Mari opere de artă de Jacques Villon

Mari opere de artă de Jacques Villon

Jacques Villon (1875-1963) a fost un artist francez de origine postimpresionist care a folosit elemente de cubism, cubism abstras și postimpresionism pentru a crea opere de artă interesante și artistice. O parte din marile sale opere de artă se găsesc în muzee din întreaga lume, iar artiști contemporani se inspiră din abilitățile sale artistice. Următoarele sunt câteva dintre marile opere ale lui Jacques Villon care fac echipă cu marile sale realizări.

1 Father and Son (1925)

Father and Son a fost o pânză întinsa în stil cubist-abstract realizata de Jacques Villon în 1925 și pictata cu culori interesante. A fost o pictură care a fost disecată într-o varietate de bucăți și bucăți, cu fiecare având cântareata lor proprie și pentru a crea o imagine profundă a unui tată și al fiului său. Tehnica pictată a lui Villon a fost excelentă și a câștigat aprecierea criticilor.

2 The Brothers (1917)

The Brothers a fost una dintre cele mai reușite opere de artă realizate de Villon în 1917 și se referă la doi frați în încercarea de a se atinge de unul pe celălalt. Utilizând nuanțele cromatice vibrante ale lui, a capturat lumina între frați și a creat o emoție intensă și personală în aceasta pictura. Acest artist a fost un mare maestru al negrului și a folosit-o în The Brothers pentru a crea contraste intense.3 The Bat (1922)

The Bat a fost creată în 1922 și este reprezentarea unui vierme și a unei lilieci. Imaginea face parte din perioada postimpresionistă și oferă o idee interesantă despre arta pe care Jacques Villon o crease într-un mod mai abstrakt. Pe lângă această, pictura se concentrează și pe culori și forme distincte, precum și pe personajele sale.

4 L'accord (1917)

L'accord din 1917 este creată în stilul cubismului și se află acum la Musée National de l'Orangerie din Paris. Această pictură o prezintă pe o femeie tânără îmbrăcată într-o haină albastră, cu mâinile împreunate în accent de felicitare și fericire. Această pictură reflectă talentul lui Jacques Villon de vedere cu ochiul minții și de a creiona imagini interesante și artistice.

5 The Sailor (1923)

The Sailor a fost pictat în 1923 și reflectă și aspectul simbolic al picturii cubiste și postimpresioniste realizată de Jacques Villon. Acest lucru demonstrează faptul că el a fost foarte conștient de arta lui și a încercat să îmbine culorile și liniile pentru a crea o imagine vie și formidabilă a unui marinar.

Cele mai faimoase opere de artă de Raoul Dufy Te-ar putea interesa si: Cele mai faimoase opere de artă de Raoul Dufy

6 Man Exercising (1912)

Man Exercising din 1912 a fost examinat mult de critici deoarece aceasta a fost încorporat cu atât de multă abilitate elementele cubismului abstras și postimpresionismului. Această pictură prezintă o persoană făcând exerciții, care este extinderea cubismului abstract realizat de Villon și este acum expus la Muzeul de Artă Contemporană din Paris.

7 The Sunflowers (1913)

The Sunflowers și-a făcut apariția în 1913 și reflectă peisajul frumos de la marginea orașului Paris. A devenit unele dintre cele mai cunoscute opere de artă ale lui Villon și prezintă câmpuri de flori în pictorial și un peisaj frumos înfășurat într-o mare de culori. Această pictură este acum expusă la Musée National d'Art Moderne din Paris.

8 La Gare (1920)

La Gare (o fermă) din 1920 este o pictură cubistă în care Villon a folosit nuanțe vibrante pentru a proiecta o scenă de intransport feroviar. Acest lucru a devenit mai mult decât o scenă deopotrivă și a oferit o limbă artistică superioară, atât în ​​formă, cât și în culoare.

9 The Abduction of Europe (1910)

The Abduction of Europe din 1910 a fost creat în stilul postimpresionist și tratează tema mitologică a Europa fiind rapită de zeu de catre zeu. A fost pictată cu mult de sarcasm, iar Villon a folosit imagini abstracte pentru a proiecta acest mit biblic. Acest lucru a primit o mulțime de aclamație și acum se află dincolo de Muzeul D'Orsay din Paris.

10 The Card Players (1912)

The Card Players din 1912 a fost realizat cu o atenție detaliată către detalii și a fost conceput în modul în care Villon a vrut să construiască linii și forme distincte pentru a sublinia conceptul picturii sale. Acest lucru va creat o interacțiune între obiecte și personaje în cadrul acestei imagini majestuoase și a capturat spiritul jocului de cărți francez în secolul al 19-lea.

Jacques Villon a fost unul dintre cei mai importanti pictori ai perioadei postimpresioniste și cubiste, și a influențat profund arta și imaginația contemporanilor săi. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Mari opere de artă de Jacques Villon

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×