedicaterează legile cerute pe timpul lui John Wick și a altora din această lume. Prin urmare, pentru a înțelege mai bine forța lor asupra lumii din John Wick, un spin-off ar fi oportun.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la John Wick: Personaje din seria care își merită propriul spin-off

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×