Nutrienți de care corpul tău are nevoie pentru a construi mușchi

Nutrienți de care corpul tău are nevoie pentru a construi mușchi

Mușchii joacă un rol vital în sănătatea ta. Acestea sunt responsabile pentru îmbunătățirea forței, a flexibilității și a stabilității. Un tonus muscular mare aduce la viață, mărește forța și oferă oportunități de a avea o bunăpostura. Puterea musculară îmbunătățește, de asemenea, viața noastră și este extrem de Importantăpentru echilibrul. Pentru că din fostul citire pentru a realiza toate aceste lucruri, corpul tău are nevoie de anumite nutrienți specifici pentru a construi mușchi. Acest articol explica nutrienții cheie de care are nevoie corpul tău pentru a construi mușchi.

Nutrienții esențialipentru construirea mușchilor

Carbohidrații

Carbohidrații sunt necesari pentru a produce energie, precum și pentru a construi, dezvolta și menține corpul. Carbohidrații joacă un rol important în creșterea masei musculare și restabilirea rezervelor de energie după un antrenament. Carbohidrații sunt compuși importanți pentru un corp tonifiatși asistă, de asemenea, în reparația și construirea țesuturilor musculare. Cele mai bune alimente pentru carbohidrați sunt orezul, mazărea și legumele fierte.

ProteineȚesutul muscular este compus în principal din proteine, prin urmare aminoacizii pe care îl conține sunt esențiali pentru construirea mușchilor. Aminoacizii sunt cei mai importanținecesari pentru construirea musculară, iar corpul tău are nevoie de o cantitate adecvată pentru a crea țesutul muscular. Cele mai importante alimente care conțin proteine sunt fructele de mare, carnea, ouăle și produsele lactate. Eliminați de asemenea carnea cu conținut mare de grăsime, deoarece poate încetini procesul construirii și dezvoltării musculare.

Grăsimi

Grăsimile sunt de obicei asociate cu surplusuri de greutate și obezitate, dar grăsimile bune sunt extrem de importante pentru sănătate. Grăsimile saturate și nesaturate sunt esențiale pentru o bună sănătate, pentru un metabolism bun și pentru absorbția vitaminelor solubile în grăsime. Pe lângă acestea, grăsimile nesaturate sunt extrem de importante pentru creșterea masei musculare. Alimentele bogate în fibre și fracții de fibre precumavocado, semințele, uleiul de măsline și uleiul de pește sunt bune surse de grăsimi.

Sfaturi esențiale pentru un stil de viață sănătos Te-ar putea interesa si: Sfaturi esențiale pentru un stil de viață sănătos

Vitamine și minerale

Vitaminele și mineralele sunt, de asemenea, extrem de importante pentru sănătate. Acestea sunt substanțe nutritive esențiale folosite de organismul tău pentru a realiza un aliment corect. Vitaminele și mineralele ajută corpul să se recupereze și să funcționeze în mod corespunzător după un antrenament, permitându-vă să construiți mușchi și respirați. Fructele și legumele sunt cele mai bune și pot fi completate cu diete benefice care furnizează mai multe vitamine și minerale.

Alimentație sănătoasă pentru a construi mușchi

Există câteva principii clave pe care trebuie să le urmezi pentru a construi mușchi și a obține rezultate. Primele se referă la o alimentație nutritivă și la obținerea nutrienților esențiali de care corpul tău are nevoie.

Corpurile noastre necesită un număr mare de substanțe nutritive esențiale pentru a construi țesuturi musculare și a restabili energia din organism, iar consumul unei diete variate poate asigura aceste nevoi.

Iată ce ar trebui să adăugați la dieta ta pentru a construi mușchi:

  1. Carne și produse din carne: Carnea și produsele de carne, cum ar fi peștele, sunt o sursă excelentă de proteine și pot asigura corpului tău aminoacizi esențiali și nutrienți care te vor ajuta să construiești mușchi.

  2. Orez: Orezul este o sursă excelentă de carbohidrați și vitamine și minerale, deoarece este bogat în potasiu și fibre. Acesta nu este un carbohidrat procesat, astfel încât poate ajuta foarte mult la procesul de construire a mușchilor.

  3. Leguminoase:Leguminoasele sunt o sursă excelentă de fibre și proteine, dar și un bun furnizor de minerale cum ar fi fosforul și zincul. Acestea sunt potrivite pentru importanții aminoacizi esențiali de care corpul tău are nevoie.

  4. Ulei de nucă de cocos: Uleiul de nucă de cocos este una dintre cele mai bogate surse de grăsimi. Acesta conține acizi grași saturați care sunt esențiali pentru construirea mușchilor și a metabolismului și îmbunătățirea energiei.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Nutrienți de care corpul tău are nevoie pentru a construi mușchi

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×