La ce vârstă sunt mai predispuse femeile să înșele?

La ce vârstă sunt mai predispuse femeile să înșele?

Infidelitatea, un fenomen îngrijorător, cu urmări asupra propriei persoane, copiilor și a vieții de familie. Un fenomen care schimbă destine. Destine care devin propriile alegeri, de multe ori, greșite. Alegeri care frâng suflete.

Infidelitatea se manifestă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor. Dar, în timp ce statisticile ne spun că procentul bărbaților care înșală stagnează de mult timp, cel al femeilor a cunoscut o creștere uriașă în ultima perioadă. Față de anii 1990, când valorile și principiile care ne ghidau viața erau mult mai sănătoase față de perioada în care ne aflăm, trecerea anilor și evoluția societății au schimbat totul. 

Comportament distructiv revărsat asupra propriei persoane. Infidelitatea poate avea efecte grave pe termen lung, ce se vor prăbuși asupra celor care înșală. În special asupra femeilor, care prin natura lor sunt mai sensibile emoțional față de bărbați. 

Regrete, frustrări, neliniște, și, de multe ori divorț în cazul cuplurilor căsătorite. În instanță, infidelitatea femeii are ca efect, de multe ori, stabilirea domiciliului copilului la tată, atâta timp cât nu contravine interesului superior al copilului.Ce motive determină femeile să înșele?

Femeile se angajează în relații extraconjugale din cu totul alte motive, spre deosebire de bărbați. Oare de ce înșală femeile? Lipsa sentimentelor, pierderea conexiunii emoționale, neglijență din partea partenerului, frustrări, răzbunare, lipsa aprecierii, rutina și plictiseala. 

Problema este că, uneori, și în cele mai fericite relații/căsnicii, apare infidelitatea. Probabil că dispariția scânteii, nevoia partenerilor de a se simți iubiți din nou, îi determină să greșească.

La ce vârstă sunt femeile mai predispuse să înșele?

Femeile, bărbații, cu toții înșală. Dar există anumite perioade din viața unei femei oarecum critice când șansele să devină infidele sunt mai mari.

Cele mai cautate produse de sexshop in 2024 Te-ar putea interesa si: Cele mai cautate produse de sexshop in 2024

 Se consideră că schimbarea prefixului (vârsta) determină femeile să regândească viața, partenerul, unde se află, în ce etapă a existenței lor. Dar există o vârstă anume, arată unele studii, la care femeile sunt mai predispuse să înșele. Se pare că perioada critică ar fi undeva între 35-40 de ani.

Ce motive de infidelitate sunt invocate cel mai des?

  • lipsa legăturii emoționale/a sexului
  • neglijare din partea partenerului
  • rutina, plictiseala
  • răzbunare
  • platformele social media/aplicațiile de dating

Depășim infidelitatea?

Fiecare persoană este diferită. Fiecare cuplu arată altfel. Partenerii pot recupera încrederea unul în celălalt, pot încerca să reclădească ce s-a prăbușit. Altele, în schimb, nu mai pot. 

Despărțirea sau divorțul nu sunt de dorit, așa că, reevaluează totul, așezați-vă la masă doar voi doi și încercați să retrăiți tot ce v-a unit, să analizați unde și cine a greșit, deși în orice cuplu vina aparține amândurora. 

Cine este perfect? Nu există perfecțiune. Lăsați partenerul înșelat să se liniștească, și chiar dacă nu este o promisiune a împăcării, trebuie să îi acordați timp să își adune părțile sufletului rătăcite în momentul în care a aflat. Important este să redefiniți ce este între voi, ce v-a atras unul la celălalt, cum s-a ajuns în acest punct.

Depășiți infidelitatea, în special dacă relația durează de mult timp. Despărțirea sau divorțul agravează situația, deși la prima vedere pare că o îmbunătățește.  

Bunul cel mai de preț pe care îl poate avea fiecare persoană este iertarea. Așa că, de ce să nu vă acordați șansa unei vieți fără sfârșit? 

Specialiștii de la edukiwi.ro vă pot ajuta să depășiți efectele infidelității, să tratați dezechilibrele relaționale și să preveniți alte situații traumatizante.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la La ce vârstă sunt mai predispuse femeile să înșele?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Acest articol este destinat Adulților
Declari că ai peste 18 ani pentru a putea accesa această pagină?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×