Modalități Simple De A Pune Capăt Urmăririi Plăților

Modalități Simple De A Pune Capăt Urmăririi Plăților

Te confrunți cu unele dificultăți de urmărire a plăților din conturile tale? Sună familiar? Atunci, citește mai departe pentru a descoperi modalități simple și eficiente de a pune capăt acestei probleme.

Ori de câte ori ne pregătim să ne plătim facturile, ne confruntăm cu factorul de timp. S-ar putea să descoperim că ne este dificil să numărăm banii și să transferăm sumele necesare fără să afectăm bugetul în mod negativ. Toate facturile trebuie plătite la timp și când aceasta devine o corvoadă, putem ajunge la întârzieri.

O soluție bună este să începi să organizezi plățile, investind într-o aplicație de gestionare a cheltuielilor, ce are la bază o interfață simplă și care se sincronizează cu contul bancar. Aceasta aplicație va simplifica sarcinile de organizare și iti va oferi în același timp o imagine de ansamblu asupra cheltuielilor tale.

Iată trei modalități simple de a pune capăt urmăririi plăților:

  1. Utilizează o Aplicație de Gestionare a Cheltuielilor

Este cea mai ușoară cale de urmărire a plăților. Aplicația va face toate calculele și va sincroniza automat contul bancar cu conturile tale de facturare. Vei fi capabil să vezi statusul plăților în timp real. Acest lucru îți va ușura și mai mult procesul de organizare financiară.Dacă înainte trebuia să ai mai multe aplicații pentru a încerca să organizezi toate cheltuielile tale, poți să le converși toate într-una singură și ușor de folosit. Unele aplicații, cum ar fi Mint, de exemplu, nu oferă doar o imagine de ansamblu asupra activității contului tău financiar, ci și statistice și calcule automatice. De asemenea, ai control asupra a ceea ce se întâmplă cu cheltuielile tale.

  1. Utilizează Calculatorul de Bucătărie (Kitchen Sink)

Unul dintre cele mai simple moduri de a gestiona Plățile este prin ceea ce numim „kitchen sink”. Acesta conține niște articole de bucătărie, cum ar fi ouă, zahăr, făină și alte ingrediente pe care le vei combina pentru a începe să faci edite sau altfel preparate. Un calculator de bucătărie ajută la facilirea rutinei tale de urmărire a plăților:

• Ai nevoie de un recipient pentru depozitarea sumelor de bani – o cutie sau un recipient -obligatoriu și poți da un nume acestei „cutii“.

Cele Mai Bune Modalități De A Angaja În Străinătate Te-ar putea interesa si: Cele Mai Bune Modalități De A Angaja În Străinătate

• Creează niște categorii pentru ajutori de bani - poți folosi cea mai simplă metodă de transferuri directe din contul tău de schimb.

• Utilizează un cont de afaceri pentru a-ți informa personele cu care iei legătura despre diverse plăți și taxe.

  1. Utilizează Reguli de Plăți

Unul dintre motivele pentru care mulți oameni ajung să rateze plățile, este lipsa unei automate stabile. Acest lucru se datorează serviciilor care oferă plăți automate, cum ar fi PayPal sau netbanking, care aliniază mai multe tranzacții. Această opțiune este valabilă și dacă nu dorești să stai la coada acelora care plasează manual și lună de lună un ordin de plată automat.

Pentru a menține contul tău bancar în siguranță, ar fi de preferat ca tu să creezi niște reguli de plată înainte de a trimite un ordin de plată computerizat. Acest lucru va conduce la linii de plăți virtuale și ordine de plată automate.

În plus, poți folosi această metodă pentru a evita conflictele lor și așteptări false care se pot ivi din cauză că o anumită tranzacție a fost inversată. Cu alte cuvinte, îți poți fixa mai multe date limită, pentru a ține la distanță factorul de risc.

Iată câteva sugestii pentru crearea unor reguli de plată eficiente:

• Creează un plafon pentru fiecare tip de serviciu în parte și asigură-te că suma maximă se introduce în cont.

• Urmărește valoarea maximă pe care poți să o cumperi – această valoare poate fi diferită pentru fiecare categorie de produse.

• Estabilește o limită de credit pe care să o respectați - aceasta se aplică de exemplu la plățile cardului de debit sau de credit.

• Evită transferurile bancare internaționale.

• Alege un serviciu de notificare online pentru a fi la curent cu all plățile tale.

S-ar putea să fi constat că, ori de câte ori încerci să organizezi plățile, te confrunți cu factorul de timp. O soluție bună ar fi să utilizezi o aplicație de gestionare a cheltuielilor, calculatorul de bucătărie și reguli de plăți pentru a fi mereu la curent cu plățile.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Modalități Simple De A Pune Capăt Urmăririi Plăților

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×