Lăsați-vă răsplătiți pentru cumpărăturile dvs. online

Lăsați-vă răsplătiți pentru cumpărăturile dvs. online

Știați că puteți fi răsplătiți pentru cumpărăturile online? Imaginați-vă că dumneavoastră vă faceți cadouri, iar pentru aceasta primiți recompense. Acest lucru este posibil datorită portalului de cashback Tipli. Citiți în continuare pentru a afla mai exact cum puteți fi răsplătiți pentru cumpărăturile online.

Descoperiți portalul de cashback Tipli
Vă prezentăm portalul Tipli, datorită căruia puteți primi recompense din cumpărăturile dvs. online. Aceste recompense sunt de fapt comisioane oferite portalului Tipli de către comercianți pentru aducerea clienților pe site-urile lor. Iar Tipli împarte aceste comisioane cu clienții care au cumpărat prin intermediul portalului său. Prin urmare, toți au de câștigat câte ceva. Spre exemplu, dvs. alegeți să plasați o comandă în magazinul Fashion Days. Înainte de a face acest lucru, intrați pe Tipli, accesați magazinul de acolo și ulterior plasați comanda în magazin cum ați face-o în mod obișnuit. În 48 de ore de la plasarea comenzii, dvs. veți primi drept recompensă de la Tipli o parte din suma totală a comenzii.Cumpărați online prin portalul Tipli
Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de recompense din cumpărăturile dvs. este să accesați Tipli de fiecare dată când doriți să cumpărați online. Însă mai întâi este important să vă creați un cont pe Tipli. Apropo, crearea și menținerea unui cont pe Tipli este absolut gratuită. Odată ce aveți un cont, este suficient să intrați pe Tipli și să accesați magazinul preferat de pe portal înainte de a plasa comanda. Prin urmare, faceți doar un click în plus și astfel sunteți răsplătiți pentru orice achiziție plasată online.

Cum alegi cea mai buna florarie online Te-ar putea interesa si: Cum alegi cea mai buna florarie online

Fiți răsplătiți pentru cumpărături în e-shopurile preferate
Oricare ar fi preferințele dvs. pentru cumpărăturile online, Tipli vă oferă o selecție largă de e-shopuri unde puteți câștiga recompense. Pe Tipli veți găsi magazine din diverse domenii precum: modă și încălțăminte, parfumuri, casă și grădină, produse electronice, sport și altele. Spre exemplu, dacă doriți să faceți rost de cosmetică de calitate la prețuri mai accesibile, atunci nu ezitați să descoperiți oferta de produse Colorcosmetics cu Tipli. Cumpărând în acest magazin prin Tipli, dvs. nu doar vă veți face cadouri frumoase, dar și veți fi răsplătiți pentru cumpărăturile dvs. Mai mult, cu Tipli sunteți recompensați și în magazinul AliExpress. Dvs. vă faceți cumpărăturile în cel mai ieftin magazin online, iar datorită portalului Tipli primiți bani înapoi.

Economisiți dublu la cumpărăturile online
Tipli vă ajută să economisiți și mai mult la cumpărăturile online. Acesta adună special pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Prin urmare, de fiecare dată când alegeți să vă faceți cumpărăturile online, intrați pe Tipli și profitați de toate reducerile și serviciile oferite. Aplicând coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi dublu la cumpărăturile online.


Ce nota merita acest Articol:
Claudia

Claudia - Iasi, 33 ani

Scriu cu drag despre: moda, fashion, stiri mondene. Am terminat Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti. Sunt content writer din 2010 si am creat content pentru cele mai populare site-uri de fashion din Romania. Pe foxi.ro sunt editor si coordonator de proiect.

Nu sunt Comentarii la Lăsați-vă răsplătiți pentru cumpărăturile dvs. online

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×