Nu te încântă rochia alba de mireasa? Iată ce variante ai!

Nu te încântă rochia alba de mireasa? Iată ce variante ai!

Nu este o regulă că rochia de mireasă să fie albă! Există atâtea și atâtea modele și pentru femeile care vor să strălucească la cel mai frumos eveniment din viață lor într-o rochie de altă culoare, pastelată sau mai aprinsă.

În trecut, rochia albă de mireasă era considerată un simbol al purității sau al statutului social. În ziua de astăzi, femeile au renunțat la multe dintre preconcepțiile și miturile de demult, optând pentru piese vestimentare după propriile preferințe, care să le complimenteze apariția. Astfel, în ultimele decenii, se remarcă o tendința pentru rochii de mireasa în diferite nuanțe, deși în continuare preferate rămân cele albe.

Rochii de mireasa roz

O rochie de mireasă roz este o rochie specială, care duce cu gândul la veselie, copilărie, vată de zahăr și arome încântătoare. Cine optează pentru un astfel de model este o persoană jucăușă, care se bucură de trecut și privește cu optimism spre viitor.Dacă rochia albă este, de regulă, asociată cu o prințesă, în viziunea fetițelor, o rochie roz cu siguranță se integrează și mai bine într-un astfel de peisaj. Cine nu adoră rozul, sclipiciul și aplicațiile de dantelă? O rochie cu aceste accente va fi așadar pe placul unei mirese copilăroase, inocente și vesele.

Rochii de mireasa in culoarea fildeșului

Culoarea fildeșului (ivoire) este o culoare mai specială pentru o rochie de mireasă, având în vedere istoricul sau - fiind preferată și de regine, pentru rochiile lor impozante.

O nuanță caldă cum este ivoire se potrivește pentru multe tonuri de piele și mai are un avantaj: ascunde subtil defectele tenului, în comparație cu albul strălucitor. Rochiile ivoire se potrivesc persoanelor cu ochi căprui, verzi și negri și cu toate nuanțele de par, exceptând blondul foarte deschis. Totodată, ivoire-ul scoate în evidență atât pielea bronzată, cât și pe cea deschisă.

Ce este Cottagecore? Iată tot ce trebuie să știi despre estetica eterică Te-ar putea interesa si: Ce este Cottagecore? Iată tot ce trebuie să știi despre estetica eterică

O regulă de eticheta în cazul petrecerilor de nuntă spune că invitatele să nu aibă o rochie în aceeași nuanță, astfel că ele se pot orienta către rochii de seara în culori închise.

nu-te-incanta-rochia-alba-de-mireasa-iata-ce-variante-ai.jpg

Află care sunt cele mai importante sfaturi pentru alegerea unei rochii de mireasapotrivite jurnaluldemedia.ro.

Rochii de mireasă beige sau crem

Există numeroase modele de rochii crem sau beige, cu diverse detalii: perle, cristale, mărgele, cu umeri dezgoliți, cu corset etc. Important este că fiecare femeie să aleagă ce-i place și ce i se potrivește cel mai bine.

Rochiile de mireasă crem sunt o alegere bună în special pentru femeile pasionate de stilul vintage. Atenție, însă, o astfel de nuanță nu complimentează pielea foarte albă, pentru că va accentua și mai mult paloarea tenului.

Locul magic unde pot fi găsite numeroase modele de rochii elegante și rafinate este Salonul Bella Sposa, cu o experiență de 13 ani și cu un portofoliu din care fac parte mărci celebre din SUA, Spania sau Anglia. Aici, fiecare mireasă sau nașa își poate găsi rochia perfectă care să o avantajeze din toate punctele de vedere!


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Nu te încântă rochia alba de mireasa? Iată ce variante ai!

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×