Lipsa de combustibil din Cuba raționalizarea rapidă

Lipsa de combustibil din Cuba raționalizarea rapidă

Lipsa de combustibil din Cuba este în plină desfășurare și afectează întregul țării. La începutul lunii aprilie 2019 citește zilnic știri despre acest subiect. Incidentul a condus la o reacție emoțională și negativistă din partea cetățenilor preocupați de efectele sale economice, sociale și de mediu.

Amestecul de sentimente vorbind despre această temă a devenit destul de dens deoarece mulți oameni se simt rușinați să se confrunte cu consecințele și să facă față restricțiilor impuse de regimul comunist. Din moment ce multe părți ale vieții obișnuite implică kilometri întregi pe drumuri, lipsa de combustibil a devenit un subiect hot și a cauzat foarte multe sacrificii în rândul cetățenilor obișnuiți neglijați.

Citiți mai jos pentru a afla mai multe despre situația despre lipsa de combustibil din Cuba, cauzele care au declanșat criza și cum ar trebui să reacționeze Cuba pentru a gestiona acest neajuns.

Cauzele Crizei

De ce Cuba face față actualmente lipsa de combustibil? Și de ce această lipsă a devenit o situație din ce în ce mai problematică? Aici sunt câteva motive principale ale crizei:

● Reducerea exporturilor de petrol din Venezuela: Venezuela este singurul furnizor de petrol al Cubanezilor și, în prezent, exporturile sale s-au redus drastic din cauza imixtiunii SUA în țara și instabilității politice.● Reducerea transferurilor de fonduri emitente de către cercul extins al familiei Castro: Recent, anumite membri ai familiei Castro au început să limiteze fondurile de transfer. Acest lucru a determinat o adevărată schimbare în sistemul puternic Cuba bazat pe colectivism și răspândirea resurselor.

● Consumul crescut de combustibil al populației Cubaneze: Progresele facute în sectorul turismului și al agriculturii au readus o populație cubaneză mai prosperă pe scenă. Acest lucru a condus la o creștere semnificativă a consumului de combustibil.

● Lipsei de fonduri destinate modernizării administrării localităților: Lipsa de fonduri destinate modernizării administrării locale și dezvoltării infrastructurii a pus presiune suplimentară asupra sistemului de combustibil din Cuba.

Efectele Crizei

Lipsa de combustibil și-a arătat efectele devastatoare prin:

● Creșterea prețurilor produselor de bază: Prețurile produselor de bază au crescut, ceea ce a redus puterea de cumpărare a populației cubaneze.

Top cele mai relaxante plaje din lume Te-ar putea interesa si: Top cele mai relaxante plaje din lume

● Creșterea șomajului: Industrii precum transportul și agricultura s-au învârtit cu greu și astfel, șomajul a crescut în întreaga țară. Acest lucru a adus o mare schimbare în situata economică generală.

● Încălcarea reglementărilor de mediu: Scumpirea combustibilului s-a împiedicat să se dezvolte și mai mult peisajul cubanez. Întrucat unele reguli și reglementări care erau de obicei respectate fără probleme au fost, de asemenea, trecute cu vederea.

● Restricții mari în ceea ce privește transportul: Oamenii au fost nevoiți să aștepte ore în șir pentru transport. Practicile partidelor au fost, de asemenea, afectate în mare măsură, ceea ce și-a arătat efectul pe plan social.

Raționalizarea rapidă

Raționalizarea rapidă și creativă este acum cheia ieșirii din această criză. Raționalizarea rapidă a principalelor nevoi ale populației cubaneze trebuie să țină cont de următoarele:

● Estimarea resurselor de combustibil întârziere: Este necesar să se efectueze o estimare suplimentară asupra câtor resurse de combustibil sau metode alternative de transport sunt disponibile.

● Lucrări și proiecte de cercetare pe termen scurt: Întrucât lipsa de combustibil este una dintre cele mai mari și mai complicate probleme cu care se confruntă Cuba actualmente, proiectele și planurile de cercetare pot trebuie sa fie acentuate pe termen scurt pentru a atenua cresterea prețurilor produselor și îmbunătățirea infrastructurii.

● Taxarea mai puțin rigidă a combustibilului: Taxele ridicate pe combustibil au fost principala cauză a creșterii prețurilor de bază. Figurile guvernamentale ar trebui să facă o taxă mai flexible pe combustibil pentru a preveni orice abuz comercial.

● Promovarea modelelor de transport care economisesc combustibilul: Un mijloc eficient de a reduce cantitatea de combustibil consumata este prin direcționarea către transportul electric, care este în prezent în curs de dezvoltare în Cuba cu ajutorul fondurilor guvernamentale și ale UE.

● Promovarea sustenabilității: Potențialul combustibilui alternativ trebuie studiat și promovat în Cuba pentru a reduce dependenta de petrol. Acest lucru va dezolva în mod eficient criza de combustibil.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Lipsa de combustibil din Cuba raționalizarea rapidă

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×