Lucruri pe care le vei ști doar dacă ai călătorit în India

Lucruri pe care le vei ști doar dacă ai călătorit în India

India este o destinație incredibil de fascinantă și plină de cultură, fie că alegi să explorezi orașul mare sau să te arunci în aventura de a explora mai adânc interiorul Indiei. Viața poate fi diferită, iar prima experiență de călătorie poate fi una uimitoare. Există atât de multe lucruri de văzut și de învățat în India, de aceea aici vom detalia ce vei învăța doar dacă vei călători în India.

1 Traiul în India

Traiul în India este destul de diferit față de ceea ce suntem obișnuiți. Foarte mulți oameni trăiesc într-o mediul mai puțin modernizat și încă practică anumite atitudini și obiceiuri tradiționale. După cum vei vedea în majoritatea părților mai sărace ale Indiei, pe stradă există foarte mulți oameni care sălășluiesc în mizerie și locuiesc în bărci pe Gange.

2 Sistemul de transport

Sistemele de transport din India sunt complet diferite față de orice altă țară. Există autobuze vechi, trenuri care călătoresc în toată zona și chiar și călătoritul cu bicicleta. În plus, vei vedea o mulțime de pietoni care se deplasează în direcții complet diferite unii față de toți ceilalți.3 Gastronomia indiană

Gastronomia indiană este printre cele mai populare și mai diverse din lume. Fiecare stat din India are propriile sale selecții sau rețete unice și fețe de masă care sunt complet diferite față de cele din locurile vecine. Dacă ești curios și îți place să descoperi arome noi, India este una dintre destinațiile tale ideale.

4 Livada de banane - fructele exotice

În India vei avea prima șansă de a vedea cum arată un livadă de banane, fiindcă India este locul în care fructele exotice sunt cultivate. Vei vedea diferite fructe parte din diverse grupuri nutritive și vei avea ocazia să mănânci fructe pe care probabil nu le mai încercase de multă vreme.

5 Plasticul și reciclarea

Chiar dacă India se luptă să treacă la alternative ecologice, plasticul asociat unor produse sau alimente este încă foarte pris ținut în majoritatea zonei. Chiar și în stațiunile turistice vei vedea sticle plumb și pungi prin care se înșiră localurile și magazinele. De fapt, mai puțin de 10% din gunoiul din tot țării este reciclat.

Tări africane unice pe care să le vizitezi Te-ar putea interesa si: Tări africane unice pe care să le vizitezi

6 Taxa de intrare la locuri de vizitat

Un lucru particular pe care îl vei învăța dacă vei călători în India este despre taxele de intrare. Acestea variază în funcție de starea și regiunea în care te ai’fli, iar sumele variază între 500 și 3.000 de rupii, în funcție de ce deschidere vrei să vizitezi.

7 Mâncarea caldă toată ziua

Mâncarea în India este întotdeauna caldă, chiar dacă poate părea ciudat. Chiar și mâncarea gătită pe străzi va fi servită întotdeauna caldă, iar acest lucru se datorează faptului că mâncarea servită caldă nu este supuse viermilor sau microbilor care pot crește în produsele alimentare și pot fi periculoși pentru sănătate.

8 Locuri de cumpărături

Mergând pe stradă vei putea observa cât de multe magazine și magazine sunt în spațiul public. Toată lumea vrea să câștige un ban și vei vedea magazine mici pe marginea drumului. Unele dintre acestea sunt desigur licențiate, însă trebuie să fii mereu precaut când cumperi de la ele.

9 Specificul călătoriilor în grup

Drumeția cu un autobuz în India sau cu oricare alt grup turistic de acolo, este cu siguranță o experiență interesantă. Cei mai mulți indieni folosesc vehiculele sau autobuzele de transport pe grupuri mai mari deoarece reprezintă cea mai economică modalitate de a călători. Trebuie să ai însă în vedere că acest grup ar putea fi destul de mare, chiar și pentru drumuri scurte.

10 Moscheea Jama Masjid

Moscheea Jama Masjid din New Delhi este cea mai mare moschee din India și a fost construită în 1650-ul de Mughal Shah Jahan. Acest colos al arhitecturii relgionește oferă oamenilor un loc frumos în care să se roage și în care să își desfășoare religia. În plus, există peste 20 de mii de oameni care călătoresc în această moschee zilnic.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Lucruri pe care le vei ști doar dacă ai călătorit în India

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×