Lucrări de artă celebre de Laura Knight

Lucrări de artă celebre de Laura Knight

Lucrări de artă celebre de Laura Knight Laura Knight a fost o artistă engleză și fotografă, considerată o figură esențială a Picturii Impresioniste britanice. A fost foarte adaptabilă artistic, desfășurând cariere diferite, începând de la mediul artistic obscur din mărunta gaura de coastă și până la unul dintre cele mai populare artiste ale epocii sale. Lucrările sale sunt încă recunoscute astăzi și sunt prezentate în întreaga lume.

Laura Knight s-a născut în 1877 în Newport, Marea Britanie. A început să deseneze la vârsta de șapte ani și și-a petrecut primii ani de viață desenând cu propriul tată și explorează apoi școala de arte aplicate în 1896. În 1901, ea s-a căsătorit cu Harold Knight, un artist reputat în propriul drept, cu care au colaborat pe parcursul carierei sale. Este remarcabil faptul că toate lucrările sale au fost create în timp ce ea făcea față cu succes sarcinilor casnice de a cresa copiii și a-și îngriji soțul.

Cel mai cunoscut lucru al artistei Unul dintre cele mai cunoscute lucrări ale ei este pictura de o dimensiune întreagă „The Ballet Girl 1917”, care prezintă o tânără balerină engleză identificată ulterior ca fiind Lydia Lopokova, vedetă de balet rusă. Pictura izbucnește în vitalitate și culoare și prezintă energia talentului lui Knight. A fost una dintre primii artisti care a abordat introducerea culorilor în artele figurate.Lucrări de artă remarcabile de Laura Knight Pe lângă „The Ballet Girl” de 1917, care a fost expusă la Royal Academy of Arts în acel an și la muzeul Tate Gallery în 1921, există o serie de alte lucrări de artă cunoscute de Laura Knight. Iată câteva dintre cele mai remarcabile realizate de ochiul suveran al artistei:

  • „La artistă, sub Farthingdale, Derbyshire”, 1908: O pictură în ulei în care Knight surprinde culorile asurzitoare ale Pământului Derbyshire, lumeste un profil părțial al lui Ellen (un prieten al lui Knight) și reflectă propriile trăsături ale artistei.

  • „Ghehra, Angharad, și Doris Rees”, 1910: O lumină delicată poartă numele acestei fantezii în ulei a artistei și informalei ei portretelor și recompensează vorbele calde și vibrant colorând.

    Cele mai inspirate opere de artă punctillism Te-ar putea interesa si: Cele mai inspirate opere de artă punctillism
  • „Mândră profesor de nuiele”, 1914: Acest tablou delicat emoțional, în care o femeie este surprinsă cântând un dans înfricoșător la un spectacol de nuiele în Harrogate, a câștigat premiul de excelență de la Goupil în 1915 la International Exhibition of Art..

  • „Proba Coroanei Femeii”, 1927: Această lucrare de medalion de dimensiune medie abundă de simbolism și reflectă sentimentul încurajator al artistei pentru cauza feminității.

  • „Nunta lui Jem Babb”, 1932: Aceasta este cea mai bine cunoscută lucrare a artistei, considerată de mulți omagiu faimei sale. Lucrarea prezintă o nuntă la mijlocul anilor '30 pe o plajă a Mării Negre de lângă Cornwall. A fost expusă în Tate Gallery din 1932 și rămâne până astăzi una dintre cele mai renumite lucrări ale lui Knight.

Stilul artei sale Și-a extins reprezentarea teritoriului și a experimentat cu diferite stiluri. A folosit culori bogate și luminoase, precum și uzul poetic al luminii, liniilor și umbrei și folosirea conturului ferm în liniile portretului din proporțiile corespunzătoare. Lucrările sale reflectă adesea o aura pozitivă, coborând contexte sociale obișnuite legate de viața care o înconjura arătoarea cotidiană, printre care artiștii interpreti de balet, bărberești, focul de artificii, căldărași și pescari.

Deasemenea, lucrările sale s-au inspirat și de stilurile figurative mai vechi, cum ar fi acela al ilustratorului american Winslow Homer. Cu toate acestea, este observabilă evoluția ei academică spre stilul ei personal & unic, în care culorile dominateaza lucrarea.

Viața ei și realizările Laura și-a petrecut viața muncind cât mai greu și a avut multe realizări în zona ocupațională a sa. A fost expusă și și-a vândut lucrările în Galeria Royal Academy of Arts din 1904. În anul 1916 a devenit prima artistă femeie admisă ca membru asociați al Royal Academy; urmând ca mai târziu, în 1936, să devină prima artistă femeie avansată privind postul de Profesor al Reginei și să aibă o altă prima ca prima artistă femeie care a obținut această titulatură în 1937.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Lucrări de artă celebre de Laura Knight

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×