Moduri creative de a preda copiii engleza prin activități distractive

Moduri creative de a preda copiii engleza prin activități distractive

Educația este cheia dezvoltarii unei persoane și limbile străine sunt în beneficiul ei. Engleza este astăzi limba internațională folosită pentru comunicare globală, iar învățarea corectă a acesteia poate face o diferență uriașă în succesul unei persoane pe termen lung. Educarea copiilor în engleză poate fi o provocare adesea pentru părinți și profesori, deoarece acestea sunt extrem de diferite de alte subiecte și sunt încărcate de noțiuni complexe. Din fericire, există o mulțime de moduri creative prin care copiii pot învăța engleza și toate vin sub forma de activități distractive. În acest articol vom discuta despre toate aceste moduri creative de a preda copii engleza prin activități distractive și interesante care vor face procesul de învățare mult mai usor și mult mai plăcut atat pentru copii, cat si pentru parinti si profesori.

Principalele moduri de predare

Există multe moduri de a preda copiii engleza folosind jocuri și activități distractive. Iată câteva probleme care le pot ajuta pe copii să învețe engleza mai ușor și mai plăcut:

  1. Magazinele călătoresc prin oraș

Colectarea de obiecte pe care le întâlnești în drumul tău prin oraș poate fi o modalitate excelentă de a-i învăța pe copii engleza. Puteți începe prin a selecta o mulțime de articole reale care conțin cuvinte din limba engleză și apoi să le explicați copiilor ce cuvinte înseamnă. Acest lucru poate fi o activitate distractivă, deoarece copiii vor avea șansa de a vedea și de a experimenta obiectele înainte de a învăța despre ele.  1. Scrisori adresate prietenilor

Scrierea unor scrisori lungi sau scurte prietenilor poate fi o modalitate excelentă de a-i învăța pe copii structura corectă a limbii engleze. Puteți chiar să le propuneți copiilor să împărtășească îndrăznețe idei și sentimente despre ceea ce au făcut înaintea scrisorii, prin folosirea unor cuvinte cheie specifice din limba engleză știm ca „Love”, „Care”, „Happy”, etc.

  1. Jocuri de cuvinte

Jocurile de cuvinte sunt o modalitate excelentă de a ușura predarea copiilor engleză. Acestea pot fi jucate în grup sau individual, dar faptul că acestea întăresc abilitățile de pronunțare și vocabular ale copiilor face ca această opțiune să fie aleasă frecvent de părinți și profesori.

De ce engleza este greu de învățat? Te-ar putea interesa si: De ce engleza este greu de învățat?
  1. Povești presărate cu vocabular

Poveștile pot fi o modalitate excelentă de a introduce copiii într-o lume distractivă și captivantă, pe măsură ce învață limba. Acestea pot fi folosite pentru a educa copiii despre diverse concepte și cuvinte din limba engleză, precum și pentru a-i face să se obișnuiască cu sunetele și pronunția și a le ajuta să facă față testelor de limba engleză cu succes.

  1. Seriale și filme engleze

Un alt mod distractiv și eficient de a-i învăța pe copii engleza este să le oferiți materiale audio-vizuale, cum ar fi serialele și filmele de limbă engleză. Aceste filme și seriale vor fi distractive pentru copii și le vor ajuta să învețe cuvintele și frazele corecte într-un mod amuzant.

Activitati si jocuri distractive

Odată ce ați înțeles principalele moduri de a preda copiii engleza prin activități distractive, iată o listă cu activități distractive și jocuri care vă vor ajuta să le oferiți copilului o predare interesantă a englezei:

  1. Jocul de cuvinte și titluri

Acest este un joc distractiv și creativ în același timp folosit de multi profesori pentru a ne ajuta pe copii sa învețe limba engleza într-un mod distractiv și creativ. Copiii se vor înscrie într-un grup și vor fi împărțiți pe mai multe echipe. Fiecare echipa ar trebui sa faca un titlu sau un cuvânt pe care ceilalti trebuie sa il ghiceasca folosind exact aceleași cuvinte, fără să utilizeze alte cuvinte sau alte limbaje. Acest lucru va ajuta copiii să invețe noi cuvinte și fraze folosind aceleași cuvinte și să facă față cu succes testelor de limba engleză.

  1. Spuneti-va povestile

Acesta este un joc distractiv pe care adesea il folosesc multi părinți și profesori pentru a le învăța copiilor engleza. Acesta implică copiii în care se vor împiedica unul pe celălalt prin folosirea cuvintelor corecte și adecvate in limba engleza pentru a povesti. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Moduri creative de a preda copiii engleza prin activități distractive

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×