Nanofibrele de cheratină - noutatea femeilor care aleg să fie perfecte din păr până în tălpi

Nanofibrele de cheratină - noutatea femeilor care aleg să fie perfecte din păr până în tălpi

Într-o lume despre care prea mulți cred că e dominată de bărbați, femeile sunt cele care aduc frumosul, îl trântesc pe masă și apoi ies încrezătoare din încăpere. Atitudinea aceasta nu o va putea avea niciun mascul, niciodată. Ar putea să o mimeze, dar nu e același lucru.

Genul acesta de femeie se trezește în fiecare dimineață și se învelește în putere. O face prin gesturi mărunte legate între ele prin rutina stimei de sine. Totul începe cu o cremă de zi, aplicată pe față. Poate continua cu fond de ten, pudră, mascara, tuș, gel de sprâncene, un păr frumos aranjat, o fustă și un maieu asortate frumos. Sau doar puțin blush pe obraz. Fiecare produs aplicat pe față are un scop bine definit. Unele femei se machiază doar pe buze, cu un ruj care să le dea puțin volum. Altele își vopsesc sprâncenele pentru că au fire prea subțiri și rare. Altele se joacă cu linia feței sau cu ochii. Unele femei își machiază pielea la solar și, dacă tot suntem aici, majoritatea se simt minunat după ce se epilează. Toate aceste trucuri se învață și toate fac parte dintr-o trusă de machiaj complexă, care le va da acea încredere să facă, zi de zi, lucruri minunate.

Nicio femeie care se respectă nu se machiază pentru că trebuie, ci pentru că vrea. Pentru că asta e arma ei cea mai de preț. Cu aceste mici șiretlicuri merge la război. Să negocieze un contract, să semneze o vânzare condusă de o echipă de bărbați nemiloși, să socializeze la un eveniment, să se întâlnească cu bărbatul după care i s-au aprins călcâiele, sau pur și simplu pentru că așa se simte ea bine.BONUSUL DIN TRUSA TRUSA TA DE MACHIAJ

Tu până unde mergi cu machiajul trupului tău?

Știu că folosești produse pentru orice. Produse de machiaj pentru față, lac de unghii, autobronzant, și câte și mai câte. Fiecare părticică a corpului tău primește zilnic o atenție deosebită.

Și părul? Pe el cum îl machiezi?

Arta machiajului, indiferent că vorbim despre ea la modul metaforic sau nu, se aplică pe absolut orice. Însă, cel mai important lucru pe care îl are o femeie, este părul, unde lucrurile se complică puțin.

El poate face diferența între un machiaj perfect și unul făcut doar pe jumătate. Deja cunoști produsele clasice de înfrumusețat părul. Volumul îl rezolvi cu un fixativ, părul gras sau uscat, cu o mască, vârfurile despicate le elimini prin tunsoare sau uleiuri speciale, iar de fardat, îți fardezi părul cu vopsea permanentă sau nuanțator. Și uite ce frumos ți-ai rezolvat micile imperfecțiuni.

Dar ce te faci când se întâmplă asta?


Dacă un coș îl acoperim repede cu puțin fond de ten, la păr e mai complicat. Păr rar pe linia laterală, o cărare mult prea proeminentă, zonele acelea unde părul nu e suficient de des sau nu are suficient volum încât să acopere toată pielea, iar tu arăți de parcă ai chelit, deși ai un păr foarte sănătos. Iată o imperfecțiune afurisită.

Ce faci cu ea?

💅 Modele de unghii 2024 - Inspira-te din peste 500+ poze Te-ar putea interesa si: 💅 Modele de unghii 2024 - Inspira-te din peste 500+ poze

O femeie care se mulțumește cu puțin ar fi dispusă să treacă peste acest impediment. O femeie care se respectă și se iubește însă, înțelege că nu poate fi perfectă doar de la frunte în jos. Scalpul e și el la fel de important ca orice altă zonă a corpului. Singura problemă e că dacă acneea o rezolvăm cu puțin fond de ten, când vine vorba de părul subțire, e mai complicat. Multe femei investesc enorm de mult timp și bani în rezolvarea acestor imperfecțiuni și există atât de multe tratamente pentru păr, încât au de unde alege. Cele mai îndrăznețe, aleg chiar implantul, tot mai la modă.

Dar ce faci când timpul nu îți permite să aștepți luni întregi? Evenimentele importante nu așteaptă după noi. Nicio prietenă nu îți va spune că își amână nunta doar ca să îți faci tratament pentru păr slab. Niciun băiat nu va aștepta 6 luni pentru prima întâlnire.

Și mai e ceva. Să spunem că ai timp. Ce te faci dacă banii nu te scot afară din casă?

Pentru toate aceste momente există o armă supremă, invizibilă, secretă. Un produs cosmetic care te face să te simți bine în pielea ta. Machiajul părului bazat pe nanofibre, realizate dintr-o sursă de cheratină naturală, extrem de mici, foarte asemănătoare firului de păr, care în contact cu părul natural, se lipesc de fire și îl fac mai bogat.

Stai. Ce? Nano, ce?

Respiră adânc. Știu că ești entuziasmată.


Nanofibrele pentru păr funcționează exact ca mascara care, aplicată pe gene, dă acea senzație de volum, de plin. Diferența e că la produsele Toppik, senzația de fals dispare. Ele oferă părului un aspect atât de natural, încât și dacă sunt privite de la câțiva centimetri, lumea tot nu se prinde că acolo e ceva. Practic, toată lumea va vedea o schimbare, una extrem de plăcută, dar nimeni nu va ști să spună ce șiretlic ai folosit pentru acel efect de wow.

Acum, desigur, mulți au încercat, fără succes, să creeze acel aspect „natural-bogat” al părului. Unii au reușit. Cel mai bun exemplu e Toppik. De ce a reușit? Pentru că se concentrează pe o singură categorie de produs. Aceea care nu trebuie să lipsească din nicio trusă de produse pentru înfrumusețare. Acele produse care rezolvă cu succes micile imperfecțiuni ale unui păr care nu a fost înzestrat cu calitatea de a fi bogat și puternic. Așa că pe lângă rimel, fond de ten, fixativ, mască de păr, lac de unghii și fuste croite exact pe trupul tău, dacă faci parte din categoria celor cu mici imperfecțiuni ale părului, trusa ta va fi completă doar cu Toppik, alături de aplicatorul spray și accesoriul hairline care te vor ajuta enorm în aplicarea produsului. Nanofibrele Toppik sunt atât de ușor de aplicat încât orice începătoare în ale machiajului le poate folosi.

Femeile adevărate aleg să fie perfecte din creștet până în tălpi, să nu facă lucrurile doar pe jumătate. Femeile adevărate aleg cireașa de pe tortul machiajului perfect. Sunt genul de femei la care toți se uită și le laudă. Și nimeni nu se prinde ce au făcut de radiază atât de frumos. Sunt femei care au ales să ducă sexul frumos la un alt nivel.

Tu ce fel de femeie ești? Și ce fel de femeie vrei să devii? De unde până unde alegi să fii perfectă?

 

 


Ce nota merita acest Articol:
Claudia

Claudia - Iasi, 33 ani

Scriu cu drag despre: moda, fashion, stiri mondene. Am terminat Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti. Sunt content writer din 2010 si am creat content pentru cele mai populare site-uri de fashion din Romania. Pe foxi.ro sunt editor si coordonator de proiect.

Nu sunt Comentarii la Nanofibrele de cheratină - noutatea femeilor care aleg să fie perfecte din păr până în tălpi

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×