Millie Bobby Brown: Mica mare stea din Stranger Things

Millie Bobby Brown: Mica mare stea din Stranger Things

Millie Bobby Brown este cea mai cunoscută adolescentă din lume, renumită pentru rolul ei de Eleven sau El din seria de Netflix Stranger Things. La varsta de 15 ani, aceasta deja a strâns un număr impresionant de succese în cariera ei, devenind un model de urmat pentru milioane de tineri din întreaga lume. Aceasta listă de fapte, staturi și performanțe vă va oferi mai multe detalii despre milioanele de dolari pe care le-a câștigat Millie Bobby Brown și realizările sale de la vârsta de 12 ani încoace.

Conform Guinness World Records, Millie Bobby Brown este cel mai tânăr star de televiziune cunoscut vreodată. Datorită carismaticului și talentatului Eleven din Stranger Things, aceasta și-a lansat propriul brand de îmbrăcăminte, Florence by Mills. Datorită carierei sale de succes, Millie Bobby Brown a intrat în lumea milionarilor și este unul dintre descoperirile din seria Stranger Things cea mai laudată și cea mai bine plătită.

Millie Bobby Brown – O biografie

Millie Bobby Brown s-a născut în spaniola Marbella, și s-a mutat în orașul Bournemouth, în Anglia, la vârsta de patru ani. Ea a ajuns să locuiască la acea vârstă cu familia ei în Italia, unde tatăl ei a început un nou job. La vârsta de 8 ani, familia ei s-a mutat din nou în Orlando, Florida, în Statele Unite, unde Millie a început să facă actorie la scoala ei. Ea a descoperit că este interesată de film și televiziune și, în vârstă de 12 ani, a decis să își încerce norocul în Hollywood.Millie Bobby Brown și-a făcut prima apariție în industria filmului în 2015. Primul său rol notabil a fost intr-un film independent britanic numit „Intruder”. Apoi, aceasta și-a făcut apariția în câteva episoade ale CBS-ului NCIS și a unui serial de succes de la BBC One, „Grey’s Anatomy”.

Aceasta și-a făcut apariția în Stranger Things, seria de Netflix produsă de Duffer Brothers, în 2016. Millie Bobby Brown a jucat în acest serial în rolul lui „Eleven”, adică Millie avea să devină protagonista și elementul central al poveștii de succes din Stranger Things. A devenit rapid un fan favorit și a luat parte la majoritatea episoadelor din cele trei sezoane.

Spectatorii au fost uimiți de interpretarea lui Millie Bobby Brown ca Eleven și Duffer Brothers au reacționat pozitiv, promovând-o ca fiind cea mai bună actriță din toată seria. Millie Bobby Brown a jucat în conformitate cu toate rolurile sale în ultimii ani devenind unul dintre cei mai cunoscuți adolescenți din lume. Aparițiile sale pe covorul roșu, ca invitat la numeroase evenimente, au consolidat popularitatea sa.

Cele mai bune drumeții din Parcul Național Yellowstone Te-ar putea interesa si: Cele mai bune drumeții din Parcul Național Yellowstone

Roluri notabile ale lui Millie Bobby Brown

În 2017, rolul lui Millie Bobby Brown în filmul „Godzilla: King of Monsters” a oferit unei generații mai noi un remake bogat și plin de actiune al unei clasice îngrozitori. Au urmat apariții în producții ale Netflix cum ar fi „Enola Holmes” și „The Satanic Panic” și rolurile principale de la giganți precum „Cinci sunt o mulțime” și „A Walk Among The Tombstones”, unde Millie a jucat alături de Liam Neeson.

Millie Bobby Brown a acceptat roluri recurente în producții de televiziune cum ar fi modernul și apreciatul „Marea Aventură a lui Ferdinand”. Și-a luat parte la theater, într-un program de două săptămâni, numit „A Christmas Story”, și a jucat alături de Meryl Streep în filmul performat „Little Women”. Mai recent, ea joacă în serialul de SF și acțiune „The OA” lansat pe Netflix, care este unul dintre principalele sale roluri recurente.

Premii și performanțe remarcabile ale lui Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown a câștigat mai multe titluri și premii pentru performanțele sale notabile. După ce a făcut senzație pe covorul roșu și în viața publică, Millie Bobby Brown a câștigat o nominalizare la premiile Emmy pentru serialul "Stranger Things" și a câștigat de asemenea un premiu Screen Actors Guild (SAG).

În egală măsură, aceasta are 3 șanse de a câștiga premii MTV Movie & TV, 2 de a câștiga premii Nickelodeon Kids Choice, 2 de a câștiga premii Academy Kid, 2 de a câștiga premii MTV Movie și un premiu Teen Choice. Ea a câștigat și un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriță de televiziune de 18 ani sau mai tânără.

Millie Bobby Brown a devenit săgeata lui X în zona de actriță tânără. Statura ei talentată și abilitățile particulare și-au făcut simțită prezența și astăzi aceasta se bucură de multiple titluri și premii. Millie Bobby Brown este un model pentru milioane de tineri din întreaga lume, provocându-i să urmeze visul lor și să demonstreze ce pot face prin muncă și dedicare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Millie Bobby Brown: Mica mare stea din Stranger Things

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×