Locuri de vizitat neapărat în Las Vegas pentru iubitorii de design

Locuri de vizitat neapărat în Las Vegas pentru iubitorii de design

Las Vegas, numită și Sin City, este destinația ideală pentru iubitorii de design. Această metropolă este plină de clădiri și locuri curioase, menite să fascineze și să încânte toți vizitatorii. În această pată de culoare a lumii, turiștii pot găsi o imensă varietate de locuri care se potrivesc dorințelor și intereselor oricui, indiferent de preferințele de design. Așadar, dacă ești un iubitor de design și te pregătești să explorezi Las Vegas, ai aici câteva locuri recomandate pentru o călătorie memorabilă.

Neons Museum

Neons Museum Las Vegas este conducătorul lumii vii și strălucitoare a megaculor din Las Vegas. Fundația Neons Museum fiind formată în 1996, acest muzeu conservă și prezintă peste 150 de semne și afișe din Las Vegas. Expoziția actuală conține semne din toate zonele de testare și de schimbare din istoria orașului.

Mob Museum

Mob Museum Las Vegas, deschis în 2012, este un muzeu cu ​​tematică interesantă, care prezintă istoria Mafiei și influența sa asupra societății. Visul a devenit realitate prin aducerea la viață a istoriei oamenilor din lumea lumii și a legilor lor stricte. Mob Museum prezintă obiecte originale și multimedia care facilitează înțelegerea temei și oferă vizitatorilor o experiență totalmente nouă. Proiectul de design al acestui muzeu implică lucrări de artă ale artistului și fotografului binecunoscut, David Gentiles.Stratosphere Tower

The Stratosphere Tower este unul dintre simbolurile iconice ale orașului Las Vegas și oferă cel mai spectaculos punct de vedere asupra orașului. Oferind câteva dintre cele mai înalte și mai ubittute experiențe ludice din Las Vegas, Stratosphere Tower inspiră și încântă turiștii cu vederile sale peste oraș. Unul dintre cele mai populare locuri din această clădire este Stratosphere Casino, Hotel & Tower, care este renumit pentru designerul său modern și excentric.

Bellagio

Bellagio este unul dintre cele mai impunătoare și mai bine cunoscute locuri din Las Vegas. Aici, se poate bucura de o gamă impresionantă de arte vizuale și arhitectură de lux. Clădirea care adăpostește Bellagio Las Vegas a fost proiectată de arhitectul italian Murano, care a adus stilul său de lux în Vegas și l-a legat de glamour și romanticism. Interioarele sale sunt pline de fotolii de design și culori vii. Poți vedea de asemenea pop art și alte arte vizuale interesante în interiorul și exteriorul hotelului.

Cele mai bune locuri de vizitat în aprilie Te-ar putea interesa si: Cele mai bune locuri de vizitat în aprilie

Downtown Las Vegas

Alte locuri de văzut în Las Vegas sunt în orașul vechi și vibrant al Downtown Las Vegas. Acest district are un design specific și o istorie plină de opiate, plaje și muzică. Toate aceste elemente fermecătoare se pot găsi în arhitectura de aici. Pe lângă acestea, vei găsi și clădiri în culori vibrante, obiecte de artă și ferestre albe care se îmbină perfect cu acel "vechi" Las Vegas.

Fremont Street

Fremont Street este centrul istoric și cultural al Downtown Las Vegas. Aceasta stradă prezintă o mulțime de lucruri interesante și vii. Prezența cadrului istoric și modern, precum și spectacolul de lumini de noapte oferit de cele cinci monitoare de LED de pe plafonul străzii, oferă un sentiment de cosmopolitism asupra acestui loc. De asemenea, vei găsi mulți artiști de stradă și graficieni care se bucură să le împărtășească talentele cu privitorii.

Las Vegas Sign

Pe lângă toate aceste locuri, Las Vegas Sign este, de asemenea, un obiectiv iconic pentru iubitorii de design. Această reclamă 3D poate fi văzută de publicul larg venit din multe direcții. Semnul are și un design creativ deosebit care face ca această locație să Cadou o experiență inițială memorabilă.

Gadget Co

Gadget Co este, de asemenea, o parte importantă a orașului Las Vegas. Localizat în stația de autobuz Stratosphere, Gadget Co oferă un cadru modern al mărcilor de top și al produselor electrice, console de jocuri, telefoane mobile și alte obiecte de neverita obișnuite și neobișnuite în același timp. Designul interior al acestei magazine este plin de elemente electorice de ultimă oră și este ideal pentru cumpărătorii care doresc un look modern.

Las Vegas Strip

Las Vegas Strip este, desigur, unul dintre cele mai spectaculoase și cele mai recomandate locuri pentru orice iubitor de design. Această veselă pată de culoare a lumii oferă vizitatorilor o plăcere neîncetată a lumii cu tot ceea ce ea are de oferit, de la înaltul cerului și până la strălucirea scânteietoare a trotuarelor. Las Vegas Strip adăpostește arhitectură și clădiri șocante, precum și arte vizuale colorate și croite în cele mai dramatice forme.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Locuri de vizitat neapărat în Las Vegas pentru iubitorii de design

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×