O colecție de idei de duș în aer liber pentru casa ta

O colecție de idei de duș în aer liber pentru casa ta

Halbele noastre în aer liber oferă acea afecțiune și acele momente de relaxare pe care le-ai așteptat ani de zile. Aceste cadre încântătoare te fac să te simți ca și cum ai fi în vacanță. Atunci când ai o casă mică și mai puțin spațiu pentru astfel de împliniri, adăugarea unui duș de outdoor poate fi soluția perfectă.

După cum știm bine, au apărut o mulțime de scheme de planificare ale bucătăriilor, a băilor și, de ce nu, a dulapurilor în aer liber. Se pare că iubitorii de outdoor multiplică o astfel de soluție extrem de inedită, băile în aer liber, oferind o ambianță relaxantă și mai mult confort pe proprietățile personale.

Când vorbim despre planificarea unei băi în aer liber, trebuie să luăm în considerare toate nevoile, dorințele și gusturile noastre, astfel încât să se potrivească perfect cerințelor noastre. Din fericire, există multe idei și soluții potrivite în prezent pentru satisfacția dvs. în spațiul pe care îl aveți la dispoziție.

Iată câteva idei de duș în aer liber pe care le puteți implementa în propaganda dvs.:

1. Dușurile în aer liber moderneAcesta este ideal pentru cei care doresc să se bucure de o dușare în aer liber fără a fi nevoiți să adauge prea multă amprentă asupra mediului natural. Dușurile moderne sunt fabricate din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi aluminiul, otelul inoxidabil și sticla, iar multe modelate prefabricate pot fi cumpărate din magazine. Acestea sunt în general potrivite pentru orice tip de spații în aer liber și se pot potrivi perfect cu preferințele și stilul dvs.

2. Dușurile în aer liber "What-you-wish-for"

Acest tip de duș în aer liber va fi proiectat în funcție de preferințele și necesitățile dvs. S-ar putea ca acestea să fie echipate cu sisteme de iluminare încorporate, cu un design cromat sau cu o tematică personalizată, precum teme ecologice sau inspirațional-tematică. O astfel de soluție poate să ducă la schimbări uriașe în cele mai puțin spații în aer liber disponibile.

3. Dușurile în aer liber cromate

Dacă vă place stilul cromat al unor dușuri sau băi interioare, acesta poate fi ușor adăugat și în aer liber. O întâlnire a acestui concept cu spațiul construit va adăuga un plus de entuziasm și frumusețe și va prezenta o alternativă interesantă la ce ați avut înainte. Acesta poate fi folosit pentru a se potrivi cu texturile și culorile atât din interiorul, cât și din exteriorul proprietății dvs.

Top strategii de auto-îngrijire pentru a vă ajuta pe viitor Te-ar putea interesa si: Top strategii de auto-îngrijire pentru a vă ajuta pe viitor

4. Dușurile din lemn

Dușurile din lemn, în special din pin sau balsa, sunt incredibil de versatile și oferă un plus de stil și confort atunci când sunt utilizate pentru a crea băi în aer liber. Datorită faptului că lemnul poate face față la schimbările condițiilor meteorologice și poate rezista mucegaiului cauzat de umiditate, acest material poate dura până la ani de zile.

5. Dușurile cu plante

Dușurile cu plante oferă un plus de farmec și cadru natural. Ei bine, știm că natura ne poate oferi mereu o reconciliere și asta e exact ce se întâmplă atunci când adăugați plante într-o baie în aer liber. Acestea aduc liniștea și armonia care se potrivește perfect entuziasmului de a petrece momente de relaxare în natură.

6. Dușurile imprimate

Imprimarea pe pereți a unei imagini sau a unei mesaje poate schimba ușor atmosfera unei băi în aer liber. Ați putea imprima un cuvânt motivațional, o temă ecologică sau o scenă naturală pentru a adăuga un plus de stil la interiorul dvs. și, în același timp, pentru a vă conecta cu natura înfășurată în această baie.

7. Dușurile în aer liber cu cascade

Dacă vrei să dai dușului tău în aer liber un sentiment de relaxare și liniște, creează o mică cascadă de afară. Acestea pot fi găsite în magazine și pot fi instalate cu ușurință pe o mare varietate de spații în aer liber, și este ușor de întrebare dacă puteți inventa singuri ceva de vis.

8. Dușurile în aer liber umbrite

Deși dușurile în aer liber aduc întotdeauna conceptul de bucurie a momentelor in aer liber într-un mod pozitiv, uneori trebuie să ținem în vedere vremea. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la O colecție de idei de duș în aer liber pentru casa ta

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×