Microsoft Surface Pro 10: Tot ce știm până acum

Microsoft Surface Pro 10: Tot ce știm până acum

Microsoft Surface Pro 10 este viitorul tablet computere din seria Microsoft Surface Pro. Există multe informații interesante despre acest dispozitiv, așa că vom discuta în această postare tot ceea ce știm până acum despre acesta.

Istoricul Surface Pro

Așa cum mulți dintre voi știți, Microsoft a început producția de tablet computere Surface Pro în 2012 cu lansarea primului Surface Pro. Aceasta a observat mai multe schimbări de-a lungul anilor, cu lansarea lui Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4 și Surface Pro 5 în curțile noastre.

Descrierea generală a Microsoft Surface Pro 10

Microsoft Surface Pro 10 va fi lansat în 2020 și va avea următoarele caracteristici:

• Ecran de 10,5 inci • Greutate de 1,25 kg • Tehnologia de procesare Intel • Procesorul Intela Core i3, i5 și i7 • 8 GB RAM sau 16 GB RAM • Neconfirmat stocare onboard de până la 2TB • Suportul dual pentru stylus si Surface Pen • Cea mai recentă versiune de Windows • O baterie incredibil de puternică • Conexiune la internet asigurată de Wi-Fi și BluetootDisplay-ul

Microsoft Surface Pro 10 va avea un ecran de 10,5 inci cu rezoluții ridicate și densitatea pixelilor maximizată pentru imagini superbe. Display-ul va avea și unghiuri largi de vizualizare și tehnologia Eye Care pentru protectia împotriva luminii albastre.

Hardware

Microsoft Surface Pro 10 va fi dotat cu noul procesor Intel Core. Fiecare model va avea opțiunea de a alege între varianta Intel Core i3, i5 și i7 pentru performanță maximă. De asemenea, utlizatorii vor avea și opțiunea de a opta pentru 8 sau 16 GB RAM și opțiunea de stocare onboard de până la 2TB.

Software

Microsoft Surface Pro 10 va rula cea mai recentă versiune de Windows. Această versiune Windows va oferi accesul la features-uri de înaltă rezoluție, precum Cortana și asistența oferită de Windows Ink. Acestea vor oferi o mai bună productivitate și mai multe personalizări.

Recenzie Xiaomi 13 Pro Te-ar putea interesa si: Recenzie Xiaomi 13 Pro

Alte caracteristici

Microsoft Surface Pro 10 va include suport dual pentru stylus și Surface Pen. Această caracteristică va permite utilizatorilor să beneficieze de funcții precum notez și desene cu ajutorul stylus-ului și al Nautick Pen. De asemenea, Microsoft Surface Pro 10 va avea o baterie extrem de puternică capabilă să ofere energie pentru o perioada de timp mai mare.

Conexiune

Microsoft Surface Pro 10 va oferi utilizatorilor conexiune la internet prin intermediul conexiunii Wi-Fi și Bluetoot. Acestea vor oferi conectivitate cu restul device-urilor Microsoft și vor permite utilizatorilor să facă streaming de conținut multimedia și să sincronizeze fișierele cloud cu usurință.

Lansarea și prețul Microsoft Surface Pro 10

Se așteaptă ca Microsoft Surface Pro 10 să fie lansat în mai 2020, iar prețul estimat pentru aceasta se vor încadra între $999 și $2199, în funcție de configurația modelului achiziționat.

Microsoft Surface Pro 10 este urmatorul dispozitiv din gama de tablete care va fi lansat în 2020. Acesta va avea un ecran de 10,5 inch cu rezoluții ridicate și hardware-ul adecvat, cum ar fi procesoarele Intel, 8 sau 16 GB RAM și stocare onboard de până la 2TB. Microsoft Surface Pro 10 va rula cea mai recentă versiune de Windows și va oferi o conexiune Wi-Fi și Bluetoot pentru internet și streaming. Se așteaptă ca acestea să fie lansat în mai 2020 și al prețurile să se încadreze între $999 și $2199.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Microsoft Surface Pro 10: Tot ce știm până acum

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×