Moduri de a îmbunătăți SEO local pentru avocați cu Google Business Profile

Moduri de a îmbunătăți SEO local pentru avocați cu Google Business Profile

Pe măsură ce lumea se mută către cercetarea online, optimizarea SEO devine din ce în ce mai importantă pentru orice afaceri locale de succes. Avocații sunt printre cei mai afectați de avantajele digitale al SEO-ului, căci pot câștiga clienti, plecând de la stratul local. Fie că altfel se numește “Local SEO”, “Marcarea locală” sau “Google My Business”, avocatii pot folosi optimizarea SEO locala pentru a face cunoscute serviciile lor și prezența lor pe Web. Iată cum.

  1. Înregistrați-vă la Google My Business

Primul pas pentru avocații care doresc să îmbunătățească SEO local este înregistrarea pe Google My Business (GMB). GMB permite clientilor să găsească informații despre firma avocatului, inclusiv numele afacerii, adresa, numărul de telefon, orele de lucru și chiar recenzii. Google folosi aceste informații pentru a asigura acele informații fiecărui căutător, ceea ce îi ajută să localizeze avocatul și să identifice dacă acesta are specializarea potrivită pentru cazul lor.

  1. Completati lista de servicii

Odata ce v-ati inregistrat pe GMB, ar trebui sa completati lista dvs. de servicii. Acest lucru poate fi făcut adăugând o descriere a sediului dvs. și a serviciilor oferite. GMB vă oferă câteva opțiuni specializate, de la medierea contenciosului la consultanță continuă. Se recomanda sa adaugati fotografii și videoclipuri care sa va puna in evidenta firma de avocatura. Acestea trebuie sa reprezinte cu adevărat buna practica zilelor dvs. si sa servesca ca un mijloc de a te prezenta clientilor potențiali.  1. Adaugati recenzii si calificative

In timp ce puteti sa folositi Google pentru a va promova serviciile, lasand oamenilor sa plaseze recenzii si calificative, este la fel de eficient. Indiferent dacă recenziile provin de la clienți existenți sau de la alte persoane, ele pot servi pe web drept o dovada exterioara a liniei dvs. de servicii de succes.

  1. Lucrati pe partea tehnica a SEO

Optimizarea SEO a site-ului dvs. pe termen lung poate fi destul de dificila. Ultimele actualizări ale activității de căutare a Google au avut un impact semnificativ asupra modului în care se pozitionează site-urile pe motorul de căutare. Parcurgerea site-ului și identificarea meta descrierilor și a meta etichetelor incompletate, verificarea răsucirilor interioare și a elementelor H1 sau a conținutului de calitate din paginile en-dezvoltare pot fi toate elementele necesare pentru poziționarea site-ului în mod eficient pentru liniile de servicii.

  1. Etichetați adresele din apropiere

Folosirea etichetelor adecvate folosind numele afacerii, numele localității și țara ajută la afișarea corecta a acestor informații în căutarea locală. Majoritatea avocaților care operează în interiorul unei zone geografice înguste ar trebui să se gândească la aceasta și să le adauge în corespondența lor.

Cele mai bune site-uri web pentru brokerii de credite ipotecare Te-ar putea interesa si: Cele mai bune site-uri web pentru brokerii de credite ipotecare
  1. Participarea la Ziare Locale si Radio

Există multe șanse pentru avocatii din mediul local sa se implice cu ziarele locale și posturile de radio. Acest lucru poate fi de ajutor in scopul de a-și promova afacerea, deoarece aceste facilități oferă sprijin publicitari direct la publice pe piața locală. Acest lucru se poate intampla prin specificarea articolelor de presa și oportunități pentru avocatii sa faca interviuri in direct și sa apara in ziarele de specialitate legale.

  1. Promovarea Folosind Harti Locale

Motto-ul folosind "harti locale" se refera la plasarea adresei și contactelor dvs. pe diferite profiluri de social media și platforme de căutare. Desi aceasta modalitate necesita multe resurse, ele pot fi foarte benefica, deoarece poate introduce firma dvs. de avocatura in receptia clientilor in viitor.

  1. Articole repetitive

Un alt mod in care avocații se pot ambala intr-un avantaj de SEO local este prin publicarea de articole interesante pe platforme de social media. Aceste articole pot contnet informații interesante pentru cercetatori și pot oferi informatii la persoanele care citesc mai profund despre produsele noastre. Acest lucru poate sa ii contecteze cu un raport de incredere atunci cand vor cauta pe Google resursele fiilor lor de specialitate.

  1. Crearea Unui POF – Planul De Optimizare

Unul dintre cele mai importante elemente in pregatirea pentru SEO local este crearea unui Plan de Optimizare (POF). Un POF va ajuta avocatul sa se organizeze si sa identifice obiectivele sale de SEO local, cand acestea sunt pe plan de campanie sau moderne. Acesta va nota cele mai importante elemente de optimizare si va face pregatirea pentru a raspunde tuturor asteptarilor Google si a necesitatilor SEO.

  1. Creaza un paneu Google My Business

Crearea unui panou Google My Business da avocatului oista dupa ampdinare produselor sale, care se va face imediat cunoscuta cumparatorilor in cadrul rezultatelor de cautare. Aceasta imagine a panoului GMB va include informatii despre avocatul sau firma sa si va contine detalii despre serviciile oferite. Acest panou va fi un mijloc foarte bun pentru a promova si promova evenimente si orice altceva interesant se intampla la firma dvs.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Moduri de a îmbunătăți SEO local pentru avocați cu Google Business Profile

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×