Lucruri minunate de făcut în Lake District

Lucruri minunate de făcut în Lake District

Lake District este un loc fermecător și pitoresc șitut în nordul Angliei. Cu 40 vârfuri muntoase superbe și multe lacuri, acest parc național este perfect pentru aventurieri și iubitori de natură. Poarta prin parcul national Lake District ofera oportunitati variate pentru vizitatori de a descoperi natura și a se bucura de activități în aer liber.

Dacă vă întrebați despre lucrurile minunate de făcut în Elveția, nu veți fi dezamăgit. Datorită priveliștii vizibile pe parcursul anului, facilitații de adăpost excelente și tururi aventuroase, Lake District a fost de asemenea denumit „Britain’s adventure capital”. Iată o listă cu top 10 lucruri minunate de făcut în regiunea Lake District:

1. Activități de drumeție

Exista peste 4.000 de km de trasee de drumeție în Lake District, inclusiv la parcuri și munți excelenți ca Ben Nevis, Scafell Pike și Helvellyn. Aceste trasee de drumeție oferă frumusețe neegalată și unde unii dintre cei mai spectaculoși peisaje din Anglia se pot vedea. Multe dintre trasee se bucură și de peisaje uneori prea spectaculoase pentru a fi descrise cu cuvinte.

2. Vânătoare de comori

Numite geocaching, această activitate poate fi mult mai fantastică în zona Lake District deoarece cresc șansele ca persoanele să găsească geocutii împărțite pe frumoasele dealuri și stânci. Aceste jocuri presupun că unul sau mai mulți jucători caută un geocutie (un recipient plasat undeva, lânga un anumit loc de pe hartă) și în acel recipient gaseste un cod pe care trebuie să îl insereze pe geocaching.com.3. Schi pe lacuri

Schiul de mare viteză este extrem de popular în Lake District și este obișnuit ca schiorii să se rotoweze pe unul dintre lacurile din zonă. Acest fenomen este mai intens decat in alte zone, deoarece oferă vânturi mai puternice si lipsite de rezistența întâlnita pe marea deschis. Evenimente specifice desfășurate aici, cum ar fi National Nats Speed Week, Potomac Nats, sau East Coast Nats, atrag schiori de top din întreaga țară și chiar din străinătate.

4. Parcour

Parcurul în sine reprezintă o mișcare intensă care uneori presupune efectuarea de exerciții obositoare de calisthenică sau parcuri de obstacole care necesită exerciții mult mai fizice și intense. Aceste exerciții sunt proiectate pentru a testa aptitudinile fizice ale participanților, precum și coordonarea mișcării. Cel mai popular Parcour în Lake District este cel de la Parcour Adventure Centre. Acest parc oferă mai multe tipuri de parcuri, inclusiv unul extrem și unul numit Parcour Explorer, care este recomandat pentru pricipanții inițiali.

Cele mai bune lucruri de făcut în Albany Te-ar putea interesa si: Cele mai bune lucruri de făcut în Albany

5 Trekking cu cabaline

Un alt lucru minunat de făcut în Lake District este să explorezi parcul nasional în tururi cu cabaline. Dispunând de peste 180 de cabaline, centrele Kentucky Equestrian Park sunt conduse de profesioniști, care oferă tururi speciale în jurul zonei. Unele dintre cursele popuare includ Racebook’s Common, The Hows și un spectacol de sărituri cu cabaline. De asemenea, pot fi montate trasee în care pleci dimineața și te întorci seara.

6 Windsurfing

Există numeroase cluburi și școli de surf în Lake District, unde se pot face cursuri de windsurf. Oferite de către școală sunt o varietate de cursuri, inclusiv cursuri de începători pentru copii. Tururile se desfășoară pe toată durata anului și, de asemenea, se organizează tabere de practică și competiții de windsurfing.

7 Fotografiere

Multitudinea de peisaje splendide din Lake District oferă fotografilor ocazia de a capta imagini minunate. Acestea pot fi luate folosind o varietate de stiluri, inclusiv peisaje mute, fotografii în mișcare și fotografii macro. Peisajele legendare ofera oportunitati variate de captura a vederilor incredibile, cum ar fi spectaculoasele munți și lacurile.

8 Pescuit

Pescuitul este o altă activitate populară în Lake District si prezinta aici una dintre cele mai bune șanse din Marea Britanie de a prinde un pradă mare. Există peste 170 de lacuri și râuri în această regiune și, de asemenea, se practică pește în majoritatea lor. Colecțiile de pești diferă dintr-una la alta, însă cea mai obișnuită specie de pește pe care o puteți pescui în regiunea Lake District este somnul.

9 Excursii pe mare

Înregiunea parcului se află plină de apă curată și spectaculoasă, care se întinde pe 240 de kilometri patrați și contine peste douăzeci de lacuri și câteva mii de stânci de mare înalte. Alte atracții turistice majore care merită explorat în Lake District cu o excursie pe mare sunt Derwentwater sau Ullswater. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Lucruri minunate de făcut în Lake District

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×