O nouă metodă de plată în magazinele online - Mokka

O nouă metodă de plată în magazinele online - Mokka

Ai găsit un produs la reducere într-un magazin online, dar nu ai suma necesară momentan? Acum ai posibilitatea de a achiziționa ceea ce dorești într-un sistem de rate foarte convenabil prin intermediul unui furnizor de top de servicii de finanțare a vânzărilor în regiunea Europei Centrale și de Est.

Românii sunt foarte deschiși către plăți și inovații tehnologice, iar acum tot mai mulți cumpărători online sunt dispuși să folosească sistemele de plată în rate sau posibilitatea de amânare a plăților, oferite de Mokka.ro. O atitudine pozitivă, în special a tinerilor, dispuși să testeze soluții noi, construiește foarte repede această categorie în țara noastră.

De ce oferta Mokka este atât de atractivă?

Această soluție este benefică pentru ambele părți - clientul poate amâna plata sau o poate împărți în rate, iar magazinul va primi imediat suma integrală.Clienții sunt foarte dornici să folosească opțiunea de a plăti achizițiile în rate convenabile, deoarece pot cumpăra imediat produsele dorite, fără a cheltui o sumă mai mare dintr-o dată.

Ratele online sunt adesea oferite de comercianții cu amănuntul de mobilă, electrocasnice și electronice și producătorii de articole premium, mai exact, acest sistem de rate online a fost implementat în peste 7.000 de magazine online, ceea ce înseamnă că indiferent ce vrei să cumperi online, există șanse foarte mari să poate fi achiziționat fie prin intermediul ratelor, fie al sistemului de plăți amânate.

De ce oferă magazinele un sistem de rate cu 0% dobândă și plăți amânate?

Te întrebi de ce un număr atât de mare de magazine au optat pentru serviciile de finanțare oferite de Mokka? Probabil că nu te vei mira dacă vei afla că în acest fel se oferă și clienților cu finanțe limitate, posibilitatea de a cumpăra ceea ce își doresc. Ratele reprezintă defalcarea plății în părți mai mici. Astfel, dacă un client nu poate achita integral, datorită ratelor poate totuși, să cumere produsul.

Recenzii online: Ghidul suprem pentru proprietarii de afaceri Te-ar putea interesa si: Recenzii online: Ghidul suprem pentru proprietarii de afaceri

Un alt motiv este dorința de a atrage mai mulți clienți datorită ofertei de vânzare în rate în sine. S-ar putea să crezi că fiecare merge la magazin doar pentru ceea ce are nevoie, dar mulți oameni caută și oferte, colecții limitate, sau diferite variante accesibile de a cumpăra diverse produse.

Cum poți beneficia de oferta Mokka?

Cel mai potrivit și simplu mod de a beneficia de sistemul de plăți în rate și plăți amânate de la Mokka este să îți deschizi un cont, iar apoi vei putea cumpăra din miile de magazinele partenere Mokka, offline și online, ceea ce îți dorești. Cu doar câteva clickuri, vei descoperi care este limita maximă a sumei ce îți poate fi aprobată. Ce este și mai interesant, este faptul că, dacă vei cumpăra mai des diferite produse prin plata oferită de Mokka, limita va crește constant. 

Dacă vei decide că ceea ce ai achiziționat nu este pe placul tău, vei avea posibilitatea de a anula comanda și returna produsele, în același mod în care ai face-o dacă ai alege orice altă metodă de plată.

În concluzie, atunci când un magazin anunță o promoție la un produs pe care ți-l dorești foarte mult sau poate doar ce a apărut spre vânzare, nu trebuie să mai amâni, căci acum ai posibilitatea de a-l achiziționa cu  Mokka. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la O nouă metodă de plată în magazinele online - Mokka

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×