Pergole terase sistem retractabil: Cum poți petrece timp în aer liber în sezonul rece?

Pergole terase sistem retractabil: Cum poți petrece timp în aer liber în sezonul rece?

Cauti o soluție modernă și de calitate pentru acoperirea terasei în sezonul rece? Sistemul pergolelor retractabile dispune de o întreținere redusă, este durabil și reprezintă o modalitate sigură prin care vei îmbunătăți experiența în spațiul exterior indiferent de condițiile meteo.

Te invităm să descoperi în rândurile ce urmează cum poți petrece timp în aer liber, chiar și în sezonul rece cu ajutorul unei construcții personalizate de pergole terase sistem retractabil. Citind articolul acesta vei afla care este avantajul unui sistem de pergole retractabile, cum poate arăta terasa sau grădina ta în timpul sezonului rece cu o astfel de construcție și la ce prețuri să te aștepți dacă alegi oferta Tende.ro. Ești gata să începem?

Sisteme de închidere terasa: pergole retractabile și pergole bioclimatice

Poate că o să ți se pară greu de crezut, însă chiar din cele mai vechi timpuri oamenii căutau confortul cu soluții inedite de umbrire și amenajare pentru casele lor. Inițial construite din piatră, cărămidă sau lemn, pergolele datează încă de pe vremurile romanilor. Atunci construcțiile erau proiectate pe pereții exteriori ai caselor și susținute de stâlpi sau coloane.Astăzi, proprietarii au devenit mult mai creativi în amenajarea exterioară a spațiilor lor exterioare. Așadar, pergola modernă asigură confort maxim și spații complet izolate în orice perioadă a anului. Comparativ cu alte tipuri de construcții exterioare, pergolele se disting de foișoare prin deschiderea și operarea acoperișului. Din punctul de vedere al construcției și materialelor utilizate, pergolele pot fi de două tipuri: retractabile și bioclimatice.

Pergola retractabila propune un sistem automat de copertine rezistente pentru a proteja terasa, grădina sau orice alt spațiu deschis de rafalele de vânt, aversele ploii și acumularea straturilor de zăpadă pe timp de iarnă. Scopul unei pergole terase sistem retractabil este extins și pe perioadă de vară, întrucât acoperă terasele și reprezintă protecția ideală în timpul perioadelor caniculare.

Pergola bioclimatică este alternativa premium a unei pergole terase sistem retractabil. Aceasta este o structură modernă, de înaltă calitate, care oferă la fel de multe avantaje precum cea cu acoperiș retractabil. Diferența dintre cele două este dată de acoperișul cu lamele reglabile. 

Cum te pregătești din timp pentru Crăciun? 4 sfaturi Te-ar putea interesa si: Cum te pregătești din timp pentru Crăciun? 4 sfaturi

În cazul unei pergole bioclimatice, acoperișul acționat prin telecomandă permite reglarea luminii, dar și a ventilației prin intermediul unui sistem care permite atât rotirea, cât și rabatarea lamelelor dincolo de simpla deschidere și închidere de acoperis.

Pergola retractabilă din aluminiu: caracteristici și montaj


Sunt o mulțime de modalități prin care poți amenaja o terasă. Însă poți oferi protecție desăvârșită spațiului tău exterior într-un singur fel: instalând o pergolă retractabila. Indiferent că este o terasă, piscină sau o grădină cu flori, poți acoperi orice spațiu cu ajutorul pergolei retractabile.

Pergolele retractabile sunt o completare excelentă pentru orice locuință, întrucât oferă atât umbră, cât și protecție optimă indiferent de anotimp și condiții meteo. Cu ajutorul unor pergole terase sistem retractabil, spațiile tale exterioare pot fi folosite oricând dorești să petreci un timp de relaxare în aer liber.

Indiferent de lungime, amplasare sau ansamblu arhitectural, atunci când îți dorești instalarea unei pergole terase sistem retractabil nu vei avea nevoie de autorizații suplimentare de construcție. În alegerea modelului potrivit, va trebui să ai în vedere nevoile individuale de acoperire împotriva condițiilor meteo și umbrire împotriva soarelui, dar și elementele deja prezente. 

Din punct de vedere estetic, poți personaliza sistemul de pergolă după bunul plac. Acoperișul retractabil vine într-o varietate de forme și dimensiuni. În plus, varietatea de culori, opțiuni de design și componente suplimentare fac din pergolele retractabile sistemul cel mai ușor de adaptat la dimensiunile și cerințele specifice ale curții sau terasei tale.

Printre caracteristicile cele mai importante ale unei pergole terase sistem retractabil amintim: 

  • gama de acoperisuri retractabile este formată dintr-o textură blackout PVC de înaltă calitate
  • textura blochează razele UV, este 100% impermeabilă si ignifugă
  • scurgerea apei se face în pat pe acoperișul retractabil
  • la montaj, pergolele din aluminiu pot fi închise cu sistem de umbrire și sticlă securizată
  • Tende.ro oferă garanție 5 ani și montaj gratuit

Tipurile de pergole terase sistem retractabil


Cum sa iti decorezi baia intr-un mod inedit Te-ar putea interesa si: Cum sa iti decorezi baia intr-un mod inedit

Ca să funcționeze perfect în ansamblul spațiului tău, pergolele pot fi proiectate fie ca structuri individuale, fie sub formă de construcții dependente de structura existentă a locuinței tale. Prin urmare, cele două modele de pergole terase sistem retractabil sunt structurile independente și cele dependente, atașate fie de un perete ori de fațada exterioară.

Structura independentă poate fi amplasată oriunde dorești. Cu o întindere maximă de 96 m² într-o singură bucată, 12 metri de fațadă și 8 metri de deschidere, acest sistem poate rezista unui vânt puternic de până la 100 kilometri pe oră, ploaie, soare și 30 cm grosime de zăpadă.

În schimb, dacă vrei să conectezi exteriorul de interior, poți opta pentru pergola atașată structurii. Această pergolă unește aranjamentul zonei de luat masa, de intrare și zonă de gătit, făcând în acest fel accesibilă trecerea din interior în aer liber. 

Acoperișul pergolei independente oferă la fel de mult adăpost împotriva ploii și condițiilor nefavorabile ca în cazul structurilor independente. Prin urmare, vei putea lua masa în aer liber fără probleme.

Alege pergole terase sistem retractabil cu montaj gratuit la Tende.ro!

Tende.ro vine în ajutorul tău cu soluții optime de organizare și amenajare pentru spațiul exterior. Echipa de specialiști în tamplarie PVC este alături de tine pentru crearea spațiului perfect pentru terasă. De aceea, pun la dispoziție o gamă variată de pergole terase sistem retractabil cu acționare electrică, ce pot fi adaptate cerințelor tale specifice de design și amenajare. 

Dă start proiectului tău special și intră în contact cu specialiștii Tende.ro! Prețurile de proiectare și montaj pentru o pergolă retractabilă pornesc de la 250 euro/m². Alege să lucrezi cu specialiști și ai parte de garanție pe termen lung și montaj gratuit.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Pergole terase sistem retractabil: Cum poți petrece timp în aer liber în sezonul rece?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×