Pilot răpit din NZ: Atacurile armatei indoneziene îl pun în pericol

Pilot răpit din NZ: Atacurile armatei indoneziene îl pun în pericol

Atacurile armatei indoneziene au afectat, de-a lungul anilor, milioane de oameni, iar cazul pilotului răpit din NZ este unul dintre cele mai tragice. Suferinţele pe care le-a îndurat şi pericolul în care se află sunt tulburătoare, iar povestea sa trebuie povestită.

Pilotul răpit din NZ a primit astfel de nume din cauza împrejurimilor în care a fost răpit în aprilie 2019. La acea vreme, pilotul se afla în acest stat, unde oferea dezvoltare profesionala și formare de zbor și era considerat un membru al comunității.

Armata indoneziana a profitat de lipsa de pregătire a pilotului pentru a-l răpi și a-l transporta într-un cadru ilegal și periculos. Deși această persoană are drepturi legale și asigurate de legea internațională, autoritățile indoneziene au încălcat această lege și au acționat în numele propriu.

Cine este pilotul răpit din NZ?

Pilotul răpit din NZ este văzut ca un instrument de care sefolosesc autoritățile indoneziene pentru a încurca înțelegerile dintre statul NZ și alte teritorii, inclusiv Indonezia și Malaezia. El este un veteran al Forțelor Aeriene Australiane, cunoscut sub numele de Pil. Adam Dunning și, de asemenea, se bucură de înalta stimă a comunității sale.Situatia lui Pil. Adam Dunning este una îngrijorătoare și i-a generat, acestuia, o mulțime de presiune. De fapt, răpirea sa a fost menționată de către Națiunile Unite ca fiind un caz extremist de abuz asupra drepturilor omului. În acest mod, Națiunile Unite au încercat să pună presiune asupra autorităților indoneziene pentru a înceta capturile ilegale.

De ce a fost răpit pilotul răpit din NZ?

Motivul capturii răpire a pilotului răpit din NZ are legătură cu pozitia sa militara pentru ca a avut în trecut o ascensiune rapida în Forțele Aeriene Australia, acoperind o poziție vitală pentru securitatea și stabilitatea regiunii.

Autoritățile indoneziene consideră că pilotul a ajutat guvernul NZ sa obțină sfaturi strategice pe care le-a folosit in modul de acțiune continua al terorismului, care prejudiciază interesele și stabilitatea Indoneziei.

De aceste motive, armata indoneziana le-a declarat lui Pil. Dunning directorului său de zbor că ar putea fi nevoit sa se mute in Sumbawa, pentru a-i servi scopurilor lor militare. Acum, el se află încă sub controlul indonezian și la mila lor.

Secretul bulelor perfecte din prosecco: tehnici de productie si maturare Te-ar putea interesa si: Secretul bulelor perfecte din prosecco: tehnici de productie si maturare

Ce sunt atacurile armatei indoneziene?

Atacurile armatei indoneziene sunt ceea ce au generat capturare, în primul rând, a pilotului răpit din NZ. Aceste acte de agresiune se realizează prin intermediul forțelor militare indoneziene care fac presiuni și periclitează viața și proprietatea oamenilor.

Atacurile armatei au început acum câțiva ani și constau în confiscarea de proprietati si bunuri comerciale, persecutarea și amenințarea localnicilor și a familiilor, apariția scutirilor militare, interdictia teritoriala și aplicarea înfășurărilor care presupun schimbul de libertate pentru servirea intereselor militare.

Rezultatul? Sute de persoane au fost răpiste, umilite, deportate sau torturate și violența s-a intensificat în ultimii ani. De asemenea, aceasta încălcare a societăţii civile contravine intrarea forțelor militare indoneziene în teritoriile private și, mai presus de toate, izbucnirea violenței, acest lucru crescand din ce în ce mai mult tensiunile între natiunile învecinate.

Ce se poate face pentru a ajuta pilotul răpit din NZ?

În primul și în primul rând, comunitatea internațională trebuie să se solidarizeze cu această persoană și să ceară eliberarea imediata și întoarcerea sa în NZ. Autorităţile NZ pot avea, de asemenea, inițiative, împreună cu colegii lor internaționali, prin lansarea unei campanii de presare pentru ca autoritățile indoneziene să anuleze capturile ilegale și să respecte principiile legii internaționale.

De asemenea, toate natiunile trebuie sa se uneasca pentru a se asigura ca vointa lor este ferma si ca vor aplica sanctiuni autoritatilor indoneziene daca acestea ignoră prevederile legilor internationale. Acest lucru poate afecta direct problema capturii pilotului răpit din NZ si poate aduce cu succes acest caz splai.

Cazul pilotului răpit din NZ oferă o imagine clară asupra factorilor legați de abuzurile armatei indoneziene și de ceea ce se poate face pentru a sugera că capturile ilegale nu sunt acceptabile. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Pilot răpit din NZ: Atacurile armatei indoneziene îl pun în pericol

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×