Ochelari la modă pentru diferite forme ale feței

Ochelari la modă pentru diferite forme ale feței

Ochelari la modă iți oferă ocazia de a adăuga un număr de stiluri diferite stilurilor individuale, permitându-ți personalizarea țiune un look definitiv. Aceste ochelari se potrivesc diferitelor forme ale feței, permitandu-ti sa-ti gasesti perechea perfecta.

Iată câteva sfaturi de a alege perechea potrivită a ochelarilor:

1 Foarte important să știți forma feței voastre

Alegerea unor ochelari potriviti se bazează în primul rând pe cunoașterea și recunoașterea formei feței voastre, prin asigurarea că aceștia creează un look care va completa forma feței. Formele feței se împart în patru:

 • Forma ovale: Este cea mai recomandată formă de rame deoarece face armonie cu majoritatea formelor fetei.

 • Rund: Acest tip de formă necesită de obicei ochelari cu feță mai îngustă.

 • Forma patrată: Pentru acest tip de formă se pot folosi atât rame drepte si rotunde.

 • Forma inimă: Aceasta forma necesita ochelari rotunzi și sau semi-rotunzi și se vor evita modelele rotunde înguste care îngustează și mai mult asa numita ” inimă ”.

2 Dimensiunile voastrePrinderea este esențială pentru confortul pe care îl oferă ochelarii. Pentru a vă asigura că ochelarii se potrivesc în mod corect, măsurarea lor și măsurarea feței va fi esențială. Astfel, dimensiunile ramei ochelarilor vor trebui să se potrivească cu dimensiunile feței si ochilor voastri.

3 Stilul și culoarea

Stilul și culoarea pot fi cantitatiile importante de luat în considerare atunci când alegi ochelarii. De exemplu, persoanele cu pete deschise de culoare pot aduce mai mult un stil clasic timp de fata culoarea deschisa astfel încât să pună în evidență trăsăturile feței si sa accentueze forma frumos.

De asemenea, poți să răsfățat ” confortul ” personal, optând pentru un stil și o culoare care evidențiază stilul personal si look ul hainelor.

Atunci când vă decideți pe stilul ochelarilor, este important sa țineti cont si de anumite detalii, cum ar fi:

 • Nivelul de confort
 • Materialul
 • Cerceii

4 Tendințe și modele

Cele mai bune sutiene cu tricou pentru fiecare mărime de bus Te-ar putea interesa si: Cele mai bune sutiene cu tricou pentru fiecare mărime de bus

Pentru a identifica modelele de care ai nevoie și care urmează tendințele actuale, trebuie să căutați în mod regulat. Acest lucru te va ajutate sa descoperi modele noi, astfel incat sa te asiguri ca mereu te porti modern și fashion.

Există o mulțime de modele și forme de ochelari de vedere la modă și poți alege între diferite stiluri si forme și culori. Iată câteva exemple:

 • Ochelari de vedere cu rame metalice: Potrivite pentru stili casual și semi-formali.

 • Ochelari de vedere cu rame din plastic: Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru ocazii mai relaxate și de zi cu zi.

 • Ochelari de vedere cu rame rotunde și rotunjite: Acestea oferă un aer mai elegant, fiind potriviți pentru evenimente mai formale sau pentru afaceri și evenimente semi-formale.

 • Ochelari de vedere avangardisti: Acestea sunt de obicei mai mari decât ochelarii obișnuiti, oferind o imagine mai distinctă și modernă. Pot fi folosite pentru a sublinia stilul relaxat sau pentru o casă chiar mai aventuroasă.

 • Ochelari de vedere vintage: Pot fi folosite si pentru ocazii mai casual și zilnice dar, de asemenea, si pentru ținute mai relaxate și chiar pentru evenimentele formale.

Din păcate, anumite forme de ochelari și stiluri nu sunt potrivite pentru anumite forme ale feței, este important sa discutati cu un specialist in optica pentru a vă asigura că alegeți cele mai potrivite ochelari pentru voi. De asemenea, înainte de a alege un anumit model de ochelari, asigurați-vă că rezistă stresului zilnic si că sunt confortabili pentru uzul pe termen lung.

Ochelarii pot fi un accesoriu la modă, personal și pot identifica stilul și personalitatea ta. Alegerea potrivită pentru ochelarii tăi te asigura că vei avea un look vibrant, modern și definitiv fara niciun fel de compromis. Este important sa ne amintim ca ochelarii de calitate, potrivit și stilizati pot accentua aspectele constructive ale feței noastre si pot face o mare diferență în look și stilul tău.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ochelari la modă pentru diferite forme ale feței

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×