Julia Roberts: Regina comediei romantice

Julia Roberts: Regina comediei romantice

Julia Roberts este un nume faimos în lumea filmului, precum și una dintre cele mai bine plătite femei din domeniu. Vellicativa peisagerie naturală redutabilă a Hollywoodului, Roberts a îmbinat perforamancea, stilul calitativ si o simpatică pozitivitate în fiecare imagine regizată dovedind că legea drepturilor de autor rămâne inegalabilă in timpul cinematografierilor. Oricine o poate recunoaste datorită numeroaselor sale sale filme comedie romantică, devenind astfel Regina filmului de comedie romantică.

Nascută pe 28 octombrie 1967 în Smyrna, Gorgia, Julia Roberts este 8-a din faimoasa gemenă de 9 copii a lui Betty Lou (Bredero) și Walter Grady Roberts. Ea a suferit mai târziu o tragedie familială - tatal ei s-a imbolnavit si a decedat când Julia avea doar 10 ani. Mai târziu, ca actrita, ea și-a dedicat tatălui ei filmul pelicula" The Pelican Brief".

Careerul lui Julia Roberts

Cariera de actrita a lui Julia Roberts a început în 1987, când a avut loc prima ei apariţie tv în filmul Firehouse. Următoarea ei performanță în film a fost protagonista lui 1989, "Steel Magnolias", care i-a adus un nominat Oscar. În cei 35 de ani de carieră, Julia Roberts a primit 3 Golden Globe Awarduri, 4 Oscaruri Surpriză și foarte multe trofee și nominalizări de festivaluri.Cel mai memorabil rol al lui Julia Roberts a fost cea din belovedulş, bătut şi premiat film "Pretty Woman" din 1990 care a făcut-o cunoscută în întreaga lume ca Regină comediei romantice. De atunci, ea a câstigat numeroase alte roluri, fiind o actrita foarte productiva, filmând în medie câte un film pe an.

Câteva dintre cele mai măgulitoare filme ale lui Julia Roberts au inclus:

• "Erin Brockovich" (2000): Nominalizat la 3 Oscaruri, acest film spune povestea lui Erin Brockovich, un consilier energetic de succes, interpretat cu talent de Julia Roberts.

• "Ocean’s Eleven" (2001): Roberts a avut jumatatea ei de fraîza în această atmosfera întunecata şi stilizata de comedie care înconjoara casinourile.

• "My Best Friends Wedding" (1997): Aceasta comedie romantică a avut un succes urias, cu Roberts în rolul principal al lui Julianne, care se luptă să-si pastreze noua ei dragoste de la irezistibila Cameron Diaz.

• "Closer" (2004): acest film profund şi torturos, Roberts joaca rolul lui Alice, o femeie îndurerată care se simte pierduta în haosul vietii sale.

Joey King: Regina adolescentelor din Hollywood Te-ar putea interesa si: Joey King: Regina adolescentelor din Hollywood

• "The Pelican Brief" (1993): Roberts a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru jucarea unui avocat al drepturilor de autor în acest film thriller politic în care ea a fost alături de Denzel Washington.

Vietaza lui Julia Roberts

În majoritatea timpului, Julia Roberts se bucură de tinerețea sa și găsit fericirea, în primul rând fiind o soţie și o mama ale căror drepturi să fie respectate și iubite. Acum, ea trăieste într-o frumoasă casă în Malibu, alaturi de soțul ei Daniel Moder și fetele lor de 8 și 12 ani.

Ea și soțul ei au găsit fidelitatea în cele 14 ani de căsnicie si trăiesc o vasta pace și dragoste între ei. Roberts recunoasteră că acest lucru ar fi putut fi imposibil în absenta unuia sau a altuia dintre ei. Cât despre fetele sale, ea este cea mai mare admiratoare a acestora , de fiecare dată

îndemnându-le pe ele și pe alți elevi în vârstă să le calce pe vremuri și ca vietiile lor să fie împănavate cu bucurie și zâmbete.

Impactul lui Julia Roberts asupra industriei cinematografice

Cu fiecare film pe care l-a făcut, Julia Roberts a împins limitele artistice energic. Performanțele sale adesea erau hilare, iar scenariului îi oferea o adancime și un sens de empatie. Roberts a continuat să se bucure de titlul de regina comediei romantice și cineastilor le ve obliga sa se bazeze asupra unei mai bune electrizi .

Ella s-a concentrat foarte mult asupra armoniei personalității ei, mergand dincolo de agricolul sau personalist. Printr-o abordare humanista a mediului și un. comportament responsabil, ea a devenit un exemplu pentru generatiile tânăr e și emerge ca unul dintre cei mai buni actori ai lumii, reușind să-și construiască o armură de honor cu privire la punctul de importanță al respectului de sine și contact clar vizavi de mediul în care lucrează.

Cu toate acestea, a sustinut câteva cauze noi și a ținut vie miscarea feminista, reflectând aceasta în activitățile de pe Instagram. Acoladele sunt încă multe pentru îmbunatatirea industriei și pentru răpirea feministului, deși mendirea ei vine de la acțiunile lumei reale, deoarece industria filmului a parut să fi oprit construirea noilor eroi cu personaje relevante.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Julia Roberts: Regina comediei romantice

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×