Lucruri incredibile de făcut în Whitsundays

Lucruri incredibile de făcut în Whitsundays

Whitsundays, cele 74 de insule frumos situate în apropierea coastei de est a Australiei, reprezintă o lume unică de aventură și vise exotice. Acesta este unul dintre acele locuri în care poți explorea și experimenta o multitudine de lucruri incredibile pentru mai presus de a le îmbogăți istoria ta de călătorie. Pentru a te asigura că obții cea mai bună experiență la Whitsundays, iată câteva idei remarcabile pe care le puteți încerca:

  1. Vânătorii de stânci:

Whitsundays sunt cunoscute pentru coasta sa superbă de stânci albastre. Mai mult decât atât, există unele formațiuni de stânci incredibile pe care vizitatorii pot vâna și explorand plajele. O activitate deosebit de plăcută este să urmăriți stânci mai mici sau mai mari în vederea realizarii unei creații de artă și de-a lungul plajei. Un lucru remarcabil de făcut în Whitsundays este, de asemenea, să te așeza în stâncile acestea și să te bucuri de peisajul minunat, în special la diferite ore ale zilei.

  1. Vizitați parcurile marin-

Whitsundays oferă vizitatorilor șansa de a găsi unele dintre cele mai frumoase parcuri maritime din lume. Sutele de recifuri corali și recife de stânci formează habitate pentru sute de specii diferite de faune marine. Acest lucru îl face pe Whitsundays un loc de vis pentru diving și snorkeling. Divingul în aceste ape cristaline poate fi o modalitate grozavă de a descoperi depășitul frumos al oceanului. Platoul de scăldat al parcurilor marine este foarte frumos, lăsând cu ochi și gură întredeschise pe cei care decid să se bucure de acest loc.  1. Excursii cu barca-

O călătorie cu vasul poate fi o modalitate uimitoare de a explora tainele acestor insule alebastru- verzi. Deși există o mulțime de excursii cu barca care oferă diferite oferte pentru a descoperi insulele, cea mai bună modalitate de a descoperi acest loc minunat este să închiriați o barcă privată. Tururile cu barca privată oferă ocazia de a explora insulele mai bine decât așa cum am putea face într-o croazieră. Acest lucru înseamnă că pot fi înotate în anumite locuri, fără îngrămădire sau aglomerare și mâncare și băuturi noi pot fi autorate pe parcursul excursiei.

Cele mai bune lucruri de făcut în Flinders Ranges Te-ar putea interesa si: Cele mai bune lucruri de făcut în Flinders Ranges
  1. Înot cu rechini-

Înotul cu rechini poate fi unul dintre lucrurile cele mai de neuitat de făcut în Whitsundays. Există o mulțime de locuri unde puteți vedea rechini și puteți înota alături de ei în siguranță, în timp ce explorează și savurează adâncimile. Există o gamă largă de excursii și acvatici pentru înotul cu rechini în Whitsundays, unde un ghid specializat ți-l va asigura întregul drum în timp ce tu te bucuri de frumusețea rechinilor. Există și alte opțiuni unde se pot vedea rechini alături de alte animale marine, precum pești tropice și broaste testoase.

5.Vânătorii de bancuri de pesti-

Un lucru interesant de făcut în Whitsundays este, de asemenea, vânătoarea de bancuri de pești. Acest sport de pescuit se poate face exclusiv în mare, și chiar și copiii pot să se alăture ca să prindă diferite tipuri de pești! Scopul este acela de a prinde cât mai mulți pești de un anumit tip, și această experiență poate deveni o adevărată competiție între familie. Există multe tipuri de pești pe care le puteți prinde în Whitsundays, de la marlini, la ton, delfini, arici de mare etc.

6.Plaje-

Whitsundays are o mulțime de plaje fabuloase pe care le puteți vizita. Acestea sunt situate pe insule și coaste. Pe lângă plaja lor din Whitehaven, puteȚi merge și la Airlie, Catseye sau Hydeaway Bay Beach. Datorită nisipului de culoarea argintului și apa albastră cristalina care se scurge pe coastă, această destinație devine mai frumoasă pe măsură ce te bucuri de peisaje încântătoare. Vizitatorii pot înota, pescui, sau se plimba pe plajă, în funcție de nivelul de confort și ce preferințe au.

7.Festivaluri și evenimente

Whitsundays oferă și o varietate de festivaluri interesante și evenimente pe care ei le oferă tuturor celor care le vizitează. De la festivalul marilor pesti din Airlie, la festivalul musical de la Whitsunday Island, acestea sunt perfecte pentru a te bucura de atmosfera albastră a acestor insule și să experimentezi diferite activități. De asemenea, exista și un festival punctat cu evoluții în aer liber și multe altele.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Lucruri incredibile de făcut în Whitsundays

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×