Microsoft Surface Go 4: Tot ce trebuie să știi

Microsoft Surface Go 4: Tot ce trebuie să știi

Developat în anul 2018, Microsoft Surface Go 4 este cea mai nouă tabletă de dimensiuni mini de pe piața computerelor și a dispozitivelor cu anduranta. Tableta oferă utilizatorilor o funcționalitate lichidă și o conectivitate remarcabilă, evidențiată de un locaș de Intel Pentium si are la bază sistemul de operare Windows 10 Home. Indiferent de locul pe care îl aveți, fie că lucrați sau jucați, acest dispozitiv portabil vă va copleși cu seriozitate.

Despre Microsoft Surface Go 4 Microsoft Surface Go 4 se poate mula în fiecare activitate. Aceasră tabletă conține un procesor Intel Pentom mai performant și mai rapid, 8 sau 16 GB de memorie RAM DDR4 și un chef de stocare de 128GB – 256GB. Tableta este completată de o tastatură simplă, ușoară și dinamică, culoarea acesteia ne oferind alegeri între albastru, roz sau negru pentru personalizarea aspectului. Cat despre ecran, raportul dintre panoul de 10 inchail si rezolutia ridicata (1800 x 1200) face din aceasta tabletă una din cele mai performante si dorite de pe piata.Avantaje Microsoft Surface Go 4 se bucura de unele dintre cele mai avansate caracteristici,printre ele se numara:

• Design superb si durabilitate: carcasa compacta, purtabila si rezistenta creeaza acele climat pentru utilizatori care pot transporta in siguranta tablea lor.

• Ecran hibrid - Ecranul hibrid,controlul touchscreen și tastatura completă te permit sa conectezi produsele externe prin intermediul porturilor sale, conectand Surface Go 4 cu cititorul de carduri, monitorul exterior, difuzorul Bluetooth și chiar cu mufele de aur pentru profesioniști.

• Diodele LED de pe partea superioara - Lumina inteligenta continua sa se schimbe in functie de statusul bateriei si de activitatea dispozitivului pentru a indica starea de lucru a Microsoft Surface Go 4.

• Durata de viata a bateriei - incorporate, bateriile de la Microsoft Surface Go 4 sunt de o calitate foarte buna, putand avea o autonomie de 16 ore.

Realme GT 3: Tot ce știm până acum Te-ar putea interesa si: Realme GT 3: Tot ce știm până acum

Dezavantaje Microsoft Surface Go 4 nu este lipsit de cateva dezavantaje, intre acestea se numara:

• Procesorul lent și puțină memorie RAM - Procesorul de Intel Pentium Gold 4415Y si memoria RAM de 8 sau 16GB sunt potrivite pentru activitati usoare, dar nu sunt suficiente pentru activitati mai grele care cer mai multa putere de procesare.

• Absența specificațiilor profesionale - Cu toate că uneori creezi ca Surface Go 4 este similiar cu varianta profesionala de Surface, el lipseste de unele dintre specificațiile profesionale, inclusiv conectivitatea Thunderbolt și ecranul mate.

• Slotul pentru cardurile de memorie - Conform unora dintre recenziile clienților, design-ul comun al porturilor nu include un slot pentru cardurile microSD.

• Sunetul – exista anumite reclamatii despre sunetul oferit de Microsoft Surface Go 4, acesta putand fi relativ mic în anumite situatii, facand dificil audirea audio.

Review Microsoft Surface Go 4 este o tabletă minunată, fiind destinată pentru gameri, oameni de afaceri și pentru divertisment, oferind o adevarată plăcere. Pentru activitati usoare, conectivitatea si design-ul sau sunt ideale, facandu-l perfect pentru a lucra la particular sau pentru a te juca. Cu toate acestea, dispozitivul are cateva dezavantaje si lipsuri de caracteristici profesionale, ceea ce il face mai degraba pentru utilizatorii casual si nu pentru persoanele ce folosesc stocare suport și procesare foarte intensa.

Microsoft Surface Go 4 este o tableta multi-functionala excelenta, fiind inovatoare si fiind destinata pentru a ne scoate produtivitatea din fiecare activitate. Tableta oferă rezistență și energie care se potrivește oricui. Și cel mai important, bateria sa puternica si procesorul eficient ne permit sa avem mai multa portabilitate fara o incarcare constanta a dispozitivului.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Microsoft Surface Go 4: Tot ce trebuie să știi

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×