Modalități de a reduce caloriile în timp ce mănânci afară

Modalități de a reduce caloriile în timp ce mănânci afară

Crononutriția ia lumea prin asalt și devenim tot mai conștienți de ceea ce consumăm, indiferent dacă gătim acasă sau ne cazăm în restaurante în căutarea delicii culinare. Din păcate, o cină ieșită în oraș poate reveni cu cantități mari de calorii și grăsimi. Dar asta nu inseamnă că trebuie să renunți la mâncatul în oraș - nu este nevoie! Există multe modalități de a reduce caloriile în timp ce mănânci în oraș, iar acest articol se va axa pe detaliile care stau în spate.

1. Gândeşte-ți meniul mai înainte să ieși -

Înainte de a merge la restaurant, gândește-ți meniul. Uitându-te la meniul online și citind descrierile din meniu te va ajuta sa îți creezi o imagine a ceea ce poate fi cea mai bună opțiune. Puteti chiar sa alegeți deja ce doriți să comandați, astfel încât să nu aveți momente de indecizie dacă vă lăsați tentația să se rcunoască.

2. Alegeți alimentele mai sănătoase -

Dacă aveți de ales între unele preparate bogate în calorii și altele care sunt mai sănătoase, optati pentru cea mai sănătoasă opțiune. De exemplu, alegeți paste mult grau în locul paste albe. Încercați să luați preparate cu o cantitate mai mare de proteine și vegetale mai degrabă decât garnituri grele și alte alimente bogate în calorii.3. Evitați sosul și dressing-urile grase -

O mulțime de preparate pot fi adesea amestecate cu sosuri grase și dressing-uri, care pot adăuga deja un număr de calorii considerabile preparatului tău. Când comandați, întreabați pentru mai puține dressing-uri și sosuri și diversificați cu produse condimentate, deoarece acestea vor adăuga arome și gusturi fără să se adauge calorii sau grăsimi nesănătoase. Considerați, de asemenea, să folosiți lămâie și să adăugați condimente ca oregano, busuioc și chili - toate acestea se potrivesc perfect cu mâncarea ta și adăugă aroma și gustul fără a crește numărul caloriilor.

Cum să mănânci sănătos în timpul călătoriei Te-ar putea interesa si: Cum să mănânci sănătos în timpul călătoriei

4. Reduceți porția și mâncați încet -

Mâncați treptat și treceți prin fiecare fază cu atenție, pentru a savura fiecare înghițitură. Astfel, te vei bucura mai mult de mâncare și vei mânca încet și vei savura mai mult din mâncarea ta. Acest lucru va ajuta la reducerea numărului de calorii consumate și te va ajuta să te simți mai sătulă mai repede.

5. Efectuați unele schimbări mici -

Câteva modificări mici, precum alegerea mănuiului de hrană și salatei, pot face foarte multe diferențe. O altă modalitate de a reduce caloriile pe care le consumați, în special la cină, este să serviți salata ca primul curs și să înmuiați orice aliment în dressing-ul de salată. O astfel de soluție vă va ajuta să vă saturați mai repede și veți consuma mai puține calorii în restul numelui de mese. De asemenea, încercați să alegeți un pahar de apă în loc de o băutură carbogazoasă sau suc.

6. Împărțiți-vă porția sau luati meniu special -

Împărțirea porției sau alegcrea unui meniu special te poate ajuta să obții o porție mică și sănătoasă fără să mănânce prea mult. Încercați să optați pentru porții mai mici și să distribuiți alimentele cu familia și prietenii, astfel încât toții să poată savura o mulțime de preparate și în même temps să nu se cioplească caloriile.

7. Consumați alimentele fără gluten -

Încercați să vă stabiliți porția înainte de a mânca sau să alegeți preparate care sunt slabe în calorii, dar sunt încârcate cu nutrienți și fibre. Acestea pot include anumite alimente fără gluten, cum ar fi fructe și legume proaspete, carne slabă, pește și produse lactate cu conținut scazut de grasimi.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Modalități de a reduce caloriile în timp ce mănânci afară

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×