Metode de a decora casa în culori de vară

Metode de a decora casa în culori de vară

După sezonul rece cu zile mohorâte suntem nerăbdători să revigorăm garderoba pentru anotimpul cald nu noi piese vestimentare pentru vremea bună de afară. Același lucru îl putem face inclusiv în privința locuinței noastre. Oferă un suflu nou casei tale prin câteva metode simple de amenajare și întâmpină vara cu ușile larg deschise.

Pregătește-ți casa pentru sosirea verii prin alegeri simple și de efect

Iată câteva sugestii inspirate pentru a crea un interior în ton cu sezonul estival.

  • Ghivece / vaze cu flori și plante

Florile au darul de a lumina casa, sufletul și viața în general. Combinația de flori și explozia cromatică schimbă ca prin magie ambientul locuinței. Cu toții adorăm florile proaspăt culese, dar din păcate tot ce e frumos se ofilește repede. Asigură-te că ai mereu ghivecele sau vazele pline și optează pentru aranjamente creative de flori de săpun. Fie alegi o vază din ceramică sau sticlă, fie mizezi pe efectul unui buchet gata ambalat într-o manieră luxoasă, pentru a oferi camerei o tușă de rafinament.Alternează culorile, mărimile și texturile florilor. Amplasează florile oriunde crezi se potrivesc - în antreu, cuierul elegant din hol, în vitrinele deschise ale dulapurilor sau pe rafturi, mai ales dacă acestea sunt fabricate din lemn și prezintă o nuanță naturală.

  • Decorațiuni de perete

Tablourile cu tematică de vară, decorațiunile, ramele foto, ori statuetele cu detalii marine conferă spațiului un aer relaxat de vacanță. Pariază pe nuanțe pastel de albastru, roz, verde, sau poți adăuga piese în culori vibrante și tonice. Așază o oglindă pe perete, care va acoperi spațiul liber și va amplifica luminozitatea interiorului.

3 moduri în care îți poți decora casa ieftin și cu bun gust Te-ar putea interesa si: 3 moduri în care îți poți decora casa ieftin și cu bun gust
  • Ornamente și țesături delicate

Uită măcar pentru câteva luni de păturile grele. Înlocuiește-le cu lenjerii din materiale ușoare, cu motive florale care emană un aer de prospețime camerei. 

Investește într-o veioză cu lumină caldă, care te va invita la relaxare în serile calde în care preferi să te delectezi cu o carte. Felinarele cu lumânări sau LED oferă un aer festiv casei. Asociază-le cu un set de lumânări parfumate, sau decorează-le diferit pentru ca spațiul tău să câștige o amprentă personală, mereu diferită. 

  • Covoare în tonuri calde

Selectează covoare cu modele bogate și culori care duc cu gândul la soare, mare și vară. Cele mai frumoase combinații sunt cele care includ alb și albastru, galben și verde, portocaliu și roșu. Covoarele nu sunt făcute doar să protejeze podeaua. Covoarele contribuie la conturarea personalității unei încăperi, iar gama cromatică pe care o alegi influențează aspectul camerei.

După cum observi, decorarea casei poate fi un chiar un hobby pe care să îl practici oricând simți nevoia de o schimbare. Selectează obiecte care te reprezintă, rezumă-te la culori calde și ornamente simple care să se armonizeze cu restul pieselor din interior.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Metode de a decora casa în culori de vară

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×