Meryl Streep: Regina Hollywood-ului și cea mai premiată actriță din istorie

Meryl Streep: Regina Hollywood-ului și cea mai premiată actriță din istorie

Meryl Streep este o actriță legendară de film și televiziune, o voce importantă în ceea ce privește feminismul și activismul și, până în prezent, cea mai premiată actriță din istorie. Ea a jucat în mai mult de fericiți mari de roluri pe marele ecran și a primit, de asemenea, premii prestigioase - printre care trei premii Oscar, două Globuri de Aur și patru BAFTA.

Privind înapoi, în cariera ei strălucitoare, aceasta are toate motivele să se bucure de succesul său. Meryl a afirmat că „liderii de azi au crescut în toate felurile”, ceea ce a făcut-o să-și îmbrățișeze rolurile și să se abțină de la a adopta un standard de ambiguitate. Dimpotrivă, ea a învățat să se pregătească înainte de fiecare film și impresionează de fiecare dată cu o explicație a modului în care vede viața personajului.

Viața personală a lui Meryl Streep

Meryl Streep s-a născut în Bergen County, New Jersey, la 22 iunie 1949. A absolvit liceul Vassar și și-a completat studiile la Yales School of Drama în 1975. După absolvire, aceasta și-a ünit roluri de comedii și muzicale pe Broadway și a scris câteva cântece de teatru. În 1978,ea s-a mutat la Los Angeles și a potențat-o ​​pe marele ecran.

Casa ei, situată în secțiunea NYC pentru familia Streep, este păzită cu strășnicie și nu este văzută de camera publică. Meryl, la vârsta de 70 de ani, se bucură de o viață de familie și de dragoste, împreună cu soțul său Don Gummer, cu care se căsătorise în 1981. Au patru copii -actori și regizori de succes.Cariera lui Meryl Streep

Cariera lui Meryl Streep a fost una fără precedent și de succes. Filmul său din 1977, o interpretare memorabilă în filmul de comedia "The Deer Hunter' ', a adus-o la lumea mare și i-a adunat primul ei premiu Oscar. Strălucirea și talentul actriței nu au crescut în următorii 40 de ani, acumulând numeroase premii prestigioase și a devenit obiectul unui documentar, "Meryl Streep: The Beauty, The Heart, and The Genius".

Lista premiilor lui Meryl Streep

Cea mai premiată actriță din istorie, Meryl Streep are peste 350 de premii și nominalizări câștigând:

 • 3 premii Oscar:

  1. Cel mai bun turneu pentru rolele din "Iron Lady" (2012).
  2. Cel mai bun turneu pentru rolul din "Kramer vs. Kramer" (1980).
  3. Cel mai bun turneu pentru rolul din "Sophie's Choice" (1983).
 • 2 Globuri de Aur:

  Cele mai bune țări pentru turism din lume Te-ar putea interesa si: Cele mai bune țări pentru turism din lume
  1. Cel mai bun turneu de actor pentru "The Iron Lady" (2012).
  2. Cel mai bun turneu de actor pentru "The Devil Wears Prada" (2006).
 • 4 BAFTA:

  1. Cel mai bun actor în rol principal pentru "Kramer vs. Kramer" (1980).
  2. Cel mai bun actor în rol principal pentru "The Iron Lady" (2012).
  3. Cel mai bun actor în rol principal pentru "The Bridges of Madison County" (1995).
  4. Cel mai bun actor în rol principal pentru "Adaptation" (2002).
 • 11 Premii Laurence Olivier

 • 16 Premii Emmy

 • 12 Premii British Independent Film

 • 3 Premii SAG

 • 2 Premii AFI

 • 2 Premii NYFCO

 • 3 Premii NBR

 • 5 Premii Gold Derby

Activismul lui Meryl Streep și cauzele sale majore

Meryl Streep se identifică cu cauzele de femei și, de-a lungul anilor, a amestecat adesea activismul în cariera și viața sa de zi cu zi. Ea a acceptat roluri care explorează problema violenței domestice și a luptat împotriva sexismului în industria de divertisment.

În 2016, actrița a primit Medalia Prezidențială a Libertății pentru angajamentul îndelungat în educația femeilor și egalitatea de gen. La Conferința Globală a Femeilor din 2017, Meryl a vorbit despre modul în care accentele de mediu și politic se reflectă în artă.

De asemenea, Meryl Streep se implică activ în mai multe cauze umanitare și filantropice, inclusiv Hand in Hand for Syria, Human Rights Watch și alte organizații non-profit. În fiecare an, la evenimentul "A Time to Laugh" organizat de The New Jersey Repertory Company, Meryl Streep donaționează peste 10.000 de dolari pentru programele artistice ale copiilor din New Jersey.

Legătura ei cu politicul și rolul său de lider

O parte esențială a carierei lui Meryl Streep este imaginea sa de lider pe plan politic. Ea a folosit adesea rolurile sale în film ca modalitate de a-și exprima convingerile. Streep a susținut pe Hillary Clinton din 2014 și a fost un susținător vocal al eforturilor de ameliorare a drepturilor femeilor.

În 2017, Meryl Streep a criticat viu Presedintele Donald Trump la o ceremonie de premiere a premiilor Golden Globe-pentru discriminarea sa și lipa lor de respect față de minorități și persoane cu dizabilități.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Meryl Streep: Regina Hollywood-ului și cea mai premiată actriță din istorie

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×