Nu te-ai gândit niciodată să pariezi pe aceste sporturi?

Nu te-ai gândit niciodată să pariezi pe aceste sporturi?

Cei din Statele Unite nu se bucură de aceeași libertate în ceea ce privește pariurile sportive precum jucătorii din alte țări și continente. În trecut, multe dintre sporturi nu erau permise și nu erau oficiale, astfel că jucătorii trebuiau să găsească alte metode să parieze. Cele mai populare sporturi la nivel mondial pe care se pariază sunt fotbalul, basket și baseball, însă există și alte sporturi pe care se poate paria. Pe beturi.ro ai posibilitatea de a paria pe o multitudine de sporturi pe care probabil că nu știai că o poți face până acum. Să vedem care sunt câteva sporturi mai puțin obișnuite pe care îți poți încerca și tu norocul.

Pariuri pe skandenberg

Probabil că nu știai, dar și skandenberg-ul este un sport. Este chiar uluitor faptul că sunt destul de multe persoane cărora le place să urmărească astfel de meciuri live. În anul 2017 s-a organizat un astfel de turneu în Las Vegas care a fost urmărit de foarte multe persoane. Tot profitul pe care l-au făcut cei care au participat la acest turneu l-au donat la caritatea aleasă de ei. Aceste turnee de skandenberg se țin live în toată lumea, iar pariurile sunt de obicei pe persoana care va reuși să îi învingă pe toți cei care participă la turneu. Acesta nu este un sport dramatic, cum este wrestling-ul de exemplu, iar turneele sunt destul de greu de afișat la televizor, însă organizatorii au găsit metode de a le difuza mai ușor pe internet.
Pariază pe wrestling

Da, ai auzit bine: pariurile pe wrestling, în special pe cel profesionist de la WWE. Totuși, wrestling-ul după cum bine știu majoritatea celor care îl urmăresc, este mai mult teatru decât sport în sine. Pariorilor le place să își plaseze banii fie pe eroi, fie pe cei răi. Între cei care participă la wrestling chiar există și o mică competiție. Ca să îți dau un exemplu: un wrestler profesionist care este bun trebuie să primească încurajări și laude de la cei din mulțime pentru a putea fi cât mai bun în ring. Acesta este supranumit și un erou. În schimb, cel care este considerat a fi rău va fi huiduit de către telespectatori. Dacă wrestlerii nu reușesc să îi țină atenți pe oamenii din mulțime își vor pierde foarte ușor din faimă. Pe lângă acest lucru, luptătorii trebuie să fie bine pregătiți din punct de vedere fizic, altfel își vor pierde foarte ușor “locul de muncă”.

Deși wrestling-ul poate să pară un sport extrem de teatral, acesta oferă și o oportunitate de a face bani celor cărora le place să îl urmărească. Persoanele cărora le place cu adevărat wrestling-ul și urmăresc paginile de social media, ziarele și alte canale ce oferă informații despre acest sport reușesc să plaseze pariuri mult mai bune decât cei care o fac doar de dragul de a paria. De multe ori reputația unui wrestler se cunoaște, precum și meciurile pe care le-a avut în trecut, iar canalele de știri pot spune unele minciuni despre luptători. Din acest motiv este important să te documentezi bine înainte de a plasa un pariu pe un anumit luptător.

Sezonul 3 The White Lotus va fi despre aceste 3 teme Te-ar putea interesa si: Sezonul 3 The White Lotus va fi despre aceste 3 teme

Cornhole

Acesta este un joc despre care este posibil să nu fi auzit până acum, însă a fost destul de popular în trecut în special în Europa. Există chiar turnee la acest joc pe care se poate și paria. Ideea principală a jocului este foarte simplă: o pereche de jucători trebuie să arunce niște saci plini cu boabe de porumb de obicei sau cu nisip pentru a putea să nimerească exact în niște găuri ce sunt plasate în fața lor. După ce timpul s-a scurs, echipa care are cei mai mulți saci introduși în găurile respective câștigă. Probabil ai văzut acest concept și la Exatlon, o emisiune bine cunoscută la noi în țară. În Europa nu există atât de multe turnee, însă în Las Vegas există un turneu mare care se ține în fiecare an de Cornhole. În Asia, mai specific în Hong Kong, turneele de Cornhole sunt de o mare importanță, oferindu-le celor care le urmăresc să parieze la turnee oficiale și sumele ce se oferă în cazul în care au reușit să aleagă echipa câștigătoare sunt destul de mari.


Curling

Un alt sport care nu este foarte cunoscut este Curling-ul. Deși nu este un sport atât de interesant sau nu la fel de interesant precum este wrestling-ul spre exemplu, odată ce ai învățat cum se joacă îți va plăcea să te uiți mai des. La Olimpiada din 2018 americanii au reușit să obțină medalia de aur la acest sport. Ideea la Curling este una destul de simplă, iar dacă ești deja familiar cu jocul de hokey vei înțelege și mai ușor acest joc. Curling-ul este un joc ce se joacă pe gheață și se folosesc niște bastoane similare cu cele de la Hokey, niște pietre mai mari în locul acelei mingi mici și fiecare echipă are mai mulți jucători.

Pe terenul de gheață este un cerc în mai multe culori iar fiecare dintre jucători are posibiltitatea de a lovi piatra până ajunge exact în centrul acelui cerc. Pentru a câștiga, echipa trebuie să ducă toate pietrele cât mai aproape de mijloc. Ceea ce este foarte interesant la acest joc este că fiecare echipă îi poate împinge piatra celeilalte echipe de pe poziția ei, astfel că cealaltă echipă va pierde puncte. La cazinourile din America vei regăsi foarte multe pariuri pe Curling sau la cele online.

Concluzie

Desigur, cel mai popular sport din lume la ora actuală este fotbalul. Însă cu siguranță că deja devine monoton faptul de a vedea același lucru întâmplându-se în fiecare an: fiecare echipă se bate pentru a obține cât mai multe goluri. Așadar, în cazul în care cauți să mai schimbi puțin sporturile pe care să pariezi, te sfătuiesc să cauți acele cazinouri sau chiar să mergi să vezi live competiții de skandenbers, wrestling, cornhole, curling sau alte sporturi care nu sunt la fel de populare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Nu te-ai gândit niciodată să pariezi pe aceste sporturi?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×