Picturi celebre de peisaj: O călătorie de la realitate la liniște

Picturi celebre de peisaj: O călătorie de la realitate la liniște

Odată cu venirea verii, multe dintre noi visăm să ne cufundăm într-o lume fermecată și să simțim răcoarea și liniștea care vin o dată cu apropierea sezonului cald. Cu toate acestea, această lume pare să fie prea departe pentru a fi atinsă pentru unii dintre noi. Dar asta nu înseamnă că ne putem bucura de linistea unui peisaj paradisiac. La tot pasul sunt picturi celebre de peisaj, care ne permit să experimentăm magia unui peisaj din alte vremuri. De la realitatea spațială a lui Edward Hopper la liniștea romantică a lui John Constable, iată o călătorie prin picturile celebre de peisaj care vă vor face să vă simțiți liniștiți.

Ce este o pictură de peisaj?

O pictură de peisaj a fost definită întotdeauna ca o reprezentare artistică a naturii. Acesta poate include elemente de râu, dealuri, aurore, mare sau pur și simplu priveliști uimitoare ale naturii. Peisajul poate ascunde sentimente cum ar fi liniștea, tristețea sau măreția. În artă, mulți au descris acest tip de pictură ca fiind cea mai veche formă de artă. Picturile de peisaj, în general, sunt create pentru a oferi privitorilor o imagine de reflectare a lor înșiși, ca și cum acestea ar fi în mijlocul naturii.Picturi celebre de peisaj și autorii lor

De-a lungul anilor, picturile despre peisaje au fost, fără îndoială, cele mai populare dinartă. Aici sunt câteva dintre cele mai cunoscute picturi de peisaj și autorii lor:

  • Edward Hopper- l-a îmbinat peisajul său cu o lume spațială, uimitoare dar realistă prin lucrările sale „House by the Railroad” și „Motel Room”.

  • John Constable a capturat frumusețea paisajului englez prin picurile sale, cum ar fi „The Haywain (Gamekeeper)” și „The Leaping Horse”.

  • Vincent van Gogh a descris starea peisajului câmpiilor prin „Wheat Field with Cypresses” și „Starry Night”.

  • Claude Monet a creat frumusețea din Franța prin „Sunrise” și „Waterlilies”.

  • Audubon a creat caracterul mergând prin lanurile de grâne prin „Birds of America’.

Picturi celebre de peisaj și emoția lor

Atunci când ne uităm la picturile lor de peisaj, auzim adesea o poveste. Fiecare pictură reprezintă o lume complet nouă unde putem să ne pierdem pentru un timp. Peisaje celebre cum ar fi „House by the Railroad” de la Edward Hopper, „Sunrise” de la Claude Monet si „The Haywain (Gamekeeper)”de la John Constable prezintă lumii realitatea și liniștea căutată. Hopper a prezentat o lume modernă și spațială prin această pictură în timp ce Monet l-a capturat perfect peisajul naturii franceze cu zorii. John Constable a descris liniștea și simplitatea peisajului rural prin această pictură, oferind privitorilor sentimente cum ar fi calmul și pacea.

Picturi mexicane celebre care reflectă cultura și istoria țării Te-ar putea interesa si: Picturi mexicane celebre care reflectă cultura și istoria țării

Mesajele filmelor și emoțiile pe care le oferă Picturile

Picturile de peisaj pot aduce multe emoții, de la tristețe la sentimentul de liniște pe care l-ai simți când te plimbi prin lanurile de grâne sau pe malul marii. Acestea descriu adesea dragostea noastră fără margini față de natură și întâmplările care au loc în această lume.

Multe dintre picturile de peisaj descriu sentimente cum ar fi tristețea, fericirea, marea, liniștea, speranța și chiar iubirea. De exemplu, ‘’Wheat Field with Cypresses’’ de la Vincent Van Gogh descrie sentimentul de tristețe prin desenele sale ce sunt pline de culoare, în timp ce ‘’Sunrise’’ de la Claude Monet prezintă liniștea cea mai profundă dinsufletul nostru în contrast luminos al liniilor sale. Alte picturi cum ar fi ‘’Waterlillies” de la Claude Monet demonstrează sentimentul de iubire față de natură.

Din anii 1950 și până în prezent, picturile de peisaj au continuat să influențeze arta și totodată stilul de viață al lumii. Acestea oferă privitorilor un sentiment de dorință pentruprofunzime, liniște și iubire în același timp. Picturile celebre de peisaj fac ca mersul pe jos prin natură să fie acasă și creează sentimente puternice de care avem atât de mare nevoie.

Astfel, picturile celebre de peisaj și autorii lor ne oferă o cale către o lume mai liniștită și mai senină. Ne poartă prin natura minunată și ne învăță să iubim ceea ce omul modern vede ca pe un peisaj simplu. Ele oferă o cale prin care putem simți emoții cum ar fi dragostea, tristețea, speranța și liniștea prin intermediul artistului cea transformat natura în artă.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Picturi celebre de peisaj: O călătorie de la realitate la liniște

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×