Mișcarea lui Rodgers va urma planul lui Brady?

Mișcarea lui Rodgers va urma planul lui Brady?

Alison Rodgers este unul dintre cei mai cunoscuți quarterback-i ai vremurilor noastre. Odată cu mutarea sa la Tampa Bay Buccaneers pentru sezonul 2021, fanii sunt nerăbdători să vadă cum se vor schimba jocurile sale. Există îngrijorare că el va adopta stilul lui Tom Brady și al ofensivei lui. Examinând succesul de-a lungul anilor al celor doi quarterback-i, merită să ne întrebăm dacă Rodgers va urma planul lui Brady?

Cine este Alison Rodgers?

Alison Elder Rodgers s-a născut pe 2 decembrie 1983 în Chico, California și a trecut de la liceul Butte la Universitatea California de la Berkeley. A fost ales în plimbare în al șaselea rând în Draftul NFL din 2005 și de atunci a devenit un quarterback prolific și unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria NFL. În sezonul 2019, Rodgers și-a mutat forțele la Green Bay Packers unde a fost semnat la un contract record de 140 de milioane de dolari. A câștigat premiul MVP al Super Bowlului XLV și este un jucător care are varii premii, incluzând un premiu MVP pentru sezonul regulat din 2011.

Cine este Tom Brady?

Tom Brady este un quarterback de 39 de ani care provine din districul Bay Attrava lângă San Fransisco. A fost ales în primul rând în draftul din 2000, iar din atunci a câștigat șapte titluri de campion NFL. Brady este un lider al căpitanului și un campion al dorințelor sale, conducându-și echipa la victorie în pagina de playoff a lui NFL, an de an. A câștigat Super Bowl XLVI, XLIX și LI în trei ani consecutivi și a primit premiul MVP Super Bowl în ultimele două. În Pregătirea primului sezon său cu Tampa Bay Buccaneers, Brady se pregătește să folosească ofensa sa încercată și testată să-și conducă echipa la victorie încă o dată.Comparații între Alison Rodgers și Tom Brady

Alison Rodgers și Tom Brady au ambele câștigat Super Bowl-ul, și-au pus propriile marci în NFL și sunt 2 quarterback-i de încredere în față de care au încredere. Cu toate acestea, stilurile lor de joc pot fi, de asemenea, comparate.

  • Experiența: Brady are avantajul de a avea un istoric mai serios, cu 19 ani de performanță în NFL în comparație cu 14 ani pentru Rodgers. În timp ce Rodgers are ceva mai puține jocuri în sezonul regulat și playoff sub centură, el are o medie mai bună corespunzătoare pentru rating-ul de pasérii (107.9 vs 102.3).

    Cele mai bune povestiri ale lui Vladimir Nabokov Te-ar putea interesa si: Cele mai bune povestiri ale lui Vladimir Nabokov
  • Resurse: Rodgers a avut al doilea cel mai bun Jucător de NFL al tuturor timpurilor. La fel ca și Brady, acesta s-a dovedit constant cu un apel solid din timpul sezonului regulat și în luna ianuarie și februarie.

  • Ofensive Pro-Style: Brady a crescut sub aripa perfectiunii ofensivei pro-style, ceea ce a contribuit la numeroși campioni și au devenit unul dintre cei mai buni quarterback-i din lume. Rodgers folosește o abordare mai creativă la joc privind acțiunile quarterback-ului, precum și zone de căutare axate pe jocul de pase.

  • Următoarea ofensă pentru Rodgers: Acum că Brady a ajuns la Tampa, este lăudabil ca Rodgers să adopte aceeași ofensă pe care o folosește Brady?

Quesția fostului lider al Packers: Va urma Rodgers Brady Planul?

Cariera lui Rodgers ca quarterback Pro-Bowl îl va ajuta să se transpune în joc, iar fanii ar putea să se aștepte la performanțe exceptionale sub noua echipă. Cu toate acestea, este de întrebare dacă el va adopta Brady planul sau dacă se va îndepărta de acesta, eventual folosind propriul lui talent pentru a câștiga campionatul.

Liderii de la Tampa Bay au vrut să angajeze pe Rodgers ca să aducă valoare, calitate și o experiență puternică în dorința lor de a câștiga campionatul. La fel ca oricare altă echipă care s-ar fi angajat pe un QB de calibru superior precum Rodgers, in servisul de el efteniaza să aibă un plan ofensiv puternic cu obiective specifice.

Revenind la întrebarea inițială, el va adopta Brady planul sau se va baza pe propriul său stil de joc?

Planul de ofensă

Planul de ofensă al lui Brady a dominat NFL-ul de mult timp, fiind susținut de un joc de pase puternic și eficient. Acesta include adesea pachetele scurte, blocajul acțiunilor jucătorilor cheie și sunetul corect al fazei. Aceste elemente l-au ajutat pe Brady să își conducă echipa la victorie în majoritatea jocurilor pe care le-a jucat.

În contrast, Rodgers folosește un stil mai liber și mai artistic în care se concentrează pe oferirea unor pase reușite, energizarea părților sale ale terenului și preluarea controlului asupra echipei sale prin blocaj. El și-a format deja propria sa identityes player în NFL, câștigând un număr semnificativ de titluri, inclusiv un premiu MVP pentru sezonul regulat în 2011.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Mișcarea lui Rodgers va urma planul lui Brady?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×