Microsoft Surface Laptop Studio 2: Tot ce trebuie să știi

Microsoft Surface Laptop Studio 2: Tot ce trebuie să știi

Microsoft Surface Laptop Studio 2 este cea mai recentă propunere de la producătorul american, folosind tehnologii revoluționare pentru a construi un laptop cu un compromis mai mic decât mulți alți producători în prezent. Cu un sistem de afișare PixelSense, o dimensiune mai bună, circuit integrat și hardware cu performanță îmbunătățită, această versiune este trecutul, prezentul și viitorul laptop-urilor, cu Microsoft înregistrându-și numele în această lume cutthroat.

Microsoft Surface Laptop Studio 2: Caracteristici și funcționalități

1- Afișare PixelSense

Afișarea PixelSense este esența Laptop-ului Studio 2 Microsoft Surface. Acer este primul producător care s-a alăturat acestei tehnologii, adegând un afișaj PixelSense Deep Learning de 15-inch cu rezoluție 4K și unghi de vedere ultra-lat. În plus, este dotat cu câteva caracteristici interesante precum tehnologia TrueColor pentru a oferi cele mai fine nuanțe de culori, alte tehnologii pentru a optimiza contrastul și intrarea luminii, plus o lumină spate pentru o imagine și un design exceptional.

2- Performanță ridicată

Echipat cu arhitectura Intel Kaby Lake Core i7 de 8-a generație, această bucată de hardware oferă performanțe premium. Împreună cu accelerarea grafică a dispozitivului oferită de placa grafică NVIDIA GeForce GTX, această combinație contribuie la construirea celui mai puternic laptop Microsoft Surface. Alte caracteristici includ caracteristici de inteligență artificială, alături de o memorie RAM și stocare solid-state care facilitează performanțe superioare.3- Baterie lungă durată

Microsoft Surface Laptop Studio 2 poate fi alimentat timp de câteva ore cu aceeași încărcare, oriunde te-ai afla. Cu o capacitate de până la 16 ore de utilizare de pe un singur set de baterii, această bucată de hardware se dovedește a fi unul dintre cele mai îndepărtate durabile laptopuri Microsoft Surface de pe piață. Bateria oferă suficientă autonomie pentru a vă permite să lucrați întreaga zi și să vă bucurați de câteva ore de divertisment la sfârșitul zilei.

4- Caracteristici Connectivitate

Nu doar că Laptopul Microsoft Surface Studio 2 are o performanță remarcabilă, ci este și dotat cu o mulțime de porturi și caracteristici connectivitate. Acesta are Bluetooth 4.0, 2 porturi Thunderbolt 3, 2 porturi USB 3.0, displayport și o golire SD. Aceste facilități vă permit să vă conectați la internet, să conectați alte dispozitive și să conectați dispozitive externe la laptopul dvs.

Cele mai bune oferte Microsoft Surface Pro 9 Te-ar putea interesa si: Cele mai bune oferte Microsoft Surface Pro 9

Microsoft Surface Laptop Studio 2: avantaje și dezavantaje

Avantaje

• Afișarea PixelSense oferă imagini de înaltă definiție și culori bogate

• Prezintă cea mai puternică arhitectură oferită de Intel și NVIDIA

• Bateria oferă o autonomie de până la 16 ore

• Porturi puternice, incluzând 2 Thunderbolt 3, 2 USB 3.0, displayport și golire SD

Dezavantaje

• Preț destul de mare

• Consumul de energie mult mai ridicat decât unele laptopuri cu aceeași dimensiune

Microsoft Surface Laptop Studio 2

Microsoft Surface Laptop Studio 2 este premiat și recomandat datorită performanțelor sale înalte și funcțiilor avansate pe care acesta le oferă. Cu un design compact și stilizat și ornamentat cu materialele alese, acest laptop oferă cea mai bună imagine de până acum, plus o mulțime de funcții asociate cu designul.

Pentru cei care îl caută pe cel mai bun laptop pentru editare foto, video și grafică, Microsoft Surface Laptop Studio 2 ar putea fi cea mai bună opțiune. Este dotat cu un procesor Intel Core i7 și placă grafică NVIDIA GeForce GTX, oferind astfel puterea de prelucrare necesară pentru crearea și editarea unor grafice de înaltă calitate.

Pentru cei care au nevoie de ceva cu o rată mai bună de utilizare, caracteristica lui Studio 2 este o baterie încărcabilă capabilă să producă până la 16 ore de acumulare la o încărcare. Stocarea SSD pe care o oferă acest laptop este, de asemenea, o caracteristică interesantă pentru acei utilizatori care au nevoie să o folosească pentru salvarea fișierelor și a datelor cu usurință.

Cu toate că prețul acestui laptop poate fi ridicat, se poate spune că Laptopul Microsoft Surface Studio 2 oferă valoare corespunzătoare banii. Acesta este echipat cu caracteristici și performanțe de performanță premium, ce poate să se compare cu laptopurile costisitoare ale altor producători.

Pentru cineva care caută un laptop cu design și performanță de înaltă calitate, Microsoft Surface Laptop Studio 2 este o alegere excelentă. Cu hardware de top și caracteristici robuste, acesta oferă o experiență imersivă pentru orice utilizator care îl folosește.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Microsoft Surface Laptop Studio 2: Tot ce trebuie să știi

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×