Paysafecard – pe scurt despre cea mai populară la metodă de plată din România

Paysafecard – pe scurt despre cea mai populară la metodă de plată din România

Metoda de plata paysafecard este cea mai răspândită în cazinourile românești, după convenționalele cărți de credit. Este folosită cu regularitate de jucători pentru că este practică și foarte ușor de folosit, dar mai ales discretă. O găsești în cele mai bune cazinouri cu paysafecard din România pe www.cazinouri.info/paysafecard/.

Cum se plătește cu paysafecard?

Pentru a plăti trebuie să obții un cod preplătit paysafecard de la o stație de plată și depui online cu codul din 16 cifre. Tranzacția este sigură și de încredere, fără un cont bancar sau card de credit. Metoda de plată online se bazează pe vouchere cu un cod PIN de 16 cifre, independent de contul sau cardul bancar sau alte informații personale. Poți  achiziționa vouchere la punctele de vânzare locale sau chiar online,  introducând codul de plată pe site-ului respectiv.

De ce este mai simplu și avantajos să plătești cu paysafecard? 

  1. Plătești cash, fără cont bancar
  2. Nu este nevoie de date personale
  3. Se folosește la fel de sigur și rapid ca numerarul
  4. Acceptat la nivel mondial, în cazinouri și mii  de magazine online

Sunt două metode prin care poți să-ți alimentezi contul de client de la cazinoul preferat, una prin cont fără înregistrare, a doua cu un cont pe care îl creezi în câteva minute și la care ai acces oricând. Prin ambele metode plata este rapidă și sigură. Eficiența metodei de plată a fost apreciată imediat, iar metoda de plată a fost adoptată de toate cazinourile de top, la care poți să ajungi urmând link-ul din primul paragraf. 

Plată paysafecard fără înregistrare

Pentru a plăti cu paysafecard în cazinourile online din România ai nevoie de doar de codul tău din 16 cifre obținut de la o stație de plată unde ai alimentat. Găsești stațiile de plată în absolut toate supermarketurile și marketurile din apropierea casei sau a locului de muncă. La alimentare nu ai nevoie de datele personale, nici de cont bancar, și nici de card de credit. 

Poți încărca lunar până la 200 RON fără cont. Limitele de depunere în cazinouri sunt de 25 RON - 2.500 RON. Dacă vrei să utilizezi creditul rămas pe mai multe carduri paysafecard trebuie să introduci mai multe carduri paysafecard unul după altul în timpul plății, pentru a le adăuga împreună. Creditele rămase pot fi, de asemenea, utilizate în mod optim, în orice cazinou. 

Fă-ți un cont paysafecard pentru mai multe beneficii

Dacă îți creezi un cont cu înregistrare, beneficiile sunt mai mari. Contul se crează gratuit, în câteva minute. La crearea contului vor fi necesare câteva date de conectare, iar plățile se pot gestiona ulterior și doar online. Vei putea plăti orice online cu datele de conectare. Contul se poate face după ce se descarcă aplicația pe telefon. Funcționează și pe Android și pe iPhone. Tranzacționarea pentru utilizatorii înregistrați poate ajunge până la 4.000 RON. 

Top 5 cazinouri cu paysafecard

Aproape toate cazinourile din România au această metodă de plată disponibilă în casierie, pentru depunere. Parteneriatele multiple și longevive sunt un semn de încredere în metoda de plată. Este o metodă practică și funcțională, care are avizul autorităților de stat, cum ar fi ANPC. În plus, toate cazinourile care folosesc această metodă de plată sunt licențiate, au afaceri legale. Noi îți spunem care sunt și cele mai bune din punct de vedere al serviciilor:

Jachete de dama: cele mai recente tendinte pentru sezonul toamna-iarna Te-ar putea interesa si: Jachete de dama: cele mai recente tendinte pentru sezonul toamna-iarna
  • Pokerstars - cazinou cu platformă de Poker. Site-ul are disponibile și un lobby generos de Cazinou dar și Pariuri Sportive.
  • 888casino - site de cazinou cu jocuri exclusive, pe care nu le găsești în altă parte, produse de 888games. Producțiile sunt extrem de bine realizate.
  • Vlad Cazino - unul din cazinourile online care ne-a surprins prin diversitate și variabilitatea mizelor de pariere, este locul potrivit pentru orice jucător.
  • Unibet - unul dintre cazinourile de talie mondială, cu o platformă foarte bine sistematizată în România, care cu siguranță nu te va dezamăgi.
  • SlotV - platforma dedicată jucătorilor de păcănele, unde găsești titluri de la furnizori extrem de bine cotați, sloturi cu Jackpot și Megaways, exact așa cum ai visat. 

La fiecare dintre aceste cazinouri poți folosi voucherele paysafecard care achiziționate de oriunde din lume, disponibile în valute şi sume diferite. Pentru a găsi cel mai apropiat magazin poți să mergi la cel mai punct de vânzare fixat pe harta online. Poți căuta un market sau un chioșc în apropiere și sigur va avea o stație de plată cu paysafecard. Suma maximă pe care o vei putea depune cu un singur PIN este de €50.

Ce trebuie să știi despre depunerile din cazinourile românești

În cazinourile românești în care se folosește metoda de plată paysafecard este nevoie uneori să-ți creezi un portofel my paysafecard. Este o regulă pe care o respectă cazinourile din țara noastră, dar și din Germania, Italia, Bulgaria sau Portugalia, de exemplu. Portofelul my paysafecard se crează direct din casieria operatorului de cazinou, conform instrucțiunilor afișate pe ecran. 

Urmează cei 5 pași valabili pentru plata în cazinourile românești:

1. Fă-ți un cont de client la unul dintre cazinouri și realizează o primă depunere 

2.Apasă butonul Casierie și alege metoda de depunere paysafecard

3.Apasă butonul pentru a crea un portofel my paysafecard

4.Se deschide website-ul paysafecard 

5.Apasă butonul Înregistrare și urmează instrucțiunile

Nu vei regreta niciun moment că ți-ai creat un portofel my paysafecard pentru că îți permite rulajul mai multor fonduri, fără a face prea multe drumuri către stațiile de plată. Poți depune doar cu vouchere achiziționate din România, dar poți să depui și în altă valută, dar paysafecard va aplica o taxă de schimb valutar. Fără cont, poți cumula mai multe carduri paysafe, până la valoarea maximă de 2.500 RON sau echivalentul în altă monedă.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Paysafecard – pe scurt despre cea mai populară la metodă de plată din România

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×