Liverpool luptă pentru a câștiga la West Ham

Liverpool luptă pentru a câștiga la West Ham

Liverpool se pregătește pentru o nouă etapă importantă a Ligii Premier, când joacă împotriva West Ham United la London Stadium pentru a decreta un nou câștigător. Primele semne arată că vizitatorii ar putea verifica mai ușor această misiune decât ar putea să-și dea seama, și aici ne dăm seama că acesta este unul dintre cele mai mari meciuri ale sezonului.

Liverpool luptă pentru aur

Acum sezonul 95 al Ligii Premier a luat deja contur, și echipa Liverpool se află pe poziția de lider alți programând. Cu 24 de puncte, 'Reds' sunt cu cinci mai mult decât Leicester City și șase mai mult decât plutonul care se află la mijlocul clasamentului.

Performanțele lui Jurgen Klopp si al echipei sale au fost de-a dreptul extraordinare în ultimele luni, obținând victoria în șase dintre cele opt meciuri din ultimele două luni, cu un număr de cel puțin două goluri marcate în fiecare joc.

Ce ar putea să se întâmple în acest match

West Ham United va fi adversarul lor din meciul de miercuri, și în ciuda faptului că s-au antrenat sub amprenta lui David Moyes, Far Hammers nu mai au un motiv real să crească în bătaia vântului.Echipa de Liga Primier este situată pe poziția a douăsprezece a clasamentului și, datorită performanțelor sale schimbătoare, puțin se poate spune despre ce ar putea face.În plus, Liverpool a dovedit că este o echipă foarte competitivă în acest sezon și că este în măsură să șocheze West Ham, nu doar să se impună. Cel mai probabil, ei vor depune toate ca să câștige acest joc și, în consecință, să evidențieze relația lor puternică și sărbătorită cu lideratul.

Succesul lui Liverpool înainte de joc

Atunci când vă gândiți la meciul Liverpool, primul lucru pe care trebuie să-l rețineți este că ei fac parte din avangarda avută a Ligii Premier. Această echipă a arătat o claritate și un spirit unic care a contribuit la proaspata lor performanță și la crearea unui entuziasm între suporterii acestei echipe din SE a Angliei, care s-au bucurat real de faptul că au o șansă la titlu.

În scurta perioadă de timp, Liverpool a ajuns, de asemenea, într-un număr record de meciuri în meciurile finale, inclusiv în Supercopa Europei și în finala de UEFA Champions League. În mare parte, rezultatele ample s-ar putea să stea la baza performanței lor în acest sezon.

Ghidul Miresei - Cum să Alegi Florile Perfecte pentru Nunta ta Te-ar putea interesa si: Ghidul Miresei - Cum să Alegi Florile Perfecte pentru Nunta ta

Liverpool suferă de sciatică

În consecință, liverpool este victima propriei sale piese sălbatice. Chiar dacă Jurgen Klopp se bucură chiar și de o întindere reală a echipei sale, pretutindeni, el se confruntă, de asemenea, cu numeroase privațiuni în trepte diferite. De exemplu, Manchester United a păstrat acea șansă pe tqble deoarece s-au refăcut mult mai bine.

Unul dintre fondatorii Liverpool, Mo Salah, a fost de asemenea chemat și salutat pentru a răni stânga și călcâiul lui drept. Acesta este un impediment încetinit pe care opțiunea Liverpool o prăbușește, deoarece îl pot priva de unul dintre cele mai mari puncte de atac.

Opozitele care se opun Liverpool

West Ham United și Liverpool au, de asemenea, părți opuse după cum urmează. Să luăm un moment să ne uităm la poziția pe care le are și încercăm să concluzionăm de ce liverpool are șanse mai bune la victorie.

West Ham United:

• Încă se luptă pentru obținerea unui loc în mijlocul clasamentului.

• Recente jocuri au fost destul de schimbătoare, cu victorii și înfrângeri de-a lungul drumului.

• Se bazează pe performanțele pasagere ale lui Moyes dar nu au demonstrații de performanță stabilă.

• Perechea de atacanți ai lui Haller și Antonio prezintă o amenințare colectivă, dar nu suficientă pentru a se ridica la nivelul Liverpoolului.

Liverpool:

• Pe poziția de lider, se pare că vor lua titlul în acest sezon.

• Performanța lor a fost constanta, conducând la rezultate suplimentare în fiecare meci.

• Mane și Firmino reprezintă cea mai puternica pereche de atacanți a Ligii 1.

• Klopp este bine pregătit pentru această etapă importanta și știe ce ar putea să îi aștepte.

Preziceți și celelalte rezultate

Acest lucru deschide forumul celorlalte rezultate posibile în plus de Liverpool și West Dog United. Leicester City este momentan pe poziția a două a clasamentului, urmat de Tottenham Hotspurs și Manchester City, și aceste trei echipe sunt încă în joc dacă vor da lovituri în ceea ce privește șansa la titlu.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Liverpool luptă pentru a câștiga la West Ham

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×