Noua Zeelandă: Țara unde aventurile așteaptă

Noua Zeelandă: Țara unde aventurile așteaptă

Noua Zeelandă este un țară fascinantă și una dintre cele mai fermecătoare destinații de vacanță. Oamenii care au vizitat-o se întoarce cu amintiri plăcute și multifacete, care au durat o viață. Este la culmea extensiunii sale și oferă experiențe bogate pentru toți cei care aleg să viziteze. Noua Zeelandă are suficientă diversitate încât să vă ofere aventuri de neuitat.

Orașele din Noua Zeelandă sunt numeroase și cu toate că se mai pot găsi peisaje cosmopolite în mai multe dintre acestea, definitorii pentru astfel de orașe vechi, inclusiv monumente și construcții antice, în astfel de vremuri vechi cu unele dintre cele mai plăcute și sălbatice muzee este Wellington, o capitală modernă, cu un numeroas bulevarde pe care s-au strâns numeroase magazine și restaurante, acesta fiind un loc perfect pentru cei care vor să admire și să experimenteze peisaje urbane. Acesta îi oferă turiștilor să călătorească prin istoria și cultura mai independente a țării.

În privința zonei de coastă, insula poate fi împărțită în patru mari regiuni geografice – North Island, South Island, Stewart și Chatham Island. Insulele sunt renumite pentru plajele de vis și largile pe care le oferă. Plajele din apropierea inimii verzi a țării, Auckland, oferă un sprijin minunat pentru cei care caută un weekend plin de vreme bună. Fiecare plajă este unică și oferă spații propice relaxării sau recuperării după o zi de explorat țara. Pentru cei care iubesc Kiwi (locuitorii din Noua Zeelandă), plajele lungi ale Golfului Marlborough aduc la vedere minunate vederi arareori găsite în lumi moderne și împrejurimi naturale îmbietoare.Cu cât vă îndepărtați mai mult de coasta țării, cu atât mai multe posibilități de a vă petrece timpul sunt disponibile. Lanțul munților înalți și pitorești îmbogățesc în mod vizibil peisajul, în același timp oferind numeroase trasee de schi și drumeție care garantează călătorii vor vedea unele dintre cele mai frumoase locuri naturale din lume. Este, de asemenea, la îndemâna oricărui călător să descopere regiuni remarcabile și frumoase prin așezări tradiționale aborigeni, plantații de fructe și numeroase alte locuri cu adevărat extraordinare.

Topul jocurilor video unde dai de jocuri de noroc Te-ar putea interesa si: Topul jocurilor video unde dai de jocuri de noroc

O experiență în care trebuie să faci parte când mergi în Noua Zeelandă este aceea de a găsi izvoarele din țară, care sunt terapeutice. Datorită vulcanilor ascunși și a faimei geoterme, țara este acoperită cu ape calde și izvoare curative. Exploratorii pot înota în ape termale relaxante urâte, sub bolta stelară a unei noi nopți de caracter epic. Insula are, de asemenea, o gamă diversă de faună salbatica, incluzand delfini si balenei care leșină pe mările insulei, orice explorator poate găsi fericirea și bucuriile naturii în Noua Zeelandă.

Noua Zeelandă a fost păstrată destul de izolată față de restul lumii pentru a-și menține oameni ca Maori și culturile lor unice și puțin cunoscute. Pentru a-și încânta vizitatorii, acestea includ obiceiuri vechi și tradiții durabile, acolită de munții și orașele vechi și legendele lor. Aceste legende se prezintă ca cântece serenade în următoarele moduri:

• Muzica Maori – Când este vorba despre cultura Maori, muzica are întotdeauna un rol important. Tradițional, muzica acestei culturi ancestrale definește modul în care stilul și spiritul său sărbătoresc creația divină. Acest gen de muzică este diferit față de orice alt gen de sonorități sau muzică ale altor țări și este spre binele tuturor să fie ascultate și experimentate cât mai mult.

• Haka – Legenda spune că haka a fost făcută pentru prima dată de Maori. Acest dans a fost folosit de mulți ani ca un dans de încurajare, dar în ultimele decenii s-a transformat în una dintre cele mai populare dansuri pe care o poți găsi.

• Manaakitanga (ospitalitatea) – Manaakitanga a fost ceva practicat pe scara largă de către Maori și este o metodă veche de a acorda respect și stimă față de cei din jur, indiferent de varietatea culturilor sau scopurilor. Se tratează Persoana cu respect și i se oferă provizii sau emoția de a se simti întâmpinat ca și cum ia avut și el parte dintr-o cultură.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Noua Zeelandă: Țara unde aventurile așteaptă

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×