OnePlus Pad: Tot ce trebuie să știi

OnePlus Pad: Tot ce trebuie să știi

OnePlus PAD - un dispozitiv nou și capabil - poate fi unul dintre cele mai interesante dispozitive lansate în 2021. Desigur, este încă o încercare, iar toate caracteristicile acesteia și capacitatea sa uimitoare fac din ea un produs ce merită să fie investigat în detaliu. Aceasta pagină va prezenta pad-ul OnePlus detaliat, de la caracteristici la construcție, până la setarea on-line și, bineînțeles, la prețul său.

OnePlus PAD este unul dintre dispozitivele noi lansate de OnePlus în 2021. Acest dispozitiv se află în vârful topului tabletei Android și este capabil de a face față încercărilor ce se cer unui astfel de dispozitiv: navigare, streaming, gaming și moduri de utilizare profesionale. Este echipat cu o versiune avansată de Android, o carcase solidă și o soluție de iluminare ce face din el un comportament performant și fiabil.

Caracteristici le OnePlus PAD

Tableta s-a concentrat pe câteva caracteristici puternice care să ofere experiența de utilizare dorită. Așa că, pe scurt, iată principalele caracteristici ale OnePlus PAD:

● Ecran Full HD de 8,4 inci cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și tehnologie de afișaj IPS

● Dual-band Wi-Fi și conexiune Bluetooth 5.0● Procesor Qualcomm Snapdragon 855

● 4 GB LPDDR4X RAM și același procesor al memoriei

● Dual-speaker cu reduceri virtual 7.1 surround

● Cameră foto de 8 megapixeli situată în partea din față

● Cameră selfie de 5 megapixeli pe partea din față

● Baterie de 5.000 mAh și slot de extensie pentru card microSD

● Sistem de operare Android One și Android 10 pe bord

Tot ce trebuie să știți despre design

Tableta OnePlus PAD are un design cam tradițional și are un aspect industrial, datorită celor două margini curbate. Această tableta posedă două camere dispuse strategic pe partea din față, ceea ce face mult mai angajante pozele pe care apar. Dimensiunile sale sunt de 8,4 inci, cu o înălțime de 7,7 inci și o greutate de 342 de grame. Este încă suficient de subțire și ușor pentru a fi transportată de oriunde.

Plusuri

OnePlus Pad se distinge printr-o serie de avantaje ce ar merita reluate și amintite. Iata aceste plusuri, enumerate:

  1. Ecran IPS de 8,4 inci - Ecranul full HD oferă cea mai bună imagine, cu un grad ridicat de claritate și contrast.

    Microsoft Surface Go 4: Tot ce trebuie să știi Te-ar putea interesa si: Microsoft Surface Go 4: Tot ce trebuie să știi
  2. Performanțe puternice - Procesorul Snapdragon 855 are suficientă putere pentru a efectua cele mai intense sarcini.

  3. Versiune avansata de Android - Android One asigură cele mai bune caracteristici, interfața sa modernă și modurile și aplicațiile preinstalate.

  4. Dual-speakers - Calitatea sunetului este remarcabilă, cu un volum suficient și claritate uimitoare.

Minusuri

Deși are unele avantaje, există și dezavantajele OnePlus Pad și ar trebui luate în considerare:

  1. Memorie RAM - Doar 4 GB RAM pot fi puțin limitați pentru anumite sarcini.

  2. Mufă audio pentru căști de 3,5 mm - Nu există mufă pentru căști sau alte dispozitive externe.

  3. Bateria nu este detașabilă - Bateria nu se poate înlocui, ceea ce limitează oportunitățile de extindere a durabilității.

Setare și conectivitate

Setarea tabletei OnePlus PAD este destul de simplă și se face în doar câteva minute. Utilizatorul trebuie să conecteze dispozitivul la un router Wi-Fi, să configureze contul Google pentru a accesa magazinul de aplicații și pentru a sincroniza dispozitivul cu alte dispozitive.

Tot ce trebuie să știți despre preț și disponibilitate

Noua tabletă OnePlus PAD este disponibilă începând cu luna mai 2021, la prețul de 499 dolari. Acest preț se referă la varianta de bază, care este dotată cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare. Mai există și variante de 8 GB RAM și 128 GB stocare disponibile la prețuri mai mari.

OnePlus PAD este o tabletă interesantă ce poate fi încă îmbunătățită. Telecomanda se poate conecta cu telefonul, prin Bluetooth, și oferă o experiență destul de plăcută. De asemenea, bugetul său permite adăugarea aplicațiilor de preferință, dar și de gaming. Datorită procesorului puternic și designului său modern, tabletă este premiată printre cei ce cumpără produse cu o rată optimă de performanță și prețuri competitive. Cu alte cuvinte, OnePlus PAD poate fi o opțiune bună pentru cei ce caută un dispozitiv cu performante bune și stil.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la OnePlus Pad: Tot ce trebuie să știi

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×